pajser9 1 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imali ko da proda Dellorto 24mm. Treba mi za 2T masinu, odnosno Tomos! Kompletan i da je sve na njemu ispravno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam dellorto phbh 28 sa aprilie rs125...mislim da bi ti to extra odgovaralo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajser9 1 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Preveliko..... 24mm je granica, venetualno 26mm ako je cilindar dobro naturpijan (za trke)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Preveliko..... 24mm je granica, venetualno 26mm ako je cilindar dobro naturpijan (za trke)... Mislim da Yamaha RD350 nosi mikuni 26 * 2 kom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 14, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jedan Dellorto 26 sa kockastim siberom , ne znam tacnu oznaku, trebalo bi da ga nadjem ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajser9 1 Napisano Januar 14, 2009 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hmm....za koliko para bi prodao taj Dellorto 26mm??? Jel odgovara na 2T masinu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 15, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Za prodaju - nisam razmisljao, ovaj moj je kupljen u Italiji, ja sam ga vozio na CZ 350 i lepo je isao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan A karburatori sa yamahe rd350? Kakvi su oni? Jel njih prodajes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajser9 1 Napisano Januar 15, 2009 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Molim da se ne skrece sa teme i da se ne javljaju oni koji nemaju ovako nesto u ponudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...