Pedja96 17 Napisano Mart 28, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Izvinjavam se ako je vec bilo postova na ovu temu. Vozim yamahu FZ6N S2 pa bih imao par pitanja vezano za centralni i zadnji stender. Obzirom da mi je ovo prvi motor i nemam nekog iskustva izvinjavam se ako je pitanje bezveze. Prvo me zanima da li se uklapa centralni stender sa bilo kog FZ6 od '04 pa na dalje? Posto razmisljam o kupovini fabrickog centralnog stendera koje sam vidjao na nekim modelima FZ6. Motor koji ja vozim ima onu plasticnu ralicu ispod izduvne grane Drugo pitanje koje imam je kako se namesta zadnji stender? Ne vidim nikakvo mesto za srafove za stender na zadnjem delu motora, osim one centralne rupe koja prolazi kroz zadnji tocak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7890 Napisano Mart 28, 2023 Solo Rider, 3104 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ove gume hvataju kraj viljuške i tako se diže. Neki motori imaju mesto gde se šrafe posebni umetci za štender Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10475 Napisano Mart 28, 2023 Hronični Motociklopata, 7319 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kupi fabrički centralni nogar, to ti je 100x bolje nego univerzalni štender, i imaš ga stalno na motoru. Vrlo je moguće da je tikvan koji je stavio tu ralicu skinuo centralni nogar da bi je mogao montirati jer verovatno nije predviđena za FZ6 jer da jeste nebi sigurno morao da se skida centralni nogar zbog nje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja96 17 Napisano Mart 28, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Disko Nindža je napisao: Kupi fabrički centralni nogar, to ti je 100x bolje nego univerzalni štender, i imaš ga stalno na motoru. Vrlo je moguće da je tikvan koji je stavio tu ralicu skinuo centralni nogar da bi je mogao montirati jer verovatno nije predviđena za FZ6 jer da jeste nebi sigurno morao da se skida centralni nogar zbog nje. Pazi vidjao sam FZ6 sa istom ovom ralicom, medjutim nisam siguran da li je to fabricki dolazilo kod ovih novijih godista ili je naknadno montirano jer su iste kao na mojoj. Medjutim ta ralica ne blokira uopste ove rupe gde se montira centralni stender. E sad isto tako nisam ni siguran da li je bas svaka FZ6 dolazila sa fabrickim centralnim stenderom ili je bila neka opcija ili sta vec. Zato sam i postavio pitanje da li se uklapa od svih modela od '04 pa na ovamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja96 17 Napisano Mart 28, 2023 (promenjeno) U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan E pa to zbog toga sam i pitao, posto ne vidim na FZ6 nigde posebne rupe gde bi se srafio zadnji stender, ali svakako ako uspem da nadjem centralni uzecu to jer je uvek na motoru, pa ono prakticnije je Promenio Mart 28, 2023 član Pedja96 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7890 Napisano Mart 28, 2023 Solo Rider, 3104 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem | Praktično sve... NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM Možda paše ??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja96 17 Napisano Mart 28, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, BaneVuk58 je napisao: KupujemProdajem | Praktično sve... NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM Možda paše ??? Ne bi reko, jer vidim ovde na slici da na centralnom stenderu ima jedan sraf, a kod mene na motoru su 2 srafa za centralni stender. Evo u ovom klipu je uradjen walk around na bukvalno istom motoru kao sto je moja yamaha, ima i ovu ralicu i taman joj fali centralni stender. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10475 Napisano Mart 28, 2023 Hronični Motociklopata, 7319 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Mora da ima centralni nogar, sve FZ6 ih imaju 04-09 god. i prvi i restajling S2 modeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja96 17 Napisano Mart 28, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Disko Nindža je napisao: Mora da ima centralni nogar, sve FZ6 ih imaju 04-09 god. i prvi i restajling S2 modeli. E pa onda je skinut iz nekog razloga kod mog motora, videcu da li negde mogu da nadjem da uzmem, jer ko sto si i sam reko prakticnije je svakako nego zadnji stender. Ovako je uvek na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10475 Napisano Mart 28, 2023 Hronični Motociklopata, 7319 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na "KupujemProdajem" , "DekiMoto" on je malo jači sa cenama ali ima svašta. Inače, @Pedja96 nema potrebe da citiraš post iznad svog, ne znam koliko si iskusan sa forumima, ali to tako ide, čisto da znaš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja96 17 Napisano Mart 28, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Njega sam vec kontaktirao, ali nije imao moracu da nastavim da trazim dalje Hvala za info, sorry Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...