Jump to content

Moto Zajednica

Voge 300 Rally

Recommended Posts

• Drug član, 1328 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Bio danas u NS da ga vidim, novi model sa LED farom bas dobro izgleda. Test modela nema. 

Kakav je van puta kad mu se zavrne gas, da li ima odaziv ili je linearan/lenj? Ja bih to na drumu vozio eventualno da dodjem do neke staze, zato se i dvoumin da l da uzmem ful kros ili ovako nesto

Promenio član Rider000

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 833 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

Nije lenj uopšte, bar sa ovim fabričkim prenosom.. redarisao sam s njim u vožnji za Užice bez problema, obilazio kolonu sa 130+, sva ta preticanja do i oko 100tke bez problema. 

Dodji slobodno do Žablja pa probaj, taman mi je danas ispao u blato, sad je pravi enduro, pokrivljen i prljav :jee:

Promenio član andrej.
  • Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• Drug član, 1328 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Danas sam vozio masinu od @andrej. 

Ja odusevljen. Agregat skroz zivahan, vesanje odlicno, menjac savrsen! Fabricki zvuk prezanimljiv, cak ima i backfire😁 

Ja mu za ove novce ne nadjoh manu. Ocekivano je da neke plastike i slicne komponente budu losije, al ko to gleda na ovom motoru, svakako ce se ozuljati, ogrebati kad tad. 

Mehanika mu je odlicna. Cak su i kocnice i vise nego adekvatne. 

Malo mi je pozicija kad stojim cudna, tj. mozda bi prijalo da je korman malo jos gore. 

To su neke sitne stvari, odlican je! 

Neki su se zalili na vibracije, ima ih ali to nije nista strasno, 90-95kmh opustena putna brzina, svakako ko ima agresivnije gume za off ce ih unistiti i tako.

• Sviđa mi se 4

• Svrati ponekad, 311 postova
  • Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X

Daj sliku sadržaja iz ranca da vidimo koje ležajeve nosiš u rezervi

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja