Šoomi 46 Napisano Sreda u 23:18 U prolazu, 24 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda NC 750x Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, dejanmaksimovic37 said: Videću još za vizir pa se javljam. Što se tiče guma, nisam ni video koje su. Računam, nove su. Pogledaću ujutro. Sent from my SM-S928B using Tapatalk Ovo su metzeler gume 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanmaksimovic37 7 Napisano juče u 07:58 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su metzeler gumeJesu Metzeler tourance. Sent from my SM-S928B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 237 Napisano juče u 10:23 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, dejanmaksimovic37 said: Nisam stigao da slikam. Kasno sam ga preuzeo. Biće više za vikend. Mada, uspeo sam da provozam sat-dva . Uživanje! Može li neko da posavetuje na kraju koji vezir? Givi, Puig ili Ivan? Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk Imam ja nov Givi vizir u ponudi, mogu ga sutra poslati, 11400 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...