savavavan 492 Napisano Maj 10 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Poručim pre par dana : For Loncin VOGE 300 Rally 300 GY RALLY300 300GY 2022 2023 Accessories Engine Guard Chassis Cover Skid Plate Belly Pan Protector - AliExpress 201355758 Sve skupa sa shipingom 72 evrića otprilike....spakuju , pošalju i u distributivnom centru na aerodromu kod njih samo vrate paket pošiljaocu. Od aliexpress dobijem poruku da će pare da mi vrate a na pitanje u čemu je problem proizvođač kaže da je paket prevelik i da neće uopšte moći da mi ga pošalje. Čisto da znate da ne gubite vreme ( a i malo živaca ) ako je neko došao na istu ideju A baš bi mi čučnuo jedan crni Ja porucio i stigloSent from my SM-A556E using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 63 Napisano Maj 10 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li balansirao Trekere posle montaže? Ima li potrebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 492 Napisano Maj 10 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li balansirao Trekere posle montaže? Ima li potrebe?Sto krupniji kamen nadjes na maljenu i budu izbalansirane laserski preciznoSent from my SM-A556E using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 193 Napisano Maj 10 Svrati ponekad, 158 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan 58 minutes ago, savavavan said: Ja porucio i stiglo Sent from my SM-A556E using Tapatalk Daj mi link sa kojeg si poručio,možda budem bolje sreće drugi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7080 Napisano Maj 16 BJB Maxi Scooter Club, 6226 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Stiže vam moj deran @andrej. u sektu... Mionica, danas... 16 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7000 Napisano Maj 16 Drug član, 2381 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam, u zdravlju se vozio ! Razmenismo par poruka Andrej i ja - odličan izbor shodno planiranoj nameni. Biće lepih porodičnih vožnji, vidim ja 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 645 Napisano Maj 16 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i uzdravlju se vozio!Dobar izbor, jos bolja boja, slaze se uz MT :-)Sent from my iPad using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7080 Napisano Maj 16 BJB Maxi Scooter Club, 6226 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo opširnijeg izveštaja pa će deran nastaviti u temi. Krenusmo jutros na MT-ejcu put Mionice po Voge-ta. Pauza u McD da se baci nešto u stomak pa gas dalje i eto nas očas posla na licu mesta. Cena korektna, motor takoreći nov, 2 K km prešao, juče registrovan drugi put. Malo se zapetljalo sa ugovorom, promašili naziv vozila (ostalo od prethodnog ugovora Volkswagen Golf ) pa onda zadnji broj jmbg-a od prodavca i nakon svih peripetija, pošli za Šabac da ja pokupim neki m aterijal za posao i da kupim ručni sat. Sve obavili pa preko Rume, Vrdnika, NS stigli pred mrak kući. Nepunih 450 km. Mališa lepo ide, odličan je zvuk, lepo poteže, prati stotku po putu. Nadam se da će lepo da ga služi. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1371 Napisano Maj 16 BJB Maxi Scooter Club, 594 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Prvi utisci super - opširnije kad se malo izvozam. Danas 220km mešovito - baš mi je legao. Nego... naručujem sve što treba sa Alija. Da li je neko na 2024. menjao sijalice za LED? Nisu više H4, piše "H1S". To ne nalazim nigde, samo H1. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1371 Napisano Maj 17 BJB Maxi Scooter Club, 594 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Da odgovorim samom sebi, sijalica je HS1 a ne H1S. Zato se gleda ujutru a ne u ponoć 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EnduroFun 15 Napisano Maj 17 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom. Odličan motor, bio probao, prave mi problem sa kreditom, nisam mogao da ga uzmem, tako da kad mi odobre kredit moram do ATV da čekam novi da stigne na stanje. (Mesecima ih nema iz nekog razloga) HS1 je isto što i H4, mala razlika, malo struganja jednog kraka i ovi dole pipci ili šta su već ne bi trebalo da postoje na LED sijalicama. Na AliExpress kad se traži HS1 nudi H4 i piše HS1, ja sam već poručio, pa kad stignu mogu da javim. Sad kad si "maznuo" taj, moram da čekam u šta ću da ubacim sijalice. Neka te sa srećom služi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 645 Napisano