Rider000 1909 Napisano juče u 19:17 Drug član, 1288 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam bio parkiran pored novog NC-a. NC je skoro pa duplo manji od Stroma. Ako je voznja u dvoje prioritet, definitivno ce vam biti komfornije na njemu i vesanje je udobnije. Lako se steluje preload nazad, ne mora kljucem. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2495 Napisano pre 4 sati Skuteras, 3792 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koju gradaciju sipate ili koju su vam sipali u manuelca u servisu? Ovaj je sad na 10000, pa bi da menja… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4779 Napisano pre 2 sati Drug član, 2496 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Dare sipa Eneos 10-40, sipao i ja skoro, 18000km presao motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 541 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja skoro bio do Honde na NBGD i rekoše mi u njihovoj prodavnici da su prešli na neko 10w30 mineralno ulje. Kaže od nedavno ga stavljaju ljudima u motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2495 Napisano pre 40 minuta Skuteras, 3792 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 10w30 je po preporukama Honde, al ne znam sta ovi nasi sipaju da nastavi covek isto. Sunucemo 10w30, pa ako mu bude mnogo vrucina drugi put 40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...