gambit998 29 Napisano Maj 5, 2023 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poz drugari,kao sto naslov kaze uzeh posle duzeeeeee pauze motorcic hondicu nc700s 2013 obican ne dct posto prosli nije mogao se sastavi motor posle udesa,pa me zanima jel ima neko iskustva koja ulja sipam kontam sad stavim denso iridium svecice filter vazduha menjan pred kraj prosle sezone i ulje i trebao bi lanac promenim i ako ima neki savet sta da mu stavim dodatno ovako neku preporuku hocu da punjac za fon namontiram i poviseni vizir za sad,hvala Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2665 Napisano Maj 5, 2023 Ne silazi, 4778 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ништа додатно му не треба, него ти сад "у седлу" и вози, без удеса нормално много километара ти желимSent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gambit998 29 Napisano Maj 5, 2023 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala drug ali primetih vetar haos mzd jer sam visok dosta(198cm) ali nisam ni ja hteo komplikujem mnogoSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2665 Napisano Maj 5, 2023 Ne silazi, 4778 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala drug ali primetih vetar haos mzd jer sam visok dosta(198cm) ali nisam ni ja hteo komplikujem mnogoSent from my iPhone using TapatalkЗа без ветра седнеш у ауто Sent from my SM-N960F using Tapatalk 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4206 Napisano Maj 5, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš temu za Hondu NC750, sve je isto kao na tvojoj...uživaj u vožnji Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...