CuleBG 148 Napisano Mart 27 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan On 3/26/2025 at 10:17 AM, VladaP85 said: Na sajmu su imali neki nosac koji ide ispod fabrickih rucki, mislim da mi je rekao covek iz ATV Nautica da kosta oko 15.000 din mozda je i malo skuplje, sa koferom ukupno je oko 50.000din, oni to prodaju, stavicu fotku sa videa koji je kolega CuleBg snimio Link za ceo video je ovde: Ja bih trebalo za par dana da preuzmem moj SR4 Max, javljam utiske kad stigne Cestitam kupovinu. Ovaj model je do sada najkompletniji sto se tice opreme, iznenadilo me malo...srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaP85 6 Napisano Mart 27 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bivsi vlasnik Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, CuleBG said: Cestitam kupovinu. Ovaj model je do sada najkompletniji sto se tice opreme, iznenadilo me malo...srecno Hvala Uskoro i clan udruzenja na dva tocka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 364 Napisano Petak u 19:10 Drug član, 1091 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Jedan zanimljiv 'how to' video.. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 148 Napisano Nedelja u 16:13 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan On 3/27/2025 at 8:33 PM, VladaP85 said: Hvala Uskoro i clan udruzenja na dva tocka Sve je spremno, saljem kovertu u Ponedeljak, hvala ti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...