RAVEN 26 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan To se ne računa, nisam imao nameru da se popnem, samo sam se naslonio na motor sa pogrešne strane ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 22, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 22, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan To se ne računa, nisam imao nameru da se popnem, samo sam se naslonio na motor sa pogrešne strane ;D koje god da su bile namere zavrsilo se neslavno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Simpatično penjanje... mada treba uzeti u obzir da je dama niska, motor jako visoko i da bi joj drugačiji način bijo još teži. Lično sam imao iskustva sa malo "težim" ??? suvozačima 120kg za koje je ovaj način bolji nego kada mi stanu celom težinom na jedan nogostop... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovi su bre utrenirani ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 30, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Simpatično penjanje... mada treba uzeti u obzir da je dama niska, motor jako visoko i da bi joj drugačiji način bijo još teži. Lično sam imao iskustva sa malo "težim" ??? suvozačima 120kg za koje je ovaj način bolji nego kada mi stanu celom težinom na jedan nogostop... Za stajanje celom tezinom na jednom fusasteru secem nogu do kuka. Penji se sa zemlje, silazi na zemlju i to samo kad sam ja na motoru i drzim ga. I pazi na auspuhe! Vezbaj, duso, razgibavaj se... srecom moja tetka ima oca bajkera pa zna za jadac a i ima oziljak kao diplomu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KumRale 3 Napisano Februar 14, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd , Miljakovac 1 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan .... da li je nekom palo na pamet da ako se ovako penju kako tek onda silaze ??? ali ozbiljno .... Pa ...lepo se prospu po ulici ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Tim može biti jako uigran. Videla sam dotičnu varijantu penjanja i silaženja kada je suvozač bila visoka oko 155 a suprug joj je vozio BMW GS 1200 adventure sa sve bočnim koferima i topom nazad. Sem hoklice ko pomoćni pribor teško da bi onako napakovani u ful opremi uspeli oboje da se smeste. Jedino je gospodin bio mnogo spretniji pa nije balasirao kao ovaj. Istina oni su već imali oko 60 -tak godina i mnogo km u točkovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...