midnightdk 123 Napisano Jun 16 U prolazu, 84 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Korto Malteze je napisao: Ne znam, ja sta god da vozim (auto, motor) pravim pauze na 2-3h. Ispravim kicmu, noge i malo odmorim mozak od voznje. Sasvim mi je dosta 10-15 minuta. Sent from my SM-S926B using Tapatalk Podrzavam, i sam ( zbog problama sa kolenima, koja su posledica saobracajke od pre 30 godina) pravim pauze nakon sat ipo ili dva sata voznje je tad pocinje da mi smeta bol u kolenima. Pauza od 15-20 min resava bol i onda iz pocetka. Na motoru je drugaciji bol i na drugom mestu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 123 Napisano Jun 23 U prolazu, 84 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan Svetla , posto mi motor stoji na poslu u garazi onda uglavnom voznje zavrsavam popodne i odlazim kuci autom, tako da ga do veceras nisam vozio po mraku. Danas sam krenuo kasnije u voznju po fruskoj gori (Venac) pa Čortanovci i Beška. Sve to da bih sačekao mrak i video kakva su mu svetla i ... Pa moglo bi se reći loše, barem meni tako deluje. Nekako imam osećaj da voznja nocu bez maglenki ne bi bila bas lagana. Kakvi su vasa iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Jun 23 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Maglenke, prelistaj temu, kacio sam slike i video, meni je s ovim sad top. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 123 Napisano Jun 24 (promenjeno) U prolazu, 84 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan Imam ih, komentarisem fabricki far da daje lose svetlo. U temi dodatne opreme ima kako nakaciti maglenke na nacin na koji je fabrika predvidela. Promenio Jun 24 član midnightdk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1522 Napisano Jun 24 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Da, loše je stetlo. Vrlo uzan snop po visini pa ako nije dobro naštelovan ne vidi se ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 123 Napisano Jun 24 U prolazu, 84 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan Da se vratim na pricu sa prosle strane, da li je neko radio prepravku, stavljao neki dodatak ili ... na sediste a da je nakon toga zadovoljan i da moze da odvoza vise od sat vremena a da dupe ne utrne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Jun 24 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Napravio sam turu od 1100km po Bosni, Sto se mene tice bolji motor mi ne treba, zavrsava sve moje potrebe. Tri kofera, sam, bez problema ide, ni jednog trenutka mi nije falilo snage, preticao sta god bilo na putu. Uvek ali uvek ce biti ono daj sad jaci ali za sad meni ovo odgovara. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir83 99 Napisano Jun 24 (promenjeno) U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Slave Bosanci, bas si prosirio Bosnu. Steta sto u Trebinju nisi rekao rekao da je u Bosni:) Promenio Jun 24 član Milomir83 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Jun 24 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Milomir83 je napisao: Slave Bosanci, bas si prosirio Bosnu. Steta sto u Trebinju nisi rekao rekao da je u Bosni:) A dobro, tako kazem. To je jos i dobro Voja hteo da trazi burek sa sirom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 155 Napisano Jun 25 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, midnightdk said: Da se vratim na pricu sa prosle strane, da li je neko radio prepravku, stavljao neki dodatak ili ... na sediste a da je nakon toga zadovoljan i da moze da odvoza vise od sat vremena a da dupe ne utrne? I sat vremena nekad bude previse 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Jun 25 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi od coveka do coveka, odece. Neki dan sam vozio od Visegrada do Cacaka bez pauze, pred Cacak mi vec bilo ono pocelo da je vreme za pauzu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1522 Napisano Jun 25 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 6. 2025. at 15:43, midnightdk je napisao: Da se vratim na pricu sa prosle strane, da li je neko radio prepravku, stavljao neki dodatak ili ... na sediste a da je nakon toga zadovoljan i da moze da odvoza vise od sat vremena a da dupe ne utrne? Za hitno rešenje su dobre biciklističke gaće. Ja sam probao i neku gel navlaku, malo bolje od fabrike i onaj kockasti podmetač koji me previše hladio tako da ne znam kakav je na duže sedenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 702 Napisano Jun 26 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 497 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo da se pohvalim jednom lepom rutom i odličnom vožnjom tri dobra drugara na tri NCa. @Wildserbian @SQTR i jos jedan zajednički prijatelj. Vozili smo Beograd-Raška-Berane-Plav-Gusinje-SH20 Prokletije-Skadar-Drač- Elbasan-St Naum-Ohrid-Tetovo-Skoplje-Gračanica-Kraljevo-Kući. Tri noćenja i mnogo dobrih krivina. Svaka preporuka za rutu. Hteli smo i do Valone ali bi bilo suviše. Svakako smo se osolili u Draču. Bez jedne jedine neprijatnosti, samo da naglasim. Albanija je bila prijatno iznenađenje. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 449 Napisano Jun 27 BJB Maxi Scooter Club, 599 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan On 6/24/2025 at 8:08 AM, midnightdk said: Imam ih, komentarisem fabricki far da daje lose svetlo. U temi dodatne opreme ima kako nakaciti maglenke na nacin na koji je fabrika predvidela. Ako možeš daj link do te teme, nešto ne uspevam da je pronađem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 123 Napisano Jun 28 U prolazu, 84 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 6. 2025. at 15:47, Lucky George je napisao: Ako možeš daj link do te teme, nešto ne uspevam da je pronađem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Jun 29 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Prednje pločice, za malo 18000km, Ovih dana sve da se rasturi i zameni. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16858 Napisano Jun 29 Integrisan, 9548 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne zezaj, može to jos ohooo km da gazi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Jun 29 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne bi reko, jedan cosak je na mm, necu da se igram, imam plocice, necu dva dana pred put da menjam, sad je sezona i ne znam kad ce mi dune da negde idem. Prosli vikend 1100km, i opet cu nesto slicno, sve krivine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16858 Napisano Jun 30 Integrisan, 9548 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne sme ćošak bit na mm, ako je tako ondak idu ukrivo. Debljina mesa koju vidim za 18K predjenih do sada.....bar jos 10k mogu preći jer su na pola potrošene. Zarad svog mira zameni i sredi klešta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Jun 30 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa to, samo iz tog razloga. Rasturim sve, ocistim i napokon održavam po svom. Sinoc skinio kleta da vid i sad mi nekako rucica tvrda al koci sve normalno, bice da je ono sto sam pricao da osetim da bude tvrdja iz razloga sto je sve suvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Jul 2 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Odradio, prednje pločice, ulje u kocnicama, motorno ulje. Nastavak sutra, pozadi ulje i da se zameni antifriz. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Jul 3 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ulje pozadi boja soka od jabuke, bas lose bilo, sad je i poluga bolja, nisam nista slikao, nisam imao tri ruke Motor mirnije radi sa ovim uljem, saltanje ok, nesto razmišljam da vozim neko vreme i opet zamenim, kad sam presipao ulje bilo je malo taloga. Antifriz sutra, Ne svidja mi se taj servisni interval u Hondi kakvo god da imali ulje. Gledacu da menjam na nekih 7-8000km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Jul 12 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam provozao motor, lepse mi radi, menjac za malo bolji. Al sto sad koci, pre hvata, nema onog sundjer osecaja, zadnja bas lepo hvata. Bas sam zadovoljan. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Jul 20 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Poklopile se cifre 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 304 Napisano Jul 20 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ste zadovoljni NC-om za dalja putovanja sa dvoje,razmisljam o kupovini sledece godine za sajam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...