Motorcyclist 16476 Napisano Novembar 2 Integrisan, 4932 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veoma lep motor, uz Fazera 8 jedna od najlepsih Yamaha. Plastike kao i sve ostalo odise kvalitetom za razliku od novih Yamaha tipa Tracer 700 itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Novembar 2 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se. Svedene linije, bez nepotrebnih detalja. Osmica je nesto lepsa, dok je jedinica je osetno jaca. Ali je mapa na osmici jako upotrebljiva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12504 Napisano Novembar 2 Ne silazi, 7309 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ta generacija Yamaha mi je komplet lepša od ovoga što danas prave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 402 Napisano Novembar 3 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Meni su lično FZ8 i FZ1 najlepši motori ikad napravljeni, ako posmatram ceo motor. Na svima ostalima ima neki ružnjikav deo koji se trudim da ne gledam ili ga zavolim tako ružnjikavog.Realno je da su ovih godina 2006-2012(i ranije generacije poput R1 1998) pravljeni motori sa stilom i ukusom. Dugo vremena sam razmišljao kome se može svideti nova Yama R1 ili Kawa Zx10r (uvek posmatram samo sportske motore jer su mi najlepši) kad su tako ružni, objektivno su ružni motori 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 402 Napisano Novembar 3 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Veoma lep motor, uz Fazera 8 jedna od najlepsih Yamaha. Plastike kao i sve ostalo odise kvalitetom za razliku od novih Yamaha tipa Tracer 700 itd...Sve plastike deluju čvrsto, kvalitetno a opet dovoljno gumasto da se ne raspadnu kao kineske kad motor padne u mestu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16476 Napisano Novembar 3 Integrisan, 4932 postova Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, marcos said: Sve plastike deluju čvrsto, kvalitetno a opet dovoljno gumasto da se ne raspadnu kao kineske kad motor padne u mestu Ni nove Yamahe nisu bolje. Bedne boje, nalepnice cesto nisu lakirane kao pre itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Novembar 3 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan I da dodamo na to sto su smanjili cilindre i konje... Trazice se Fejzer vise sa godinama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 262 Napisano Novembar 3 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao u klub....sa srecom da te sluzi... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10058 Napisano Novembar 3 Drug član, 3357 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, dejan-bandit1200 je napisao: Dobro dosao u klub....sa srecom da te sluzi... Kao što ti rekoh u Futogu, crnja odličan, samo ralica i ekstra. @marcos sa srećom se vozao, Mare je to upicanio... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 262 Napisano Novembar 3 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan @marcos samo da kazem, zaboravih...imas najboljeg FZ1 u zemlji,bez preterivanja 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 402 Napisano Novembar 3 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan @marcos samo da kazem, zaboravih...imas najboljeg FZ1 u zemlji,bez preterivanjaHvala Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 100 Napisano Novembar 3 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom.Sta je za njega 230km u danu,da vidite sa cim je presao 800km u danuPoslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 87 Napisano Novembar 8 Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan @Marko05 Cestitam na prodaji! I da brzo kupis drugi @marcos a tebi srecno sa frezom, malo ti zavidim Malo malo pa sam mislio, ko zna, mozda ga ja kupim kad se kocke sloze I da se više vozis od Marka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5547 Napisano Novembar 8 Drug član, 1389 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, demo0007 said: @Marko05 Cestitam na prodaji! I da brzo kupis drugi @marcos a tebi srecno sa frezom, malo ti zavidim Malo malo pa sam mislio, ko zna, mozda ga ja kupim kad se kocke sloze I da se više vozis od Marka Хвала, ја сад полако, смишљам шта бих могао. Али нећу журити. Ако будеш заинтересован другар продаје исти, овај што сам поставио, тегет. