Kugla 0 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Savet oko kupovine polovnonog motora,od koga ili kog uvoznika kupiti motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 13, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Od Gordana iz Šapca bez svake sumnje 064/1255-880 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=15952.20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Januar 13, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imas ovde na forumu dosta ljudi koji rade sa motorima, procesljaj malo i naci ces sigurno. Dobio si broj od Gordana, Ernesto radi sa motorima i da ne nabrajam sada... Srecno sa kupovinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kugla 0 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan zbog ovog zadnjeg sto si napisao srecno zato i trazim pomoc svestan sam da ima mnogo prevaranata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Od neke nemacke bake koja nije presla 40km/h, ukupno je presao 8700km, a godiste je 95-to!! Samo takav i ne mozes da pogresis ;D ;D !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kugla 0 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hocu malo noviji taj sto voze babe me ne zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan ernesto i gordan od uvoznika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 503 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 437 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je da kupis direktno od vlasnika, u zemlji ili u italiji, moze i neka druga zemlja. To ti je najsigurnija kombinacija, jer znas koliko motor kosta.(i u ovom slucaju mozes da se prevaris) Ako kupis od neke firma u zemlji onda placas i njihov interes, koji ume da bude ohohho! Ako ti ponude motor ko0ji je jeftiniji nego sto mozes da nadjes na site-u, onda znaj da je krs! Probaj u firmi mmbike! Momak mi deluje ok! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je svakako jako koristan izvor informacija i cena: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?scopeId=MB〈=en#2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u firmi mmbike! Momak mi deluje ok! Jel to onaj iz Backe Topole? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kugla 0 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo onag iz Backe Topole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6459 Napisano Januar 13, 2009 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan zbog ovog zadnjeg sto si napisao srecno zato i trazim pomoc svestan sam da ima mnogo prevaranata Sto se toga tice znam da gordan sigurno nije prevarant, naprotiv. Znam mnogo pozitivnih iskustava od ljud koji su kupili od njega motor. Samo jos da ima masinu koja tebe zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kugla 0 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala videcu da li ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laban 1 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan prošle godine kada sam kupovao motor gledao sam lika kako vari plastike na k-7 a već sledeće nedelje u oglasima glasi " kao nov " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan posto spominjete uvoznika koji prodaje motore iz backe topole..mogu samo da kazem da sam nedavno bio i dobro paze na njih drze ih u garazi jedan pored drugog,neki su pokriveni ciradom..ali onaj stariji covek sto mi je bio pokazivao te motore i neke delove,bas nesto nije pricljiv,moras mu bukvalno vaditi reci iz usta..eto za neke koji planiraju tamo da uzmu motor.inace radi njih 3 tako da mozda vas ne zahvati ovaj cica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kugla 0 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam i ko je taj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kugla 0 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne kupujem od tog iz Backe Topole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan ok ja sam samo rekao..mislio sam mozda bi ti dobrodoslo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laban 1 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan na njegovim oglasima ispod svakog motora voda razmisli o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kugla 0 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti si drug ali taj B.Topola dalje od njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kugla 0 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan A i mi konja za trku imamo to mu daje visoki sjaj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Zar ti nijie lakse da kazes koji motor te interesuje, tako ce ljudima biti lakse da ti prepruce prodavca. Ovako se oseca dosta ironije u tvojim komentarima, kao da te neko debelo prevario pa sad trazis zrtvu da mu se svetis. Tako meni izgledaju tvoji postovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kugla 0 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno nikome ne verujem sto mislim da je normalno kada kupujes polovno vozilo kod nas.Vidim da te interesuje sta trazim.Evo ovako Suzuki GSX-R K1-K2 750 ako neko ima neka posalje slike.Sto se tice boje samo plavo-beli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6459 Napisano Januar 13, 2009 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jos ces i boju da mu biras Budi srecan ako naidjes na dobar primerak i to je dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 13, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan odes i lupis,pogledas i vidis,sto vise biras vise srljas u propast,ako nikom neverujes idi u radnju lepo pa kupi,nisu svi trgovci motorima prevaranti,i oni koji kupe motor iz uvoza,doteraju ga,operu,eventualno urade servis i puste u daljnu proveru,tako da ni oni neznaju neko stanje...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...