тене рас 248 Napisano Mart 31, 2023 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima ima li ko iskustva sa FC-Moto Motorcycle Online Shop-om, videh zanimljivu opciju za narudzbinu opreme sa finim cenama, da li funkcionise i kolko se isplati https://www.fc-moto.de/en_GB https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_IE/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Forma-Adventure-Low-Boots/SubProducts/Forma-Adventure-Low-Boots-0002 FC-Moto Motorcycle Online Shop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Mart 31, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo poručivao za nemačku pa slanja autobusom, samo više nemam kome :-/Inače nikad problem s njima.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 248 Napisano Mart 31, 2023 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan hvala brat, carina je enigma. Drugar narucio deo za ktm 250e platio carinu 150 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Mart 31, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan FCmoto je ozbiljna firma i tu nema problema. Ja ih koristim bas, bas cesto. Kako bi islo direktno slanje za Srbiju, to ne znam, zaista. Tu ne mislim da je FCMoto problem, vec nasa carina, posta..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano April 13, 2023 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam razmišljao čizme da naručim preko njih ali se bojim da na kraju kad se sve sabere ono me ne izadje skuplje nego da odem u louis i da ih kupim (još ako se iscimam za povrat poreza onda sam na konju) Najradije bi voleo da ima negde kod nas da se kupi ali nažalost izbor je bas tanak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4187 Napisano April 13, 2023 Nemanja Stojanović, 1408 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan FC i Luis i sve DE radnje možete da dobijete u Srbiji za 20€ - pogledajte DE prevoz, ide kombi jednom nedeljno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3873 Napisano April 13, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 31.3.2023. at 22:59, тене рас je napisao: carina je enigma. Drugar narucio deo za ktm 250e platio carinu 150 Osnov za obračunavanje carine je - zbir cene nekog predmeta i poštarine (ako nije besplatna). Carina je uvek ista, tj. 10%. E onda se na tu dobijenu cenu (predmet + poštarina + carina) dodaje PDV od 20%. Stari dobri komunistički porez na porez. Promenio April 13, 2023 član MOTOM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 248 Napisano April 14, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan хвала, нашао још тему на форуму у вези наручивања, некад било много лакше кад се наручивало неко донесе и буде исто као сад половно Promenio April 14, 2023 član тене рас Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pasag_MD 0 Napisano April 16, 2023 U prolazu, 1 post Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha XT660R 2006 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/13/2023 at 5:19 PM, Skittles said: FC i Luis i sve DE radnje možete da dobijete u Srbiji za 20€ - pogledajte DE prevoz, ide kombi jednom nedeljno. Jel to iz iskustva pricas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano April 20, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan @pasag_MD Da, cak sam na tu foru narvucivao iz Engleske. Fazon je samo da se cujes sa ljudima, daju ti na koju adresu da saljes i donesu ti. Cena varira od gabarita i tezine, ali sve ti to kazu na vreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4187 Napisano April 20, 2023 Nemanja Stojanović, 1408 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da, ovde je 20€ do 4kg, preko toga ide ja mislim 5€/kg. Meni stiže prekosutra svašta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jocic_adv 0 Napisano Jun 5, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 4. 2023. at 22:57, Skittles je napisao: Da, ovde je 20€ do 4kg, preko toga ide ja mislim 5€/kg. Meni stiže prekosutra svašta. Pozdrav, jel ovo sajt prevoznika? https://deprevoz.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4187 Napisano Jun 5, 2023 Nemanja Stojanović, 1408 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan da. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jocic_adv 0 Napisano Jun 6, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 6. 2023. at 12:06, Skittles je napisao: da. Hvala kolega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1703 Napisano April 14, 2024 Drug član, 996 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan deprevoz.com Takodje i prima robu na svoju adresu? Gledam da narucim tipa kornjacu, ranac itd. ali kada vidim DHL bas izgubim zelju racun je oko 130e sa postarinom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano April 14, 2024 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan DaSent from my M2101K9G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...