Mr. No 571 Napisano Maj 9, 2023 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Po uputstvu, Zumo XT bi trebao da ima safety camere za Evropu. Da li to uopšte radi u Srbiji (nisam probao van zemlje)? Nešto po Beogradu nisam primetio da pokazuje da postoji i jedna kamera gde "radarbot" pišti kao lud a mislim da sam uključio sve što treba.... Ima neka fora da to proradi ili toga nema u Srbiji? Update software i mapa je urađen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 135 Napisano Maj 9, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to ukljuceno na zumo 396 LMT-S i kod nas mi ni jednom nije pistalo, ali po evropi jeste. Tako da mislim da ne radi kod nas uopste, tj da nemaju u bazi. U Nemackoj je na primer to zakonom zabranjeno (da imas nesto sto te obavestava o kamerama), ali mozes da aktiviras na uredjaju i on da ti pokazuje. Pojavi se crvena traka na kojoj pise "safety camera in XXX meters" kao kod nas kada prolazis pored skole pa kaze "School zone in XXX meters". Tako da posle god dana koriscenja, poprilicno sam siguran da ne radi kod nas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1833 Napisano Maj 9, 2023 Drug član, 1391 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Možete da uvezete poi tačke sa ucrtanim kamerama za bilo koji uređaj i za bilo koju zemlju, samo kucajte u google-u "free poi speedcams" download ili database i izaći će vam gomila sajtova sa takvim sadržajem.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Jun 2, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da, to je lako uvesti u iGo uredjaje, ali Garminov sistem je prilicno zatvoren i treba se pomuciti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...