RankoBg87 2771 Napisano pre 4 sati Drug član, 1659 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Struja je sa onog cuvenog dzeka sto bi trebalo i fabricki da se koristi, odatle je Dare uzeo, mi samo nesto jos dodali i ubacili zicu za tablu. Pogledam ovih dana sta se vidi pa cu da slikam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1264 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 826 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Nista onda opet rasutraj plastike pa slikaj da svi vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 52 Napisano pre 4 sati U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Rider000 je napisao: Nista onda opet rasutraj plastike pa slikaj da svi vidimo. Ma realno to je i najbolje resenje da se covek ne muci i zavlaci telefon da bi uslikao, i ta zica do table je interesantna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 52 Napisano pre 3 sati U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo sale nije na odmet ali me stvarno interesuje to razvlacenje zica i kako da upali lampicu na tabli, mislio sam da motor sam prepozna po "otporu" ili necem drugom da su nakacene maglenke na fabricku instalaciju pa upali lampicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2771 Napisano pre 2 sati Drug član, 1659 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Rider000 je napisao: Nista onda opet rasutraj plastike pa slikaj da svi vidimo. Nisam ga sklopio, stoji od nedelje rasturen a tek u cetvrtak cu da pakujem. Sve sto se vidi slikam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...