Alp 2247 Napisano Mart 12, 2023 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Svakih par godina čeprkam po ormarima kako bih smanjio broj nepotrebnih stvari, tj stvari koje nenosim barem par godina. Svašta se tu nakupi, sredim, operem i odnesem u Svratište (Kumodraška ulica). Korisnicima te ustavnove to svarno treba. Onda naletim na nešto moto stvari koje nikada ili dugo nisam nosio. Siguran sam da nekome od ove velike zajednice nešto od ovoga treba, ali broji svaki dinar za buduće investicije. I ja sam jedan od takvih. Radovalo bi me ako bi administratori pokazali razumevanje i ovaj naslov postane direktorijum a ne lokalna tema. Možda je neko od kolega zainteresovan da pomogne da se nešto od ovih stvari stvarno i koristi? Opremu sam slikao i slagao bez reda i nekog sortiranja, pogledajte i ako nekome nešto od ovoga treba, biće mi drago da je ustupim. Uslov je da dođete po nju ili pošaljete nekoga (oprema je u radionici u Beogradu - filmski grad). Jako bi me radovalo da nemoram da čekam ispred šaltera za slanje paketa. 1. Pantalone (protiv vetra i kiše), Fast Way, br 56. Sa njima ide i uložak. Nikada nošene, malo su tesne za moje dupe. 2. Majice sa dugim rukavima. Biciklističke, korišćene (dok sam nešto i vozio..), zadnjih godina takve uglavnom koristim za enduro. Dobre su da te lokalni lovci ne pomešaju sa veprom u šumi ili šiblju. Veličina L 3. Prednji disk za Yamaha WR450F, nekorišćen. Prečnik 250mm, razmak između rupa 135 mm, br. rupa 6. 4. Zadnji disk za Yamaha WR450F, nekorišćen. Prečnik 240 mm, razmak između rupa 135 mm, br. rupa 6. 5. Zadnji lančanik za Yamaha WR450F, nekorišćen. Br zuba 49, br. rupa 12, unutr prečnik 130 mm, spoljni prečnik 250 mm. 6. Ručice kvačila i kočnice za Betu (nisam siguran za koje godište, verovatno do 2018..), nekorišćene. 7. Nagazne stope za Betu. Verovatno su za godišta do 2018, probao sam da ih modifikujem za moju, nije išlo. Zato je jedna delimično obrušena. 8. Toplotni izolator auspuha (dobro je ako imate potrebu nošenja mekih torbi na zadnjem delu motora), karbon, probao da modifikujem za moj motor, nije išlo. 9. Rezervoar hidaulične tečnosti za prednju kočnicu, no name, može da se nabudži na većinu enduro motora. 10. Zadnje (?), kočnice za Yamaha WR450F (?), nekorišćene 11. Pred-filter goriva za Yamaha WR450F. nov. 12. KTM 640 Adventure, master cilindar reparaturni kit. Nov. 13. Uložak - podloška za vrat (enduro). Probao par puta, ne odgovara mi. 14. Zaštita od vetra za.... neznam koji motor. Zamisao mi je bila da neki od mojih enduro motora pretvorim u lite adventure, ali ne odgovara. 15. Guma zadnja Mitas C28 Terracross, barem 5 godina stara ali još uvek upotrebljiva. 110/90-19 Toliko sam imao vremena danas da pronađem, verovatno imamo još nepotrebnih delova pa ću pogledati u narednom periodu. Nadam se da će nekome od ovoga trebati. Može i na PP. 44 7 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8159 Napisano Mart 12, 2023 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se za vizir Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9856 Napisano Mart 12, 2023 Ne silazi, 2290 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pohvalim ! Ne treba mi ništa, bravo za gest ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Mart 12, 2023 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Možda bi ja mogao da nabudžim štitnik za auspuh pa ako se niko nije javio uzeo bih ga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Mart 12, 2023 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li se ja prijaviti za pantalone? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Mart 12, 2023 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Br. 7. - nagazne stope. Možda ne bi bilo loše da odrediš neki br. za slanje SMS - pomoć za lečenje nekom detetu, po tvom izboru, da se primaoci poklona koliko-toliko odužimo? 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1941 Napisano Mart 12, 2023 Drug član, 1054 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za gest! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Mart 12, 2023 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BaneVuk58 je napisao: Javljam se za vizir Izdvojeno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Mart 12, 2023 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Prašinar je napisao: Možda bi ja mogao da nabudžim štitnik za auspuh pa ako se niko nije javio uzeo bih ga. Izdvojeno! