androsr50 6 Napisano Mart 26, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Frankfurt Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima U nizu problema kojih moj skuter ima jedan je i taj da kada dam pun gas skuter krene stane krene stane,kao da stuca trokira ne znam kako bih to nazvao. A kada mu dam polako gas i postepeno ubrzavam sve je u redu sasvim normalan skuter . Rijec je u apriliji sr 50 ditech . Ona klapna promjenjena novi kabel za svijecicu kao i taj dio koji daje struju . Ako ima netko kakvu ideju sta moze biti bio bih zahvalan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Mart 26, 2023 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pumpa, regulator pritiska, dizna. Ako budeš imao sreće biće dovoljno očistiti sistem i zameniti par gumica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
androsr50 6 Napisano Mart 27, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Frankfurt Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pumpa i dizna su skoro pa nove , ostao mi taj regulator onda da probam ocistiti Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
androsr50 6 Napisano Mart 28, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Frankfurt Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mali update zamijenio sam taj kompresor i dalje skuter po svome vak malo i gore bilo, a kad radi u mjestu jako dobro radi i dok je tako radio dirao sam kablove sa prednje diznice i sa straznje i cim pipnem kabel od dizne mislim da je za gorivo on se ugasi skoro . I diskonektiram taj kabel vidim steker sve u redu i probam stiskat kabel noktom onako kad ja jednom dijelu mekano i sada sam uspio samo da oguljim taj pokidani dio i spojio kabel onako bezveze samo uvrnio jer je kasno sutra cu nastaviti . Probao sam ga vozati ali jedno 100 metara samo sve je u redu bilo . Mozda je sve bilo samo do tog kabela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Mart 28, 2023 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo moguće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
androsr50 6 Napisano Mart 29, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Frankfurt Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam uspio nekako popraviti kabel ide vuce skoro 90 nije po zvuku najfiniji rad motora ali barem ide , mislim da bi trebao mozda sve rastaviti pa novi kompletan kabel spojiti jer mi je nekako krhak taj kabel vjerojatno od starosti 22 godine ima skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...