Bobni 457 Napisano Januar 14 Zainteresovan, 400 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je recimo aku riknuo posle 8 meseci I dobio Sam od ovlascenog distributers I servisera dobio info da je na aku garancija 6 meseci.yamaha je u pitanju,posto je Cena smesna za akumulator nisam hteo da se napinjem Ali nikada vise ne bih kupio neki njihov model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 2116 Napisano Januar 14 Drug član, 921 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je crkla elektronika na gasnom viesmann kotlu,došao servis ustanovio,kaže skinućemo i salona sa izložbenog kotla da ne čekaš dugo e to je garancija i ljudski pristup mušteriji.Sent from my RMX2202 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 73 Napisano Januar 16 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: HONDA NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Jedna zanimljivost. Broj prodatih motocikala u Italiji u 2025. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...