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Mart 12, 2023 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Baki Vrsac je napisao: Mogu li se ja prijaviti za pantalone? Naravno. Tvoje su, nemoj puno čekati, ima dosta zainteresovanih posle tebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1903 Napisano Mart 12, 2023 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Mart 12, 2023 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Nimmin je napisao: Br. 7. - nagazne stope. Možda ne bi bilo loše da odrediš neki br. za slanje SMS - pomoć za lečenje nekom detetu, po tvom izboru, da se primaoci poklona koliko-toliko odužimo? Izdvojeno. Ovo nije taj tip odnosa. Ali ako želite, ja obično uplaćujem: https://givingbalkans.org/srbija/content/intervju-uvek-sa-decom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Mart 12, 2023 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Baki Vrsac je napisao: Mogu li se ja prijaviti za pantalone? Baki, moram vam se izviniti, ali 5 ljudi mi je poslalo zahtev pre vas na PP (zato nisam video). Izaberi nešto drugo šta je ostalo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17034 Napisano Mart 12, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3647 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za gest! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Mart 12, 2023 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Alp je napisao: Baki, moram vam se izviniti, ali 5 ljudi mi je poslalo zahtev pre vas na PP (zato nisam video). Izaberi nešto drugo šta je ostalo. Jedino to mi odgovara. Ostalo ne. hvala u svakom slucaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Mart 12, 2023 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone su rezervisane za kolegu Eol-a (16,09h) Ako isti odustane ili u dogledno vreme na pokupi iste, sledeći je kolega iz Bečeja (16,28) Na žalost moram ovako, jedini način da bude transparentno svima. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8159 Napisano Mart 12, 2023 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, Alp je napisao: Izdvojeno. Šaljem adresu na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Mart 12, 2023 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Štitnik vrata otišao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Mart 12, 2023 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan nandžarasta majica? ako mi je velika, šaljem je dalje. I zainteresovan sam za vetrobran, ako ne ode. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Mart 12, 2023 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Maice otišle. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Mart 12, 2023 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne vozi WR-a? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9856 Napisano Mart 12, 2023 Ne silazi, 2290 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Već je bilo ranije pisano u ovakvim temama, pa je lepo da ponovim: Zaboravite na pp ! Ja prvi neću da čitam p.poruke ako nešto prodajem/poklanjam. Jer, ako je kolega Alp napisao javno, da svi vide, nemojte mu stvarati probleme, ko je prvi poslao poruku, dal javno, il tajno... Treba da gleda u sat ko se prvi javio ? Baš bez veze... Još jednom, velika pohvala za gest, i sorry za off... 10 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Mart 12, 2023 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Otišle rucice, reparatur kit za ktm, rezervoarcic, plocice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Mart 12, 2023 (promenjeno) Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Za clana mog kluba..Diskovi za WR i predfilter.. Ako nije otislo.. Pozdrav.. Promenio Mart 12, 2023 član orlovi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Mart 12, 2023 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, orlovi je napisao: Za clana mog kluba..Diskovi za WR i predfilter.. Ako nije otislo.. Pozdrav.. Nije otišlo, izdvajam. Po meni to su najvredniji delovi. Izgleda da je to sve za danas narode. Voleo bih da svako od vas dođe po svoju opremu, ali ako je baš frka, mogu i da šaljem poštom, mada mi se to ne mili. pozdrav. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...