Maj 17 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Sto se LED sijalica tice ja sam ove uzeo, za sada rade dobro posao, nije bilo problema sa montazom.I just found this on AliExpress: €20.19 | AUXITO 1/2X H4 LED Bulb Super Bright HB2 9003 CSP LED Headlight Canbus High and Low Beam for Audi Honda Motorcycle H4 LED Headlamphttps://a.aliexpress.com/_EQMVr7YSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1371 Napisano Maj 17 BJB Maxi Scooter Club, 594 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan E hvala, naručeno @EnduroFun ja sam se čuo s njima pre neki dan, stigli su motori u Srbiju, sledeće nedelje valjda preuzimanje. Ima valjda još 2 siva slobodna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EnduroFun 15 Napisano Maj 17 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Stigli su pre 3 nedelje i svaki dan za par dana stižu. Ova tura samo crni sa žutim i beli sa plavim. Nema ni ceo sivi ni sivi sa žutim. Sivi samo ako Čačak želi da proda izloženi model. Nadam se da će stvarno stići sledeće nedelje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1371 Napisano Maj 18 BJB Maxi Scooter Club, 594 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Kako podmazujete/čistite lanac, a da nije kotrljanje napred-nazad? Na centrali ne moze, nema rupe za šrafove sa strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 63 Napisano Maj 18 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Jedna daščica pod ćopavu da se malo uvertikali, zbog komfora više. Druga daščica vertikalno pod desni kraj zadnje viljuške da drži točak u vazduhu. Fotka nevezano za temu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 193 Napisano Maj 19 (promenjeno) Svrati ponekad, 158 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam "otkrio " rupu na saksiji ,napisao sam vec negde pre : Kupio sam kopiju sa aliexpressa na KP i radi savrseno, nema više zz sa podmazivanjem a da ne pominjem da mi nije sve umazano od silikonskih kapi, četvrtina kruga na svakih 200 km i sve podmazano kako treba bez razbacivanja ulja po točku, blatobranu, auspuhu. Da se ne ponavljam Ne znam kakvo drugi imaju iskustvo ali kod mene čista petica. Promenio Ponedeljak u 19:33 član eurokrem 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 63 Napisano Ponedeljak u 19:51 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Minijatura sa Tare, KTM me juri po šumi. Hvala Sector Enduro na podeljenom treku. https://youtu.be/DyWVTC6NypI 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 492 Napisano Ponedeljak u 19:54 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna sa tare soreSent from my SM-A556E using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EnduroFun 15 Napisano Utorak u 10:42 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 2025 godina: Farovi su projektori sa LED. Promenjena šipka menjača za bolji komfor. Nova boja koja se zove Black Knight po uzoru na 525. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1371 Napisano Utorak u 10:47 BJB Maxi Scooter Club, 594 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Trenutni orderi s Alija - duža poluga menjača, Led sijalice lepo što slušaju korisnike, ovo je baš lep apgrejd 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 492 Napisano Utorak u 10:58 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan 2025 godina: Farovi su projektori sa LED. Promenjena šipka menjača za bolji komfor. Nova boja koja se zove Black Knight po uzoru na 525. daj link za produzenu saltalicu ja porucio pogresnu Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1371 Napisano Utorak u 11:02 BJB Maxi Scooter Club, 594 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Link je iz ove teme, ako si ga ti okačio, onda sam i ja naručio pogrešnu https://a.aliexpress.com/_EJbzfkw 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 492 Napisano Utorak u 11:08 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Link je iz ove teme, ako si ga ti okačio, onda sam i ja naručio pogrešnu https://a.aliexpress.com/_EJbzfkwKomsija koliko si kupio tapeta za sobu?13 rolni.sutra komso ostalo ni 6kom.viska.znam i meni istoSent from my SM-A556E using Tapatalk 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7080 Napisano Utorak u 11:46 BJB Maxi Scooter Club, 6226 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ala je vama dobro... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...