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Novembar 8 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Хвала, ја сад полако, смишљам шта бих могао. Али нећу журити. Ако будеш заинтересован другар продаје исти, овај што сам поставио, тегет.Da ako smisliš do proleća, mi čekamoPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5547 Napisano Novembar 8 Drug član, 1389 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Nole Bg said: Da ako smisliš do proleća, mi čekamo Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Имам ја времена. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 402 Napisano Novembar 9 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan @marcos a tebi srecno sa frezom, malo ti zavidim Malo malo pa sam mislio, ko zna, mozda ga ja kupim kad se kocke sloze I da se više vozis od Marka Hvala drugar! ________________________Jedna interesantna situacija od pre dva dana.Ujutru devojka i ja kasnili na posao pa odlučih da idem motorom iako sam negde nezvanično rekao sebi da ga neću više voziti.Došao sam normalno do posla, parkirao motor, zaključao korman nakon što sam se izborio sa bravom Yamahe sa kojom se sve više kontam ali daleko od toga da nije mogla biti napravljena bolje Kad sam zaključao korman ostavio neke stvari u kofer i gas na posao.Tada je i nastala ova fotkaI oko osam sati nakon toga ja dolazim do motora kad na njemu upaljene pozicije…Smorio sam se kao ker, prva misao je da se upalio alarm i da su zbog toga ostale pozicije. Gledam da li ima negde oštećenje, mada sve je na svom mestu. Već kontam da pretražim na Yamaha forumu da li se nekom desilo da posle alarma motor ostavi pozicije….Sednem na njega i kad sam krenuo da otključavam korman skontam da sam ja prebacio na poziciju zbog lude Yamaha brave koja zabada. Uh, bilo je lakše.Nakon 8 sati pozicije nije realno da bi upalio motor…Kao tog jutra…Upalio nije ni znao da su pozicije bile upaljene tih 8 satiDobar neki akumulator 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9472 Napisano Novembar 9 Drug član, 1458 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije tu problem do Yamaha brave nego si ti nehotično, prilikom zaključavanja volana, prebacio bravu u krajnji (levi) položaj a to je "parkirna pozicija". Akumulatoru svaka čast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 87 Napisano Novembar 9 (promenjeno) Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Desilo se i meni jednom na početku, i gledam sta se bre ovo desilo ali sam ja imao srece kratki kafic je bio u pitanju pa nije bilo posledica.. I skapiram da krajnja pozicija ima samo poziciona svetla. Mislio sam nesto pobrljavio. Navici ces Promenio Novembar 9 član demo0007 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Novembar 9 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da ti se desi na poslu, nego kao meni u sred nicega. Sreca, pa sam imao buster. Sad ces uvek pogledati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5547 Napisano Novembar 9 Drug član, 1389 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 54 minutes ago, bajker71 said: Nije tu problem do Yamaha brave nego si ti nehotično, prilikom zaključavanja volana, prebacio bravu u krajnji (levi) položaj a to je "parkirna pozicija". Akumulatoru svaka čast! Акумулатор нов, практично није коришћен. Као ни мотор. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 402 Napisano Novembar 10 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Na nekih 4-5000 obrtaja motor ima neke vibracije koje se prilično glasno čuju iako se ne osećaju. Danas reših da skontam o čemu se radi. Stavim motor na štender, upalim i držim na tim obrtajima kada vibracije počinju. Skontam da dolazi iz područja početka zadnjeg lonca.Prošao sam ceo zadnji lonac i spoj da vidim da li negde pušta i nadjem. Postoji rupica na početku lonca mada deluje da je fabrička. Sad me zanima da li je realno fabrika ostavila tako rupicu na koju on može da pušta izduvne gasove??Imalo bi mi smisla da ta rupica služi za kondenz ali opet nema logike da idu gasovi kroz nju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9472 Napisano Novembar 10 Drug član, 1458 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan To i jeste za kondenz, na najnižoj tački lonca... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16476 Napisano Novembar 10 Integrisan, 4932 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tacno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 402 Napisano Novembar 10 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan I ima vam smisla da tu izlaze izduvni gasovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...