Tihi. 12 Napisano Mart 25, 2023 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750R Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine nema kladionice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano Mart 26, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Mora neko da otvori temu za prvu trku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 285 Napisano April 15, 2023 jedan od DDMZ, 807 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi, Meni se ove Dornine promene sa Sprint trkama uopšte ne sviđaju tako da više nemam volje da se bavim kladionicom. Setili se španci kako da dovuku publiku i subotom i namaknu više para. Bez mene. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano April 16, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Jedino da se javi neko ko je raspoložen da vodi sve ovo i izbacuje za trke,sabira naše bodove,pravi tabele.... Ja bih to radio vrlo rado,ali slobodno vreme i godine nisu moj sabornik....Ako je neko od mladjih drugara raspoložen da ovo radi pa i da se igramo opet malo,ali i ja sam da bodovi budu bez Sprint trka jer se ni meni ne svidjaju.... Pozdrav za braću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano April 16, 2023 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Meni se sviđa sprint trka i to baš baš ali smo počeli sa klađenjem samo nedjelje pa nek bude tako ove sezone...nek se javi neko za evidenciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4348 Napisano April 17, 2023 (promenjeno) Svrati cesto, 3516 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, BRACO je napisao: Meni se sviđa sprint trka i to baš baš ali smo počeli sa klađenjem samo nedjelje pa nek bude tako ove sezone...nek se javi neko za evidenciju Sabirao bih ja al ispade da favorizijem sebe. 1. BRACO 66 (25+41) 1. Fredi 66 (25 + 25 + 16) 3. Efendija Skalin 50 (25+25) 3. fantommacan 50 (25+25) 5. Tihi. 41 6. Andrej_Hotstepper 25 6. tocak... 25 6. lalajko 25 6. knezmoto 25 6. aca-ks 25 Ja sabrah ovako, ako ima gresaka javljajte. Instaliracu exel ovih dana pa ce biti preglednije. Promenio April 17, 2023 član Fredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano April 17, 2023 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Bolje instaliraj ja znam da sam prvi kad ono šesti po tvojoj matematici..Kontam da si preskočio Argentinu gdje imam prvog i trećeg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4348 Napisano April 17, 2023 Svrati cesto, 3516 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Kad pises brojeve umesto imena, ispravio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano Jun 12, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ove godine i nije zainteresovanost za ovom vrstom pogadjanja-igranja...Malo se nas još uvek igra....Ali trebalo bi neko da sabere sve ove naše rezultate,da objavi ranije početak kladjenja-pogadjanja za svaku trku,ne bi li se još neko uključio....Ja bih to vrlo rado,ali imam solidnih godina i malo slobodnog vremena...Pa ako neko želi da nastavi ovaj rad ili da samo uživamo u gledanju trka.... Pozdrav za sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...