Angell 15 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Crkla mi je sijalica na satu i kada je izvadih vidim da je 1.7W- ja prvi put vidim sijalicu od 1.7W!! Da li neko zna gde mogu da nabavim sijalicu ove snage? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Crkla mi je sijalica na satu i kada je izvadih vidim da je 1.7W- ja prvi put vidim sijalicu od 1.7W!! Da li neko zna gde mogu da nabavim sijalicu ove snage? ako moze slikaj je . pogledaj u prodavnicema delova za kola posto obicno se sijalice ponavljaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Sijalica izgleda otprilike kao pozicija na autu, samo sto se pozicije prave od 3W, 5W... Ako bi stavio neku od jacih sijalica, bojim se da bi istopila plastiku u kojoj lezi, posto samim tim sto je jaca-vise i greje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 12, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno stavi od 3w jer ne stvara toliku temperaturu da istopi bilo koju plastiku - provereno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sijalica izgleda otprilike kao pozicija na autu, samo sto se pozicije prave od 3W, 5W... Ako bi stavio neku od jacih sijalica, bojim se da bi istopila plastiku u kojoj lezi, posto samim tim sto je jaca-vise i greje. izvini ja na dvoja kola imam razlicite sijalice . i ja milsim da 3w nemoze ni da istopi plastiku ni da upali instalaciju samo ako ih ima vise a i druge su 1.7w stavi sve iste makar bile i 3w . ipak pogledaj po boljim prodavnicama auto delova za strance mislim da ce ih naci . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima,evo i slike sijalice!! A ja cu sutra da krenem po radnjama,pa kako bude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Januar 12, 2009 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan nas kolega Afrikanac je trazio svuda, bez uspeha. Stavio je sijalicu od 3.4W, i prijavio da sve radi kako treba. Te sijalice od 3.4W imas u skoro svim auto radnjama, idu i u Juga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Januar 12, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Naci ces sijalicu od 1.2W istih dimenzija, stavi nju, bolje nego ta od 3.4w...ide u kola na table, i ima ih u podavnicama auto delova. 1.7w ces vrlo tesko naci. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Januar 12, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u prodavnici u Dimitrija Tucovića (neparna strana), ćošak Krfske i D.Tucovića, prodaju samo elektriku. Imali su takav oblik, ali ne znam za snagu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Naci ces sijalicu od 1.2W istih dimenzija, stavi nju, bolje nego ta od 3.4w...ide u kola na table, i ima ih u podavnicama auto delova. 1.7w ces vrlo tesko naci. Pozdrav Da li mnogo slabije svetli 1.2W od 1.7W? Samo nemoj da mi kazes da svetli za 0.5W slabije ;D Posto mi sijalice idu u parovima...Pa da gornja polovina sata ne svetli jace, a donja slabije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 12, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Naci ces sijalicu od 1.2W istih dimenzija, stavi nju, bolje nego ta od 3.4w...ide u kola na table, i ima ih u podavnicama auto delova. 1.7w ces vrlo tesko naci. Pozdrav Izvini Shesti ali 1.2w je manji format sa oznakom W2x4,6d dok je 3w sa oznakom W2,1x9,5d u kojoj ne postoji u ponudi sijalica snage 1,2 W . Znaci covek trazi sijalicu bez grla veceg formata za ins. tablu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u prodavnici u Dimitrija Tucovića (neparna strana), ćošak Krfske i D.Tucovića, prodaju samo elektriku. Imali su takav oblik, ali ne znam za snagu. Tacno znam gde je to, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li mnogo slabije svetli 1.2W od 1.7W? Samo nemoj da mi kazes da svetli za 0.5W slabije ;D Posto mi sijalice idu u parovima...Pa da gornja polovina sata ne svetli jace, a donja slabije. Zameni obe sijalice one su ionako slabe ali kad se menjaju sijalice menjas obe ako su povezane na isto , ako nadjes da kupis opet menjaj obe . pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Zameni obe sijalice one su ionako slabe ali kad se menjaju sijalice menjas obe ako su povezane na isto , ako nadjes da kupis opet menjaj obe . pozdrav Hvala za savet, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Izvini Shesti ali 1.2w je manji format sa oznakom W2x4,6d dok je 3w sa oznakom W2,1x9,5d u kojoj ne postoji u ponudi sijalica snage 1,2 W . Znaci covek trazi sijalicu bez grla veceg formata za ins. tablu . Sorry, ne videh sliku, mislio sam da su one male kad je rekao 1.7w, takve su kod mene na satu od KTM-a, i na tabli od CItroena . