sasa ns 1 3067 Napisano April 6, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine na štrandu u novom sadu ostavim skuter, sve zaključam i disk lok i uđem na plažu. Setim se posle 2-3 minuta d sam nešto zaboravio u skuteru i kreno nazad. Na 30 metara vidim lik nešto obigrava oko volana sa kapuljačom na glavi na 39 stepeni. Proderem se da 30 metara i on pobeže. Bolje nego da sam prišao i da je izvadio nož. Inače je parking pokriven kamerama i ima uvek mnogo ljudi jer je odma pored ulaz u plažu. Promenio April 6, 2023 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2736 Napisano April 6, 2023 Drug član, 1638 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Uvek bilo, kad hoce i da budes pored uzece , motor ili auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2525 Napisano April 6, 2023 Drug član, 1082 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan @sasa ns 1Trebao si da priđeš i kažeš : "Pali indijancu , ja kradem ovaj skuter". 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8233 Napisano April 7, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan У видеу са прве стране секу овај у-лок, ја га сматрам за нај нај најјачи али му је и цена таква Ево сви њихови производи намењени моторима https://eu.litelok.com/collections/motorcycle-locks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2736 Napisano April 7, 2023 Drug član, 1638 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Seci nesto a pogotovu po noci treba bas da nema nista blizu, ozvanja sve zivo. Porucio sam disclock sa Louisa bez alarma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2158 Napisano Maj 20, 2023 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam disk lok pre 20 dana i više. Nisam ga ni jednom nakačio na skuter, nmg sa nađem fluo kabal. Ima neko? Moto Land nije imao. Mora zovem ponovo...Mada, možda mi neće ni trebati,videću...Послато са 21091116UG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1417 Napisano Maj 20, 2023 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, slobasuper9 je napisao: Kupio sam disk lok pre 20 dana i više. Nisam ga ni jednom nakačio na skuter, nmg sa nađem fluo kabal. Ima neko? Moto Land nije imao. Mora zovem ponovo... Mada, možda mi neće ni trebati,videću... Послато са 21091116UG помоћу Тапатока Kabl služi samo da te podseti da ti je disk lock na motoru. Ne treba ti da bi mogao da koristiš disk lock. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2158 Napisano Maj 20, 2023 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Znam. Baš za to ga i nisam koristio bez kabla zato što znam da bi zaboravio, zategao bi gas...Sigurnije mu je u autu, dok ne nabavim kablić, ako ga i nabavim...Послато са 21091116UG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1417 Napisano Maj 20, 2023 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš da kupiš kabl odvojeno, a možeš i da improvizuješ, ako ti je toliko bitno da imaš kabl - parče kanapa, pertla ili šta god već. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2158 Napisano Maj 20, 2023 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Neću od pertle da radim ili kanapa makar mi ukrali skuter. Malo sam ja čudan,ne mogu to tako.Nemere bez kabla Послато са 21091116UG помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2736 Napisano Maj 20, 2023 Drug član, 1638 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan E uzeh ga i ja al nisam se vozio tako da ga nisam koristio. Ima jedan problem Ne mogu od handguardsa da okacim potsetnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Maj 21, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 21, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan što se tiče disk loka meni je važna rutina.Kad sam kupio 2016 skuter odma sam počeo da koristim katanac kineski maksimalno zatvoren i može da prođe kroz rupicu na disku.Njega sam doradio sa 3 tračice reflektujuće folije za saobraćajne znake -bela,žuta i crvena.Da ga i ja i lopovi što bolje vidimo.Od prvog dana ga vozim sa katancom i istreniran sam da ga svaki put zaključavam i otključavam.Misilim da je nemoguće da zaboravim. Što se tiče motocika tu ne koristim a kad bi počeo morao bi gajtan dok se ne uvežbam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9637 Napisano Maj 21, 2023 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nije disk lock, već sajla, plastificirana sa ključem... Dva puta sam zaboravio da je zaključan. Prvi put, pad u mestu, samo je smotao volan i tras, ništa strašno. Drugi put se sajla zaglavila između pločica i diska. Morao sam klešta da skidam... Ja nisam znao za fluo podsetnik, tako da, preporučujem ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1044 Napisano Maj 21, 2023 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan E uzeh ga i ja al nisam se vozio tako da ga nisam koristio. Ima jedan problem Ne mogu od handguardsa da okacim potsetnik Ne može na polugu kvačila ili kočnice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2158 Napisano Maj 21, 2023 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan što se tiče disk loka meni je važna rutina.Kad sam kupio 2016 skuter odma sam počeo da koristim katanac kineski maksimalno zatvoren i može da prođe kroz rupicu na disku.Njega sam doradio sa 3 tračice reflektujuće folije za saobraćajne znake -bela,žuta i crvena.Da ga i ja i lopovi što bolje vidimo.Od prvog dana ga vozim sa katancom i istreniran sam da ga svaki put zaključavam i otključavam.Misilim da je nemoguće da zaboravim. Što se tiče motocika tu ne koristim a kad bi počeo morao bi gajtan dok se ne uvežbam.Ja imam rutinu za dosta stvari, ali znam da imam pamćenje kao zlatna ribica. Jednostavno zaboravljam stvari. Posebno u žurbi ili pod nekim pritiskom, odluta mi mozak, ne znam gde sam pošao a kamoli disk lok. Ok, u 99% ga ne bi nikad zaboravio, ali mi ne treba onih 1% zbog kojeg bi pljusnuo u mestu. Pa ja na poslu krenem negde i stanem na stred salona i ne znam gde sam pošao.Послато са 21091116UG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2736 Napisano Maj 21, 2023 Drug član, 1638 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, kole24 je napisao: Pre 19 sati, RankoBg87 je napisao: E uzeh ga i ja al nisam se vozio tako da ga nisam koristio. Ima jedan problem Ne mogu od handguardsa da okacim potsetnik Ne može na polugu kvačila ili kočnice? Nisam pokusavao, rekoh nisam ni vozio tako da nisam probao gde i sta moze, trebalo bi da moze na kocnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1417 Napisano Maj 21, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, RankoBg87 je napisao: Nisam pokusavao, rekoh nisam ni vozio tako da nisam probao gde i sta moze, trebalo bi da moze na kocnicu. Čekaj, ti si kupio disk lock i motor ti stoji parkiran i sad zapravo čekaš da se odvezeš negde da bi stavio disk lock prvi put? Promenio Maj 21, 2023 član Lone rider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2736 Napisano Maj 21, 2023 Drug član, 1638 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Motor stoji kuci u garazi, nisam jos poceo da se krecem po mestima da ga moram zakljucavati, probao sam ga kad sam dobio i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Maj 22, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih svakako morao neki podsetnik ili bilo "sljus"mestu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1927 Napisano Maj 22, 2023 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 5. 2023. at 22:34, slobasuper9 je napisao: Neću od pertle da radim ili kanapa makar mi ukrali skuter. Malo sam ja čudan,ne mogu to tako. Nemere bez kabla Послато са 21091116UG помоћу Тапатока https://yamahabarel.com/proizvod/oxford-kabal-podsetnik-za-katanac-za-disk-fluo/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...