saxi 736 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan svasta ljudima padne na pamet ??? http://www.youtube.com/watch?v=X5BLfIiPOmA&eurl=http://v-strom.com.hr/index.php?topic=7339.0;topicseen preuzeto sa www.v-strom.com.hr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan svasta ljudima padne na pamet ??? http://www.youtube.com/watch?v=X5BLfIiPOmA&eurl=http://v-strom.com.hr/index.php?topic=7339.0;topicseen preuzeto sa www.v-strom.com.hr Sta u ovom penjanju nije u redu ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan svasta ljudima padne na pamet ??? http://www.youtube.com/watch?v=X5BLfIiPOmA&eurl=http://v-strom.com.hr/index.php?topic=7339.0;topicseen preuzeto sa www.v-strom.com.hr Sta u ovom penjanju nije u redu ?! Ja bi posle petog puta ovu zenu odvalio u glavu ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano Januar 13, 2009 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan hahaha kepo lud si hahaha, slatko me nasmeja ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan A ako se jos negde usput svrati na pivo, onda tek možeš misliti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan svasta ljudima padne na pamet ??? http://www.youtube.com/watch?v=X5BLfIiPOmA&eurl=http://v-strom.com.hr/index.php?topic=7339.0;topicseen preuzeto sa www.v-strom.com.hr Sta u ovom penjanju nije u redu ?! Ja bi posle petog puta ovu zenu odvalio u glavu ;D ;D Nije u njoj problem vec u stomaku naseg kolege ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zašto jednostavno kad može komplikovano!!! Ovo kao kad bi gaće navlačio preko glave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 14, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Moraću ovo da probam, majke mi. Daću ženi kameru da snima. Ja kako se penjem tačno bi ovu odvalio nogom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano Januar 14, 2009 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja kako znam i kako sam uvek radio, prvo se penje vozac, pa onda suvozac i sve to tece bez ikakve gimnastike kao na snimku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 14, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Možda sam glup ali i ja sam se uvek prvi penjao ako sam vozač. Tako me učili stariji u svoje vreme. Možda ne razumemo špansku visoku školu najahivanja. Ko da je učio vožnju u Monti Pajtonovoj akademiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1057 Napisano Januar 15, 2009 Zainteresovan, 590 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam...i ja sam se par puta ovako peo, kad sam na sedistu drzao stvari. Samo ne kapiram sto se prvo popeo suvozac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Januar 15, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Suvozac se prvi popeo zato sto je smotaniji od vozaca, pa ako vozac prvi sedne nemoze da opkoraci i popenje se na zadnje sediste koje je malo visocije. Pravilno bi bilo da vozac prvi sedne i onda drzi motor stabilno, dok suvozac ljevom nogom nagazi na ljevi nogar kao na stepenik i onda pridrzavajuci se za ramena vozaca opkoraci sediste desnom nogom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Januar 15, 2009 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 15, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Suvozac se prvo popeo na mesto vozaca i tek se onda prebacio pozadi. Da se vozac prvi popeo, suvozac ne bi mogao da podigne nogu toliko visoko zbog otezane pokretljivosti nogu u punoj opermi. Suvozac se prvi popeo zato sto je smotaniji od vozaca, pa ako vozac prvi sedne nemoze da opkoraci i popenje se na zadnje sediste koje je malo visocije. Pravilno bi bilo da vozac prvi sedne i onda drzi motor stabilno, dok suvozac ljevom nogom nagazi na ljevi nogar kao na stepenik i onda pridrzavajuci se za ramena vozaca opkoraci sediste desnom nogom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Parola snadji se.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Januar 15, 2009 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Evo zasto treba birati suvozacicu sa dugim nogama.Lakse se penje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 15, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovde ne vidim nista ne obicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A i top case malo smata da se lepo opkoraci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan .... da li je nekom palo na pamet da ako se ovako penju kako tek onda silaze ??? ali ozbiljno .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Meni je simpatichno...i svakako da je nesvakidashnje... u 99% sluchajeva se inache prvo penje vozach...shto je i logichno,zar ne? a ovo mora da je samo neshto bzvz shto je neko isprobavao...u svakom sluchaju,mi cemo se pridrzavati ovih 99% heh.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moram priznati da sam jednom kao suvozač prva sela ali zato što sam htela da probam motor, al kad sam videla da mi je visok, i da nema teorije da ga vozim prešla sam na mesto suvozača (inače naravno da mi ne bi palo na pamet niti sam ikada videla da se neko tako penje:). Ali simpatično je :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam se jednom tako penjao na motor jer je bio natovaren i prevrnuo se u živu ogradu ;D Slika je pre pada jer sam se posle sam sebi smejao pa nisam slikao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Januar 21, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam se jednom tako penjao na motor jer je bio natovaren i prevrnuo se o živu ogradu ;D Slika je pre pada jer sam se posle sam sebi smejao pa nisam slikao. takodje sam se nekoliko puta tako penjao na motor jer mi je bio pretovaren pa nisam imao mesta normalno da se popnem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 22, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam se jednom tako penjao na motor jer je bio natovaren i prevrnuo se o živu ogradu ;D Slika je pre pada jer sam se posle sam sebi smejao pa nisam slikao. secam se ja tvog penjanja na motor ispred urbanog 2007.....i tad si bio pretovaren ali ne stvarima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...