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirno600 92 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 48 postova Lokacija: b.n.s. Prijavi odgovor kao problematičan I meni je na CBR 600 crkla ista sijalica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je na CBR 600 crkla ista sijalica I resio si kako? Ili si kao i ja u fazi resavanja ;D Moglo bi da se resi na sledeci nacin, posto u brzinomer i obrtomer idu po dve sijalice + jedna za spustenu copavu, razmisljam da izrotiram sijalice, pa ove fabricke da osvetljuju sat, a ovu koju cu da promenim npr.3W stavim za copavu. Ionako svetli samo jedno kratko vreme, pa nema govora o pregrevanju/topljenju plastike... Bolje tako nego da mi non-stop svetli pri upaljenoj poziciji/svetlima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan I meni je na CBR 600 crkla ista sijalica I resio si kako? Ili si ko i ja u fazi resavanja ;D Moglo bi da se resi na sledeci nacin, posto u brzinomer i obrtomer idu po dve sijalice + jedna za spustenu copavu, razmisljam da izrotiram sijalice, pa ove fabricke da osvetljuju sat, a ovu koju cu da promenim npr.3W stavim za copavu. Ionako svetli samo jedno kratko vreme, pa nema govora o pregrevanju/topljenju plastike... Bolje tako nego da mi non-stop svetli pri upaljenoj poziciji/svetlima. dobra ideja svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirno600 92 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 48 postova Lokacija: b.n.s. Prijavi odgovor kao problematičan Jos sam u fazi resavanja ali mi kolega kaze da ima da se kupe od 2w pa cu sve da izmenjam a ako hoces poslacu ti one ispravne od 1.7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Jos sam u fazi resavanja ali mi kolega kaze da ima da se kupe od 2w pa cu sve da izmenjam a ako hoces poslacu ti one ispravne od 1.7 Ako si ozbiljan, to bi bilo vise nego lepo od tebe!! A moras mi reci i kako da ti se oduzim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Jos sam u fazi resavanja ali mi kolega kaze da ima da se kupe od 2w pa cu sve da izmenjam a ako hoces poslacu ti one ispravne od 1.7 Poslao sam ti pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan To je sijalica za YUGA. I sva ostala ZASTAVINA vozila. Komad je oko 20 dinara, i imas u svim radnjama auto kozmetike, i delova za vozila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan To je sijalica za YUGA. I sva ostala ZASTAVINA vozila. Komad je oko 20 dinara, i imas u svim radnjama auto kozmetike, i delova za vozila. Jesi li siguran? Posto po obliku lici, ali snaga je u pitanju 1.7W - mislim da u juga ide od 3W ili 5W. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan To je sijalica za YUGA. I sva ostala ZASTAVINA vozila. Komad je oko 20 dinara, i imas u svim radnjama auto kozmetike, i delova za vozila. Jesi li siguran? Posto po obliku lici, ali snaga je u pitanju 1.7W - mislim da u juga ide od 3W ili 5W. Samo uzmi i stavi. Nece ti nista faliti, i ja sam na bratovu hodnu stavio i nema nikakvih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan To je sijalica za YUGA. I sva ostala ZASTAVINA vozila. Komad je oko 20 dinara, i imas u svim radnjama auto kozmetike, i delova za vozila. Jesi li siguran? Posto po obliku lici, ali snaga je u pitanju 1.7W - mislim da u juga ide od 3W ili 5W. Samo uzmi i stavi. Nece ti nista faliti, i ja sam na bratovu hodnu stavio i nema nikakvih problema. Hvala na savetu, u medjuvremenu clan foruma sa nick-om "mirno600", je odlucio da mi pokloni njegove sijalice(fabricke 1.7W) i ovom prilikom mu se zahvaljujem. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...