JunioR. 932 Napisano Mart 10, 2023 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Uslužno za kolegu @Mikec Šteta da ovo ne ode u prave ruke Honda NC750X DCT 2017. godiste 750cc 40kW (54ks) 62900km Vise slika: NC750X - Oglas - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL 16 new items added to shared album Motor je kupljen nov u Delti u junu 2017. a ja sam drugi vlasnik. Motor je vožen što na duže relacije i putovanja po Srbiji i okolini, što po lokalu i gradu za svakodnevne aktivnosti. Prodaje se isključivo zbog kupovine novog X-ADV. Održavan redovno i pedantno, najpre u Delti, potom u Mak Moto u Višnjičkoj (kod prvog vlasnika), a zatim kod Dareta u BG. S toga poseduje i kompletno dokumentovanu servisnu istoriju od 0km pa do sada sa svim računima, od čega poslednje: - 05.2021. 52000km zamenjeni lanac, lančanici, svi ležajevi i semerinzi u točkovima, svi filteri, ulje, resetovan menjač i detaljno ispregledani svi sklopovi. - 07.2021. 55000km zamenjen akumulator i ventilator hladnjaka - 06.2022. 58000km zamenjen filter i ulje, prednje pločice, resetovan menjač, detaljan pregled Vrlo bogata dodatna oprema: - crash bar - Givi - nosač kofera i Givi M7 ploča (nova) - kofer Kappa KGR46 Monokey - touring povišeni vizir (+100mm) - Puig - dodatni podizač vizira (+11mm do +56mm podesivo) - tank torba - Givi - presvučeno sedište - Srđan - udobnije i više - maglenke 40W 6000K - vrlo kvalitetne, kopija Givija - štitnici ruku - Givi - podmazivač lanca - e-oiler - centralni štender - Motea - nosač za mobilni/gps - Givi + futrola za mob - štitnik hladnjaka - Givi - štitnici prednjih štapova - zadnji blatobran - produžetak za prednji blatobran - proširenje za bočnu nogaru - pločica za registracionu nalepnicu - dodatni fuzastri za autoput - Louis Motor je potpuno bez ulaganja i vozi se svakodnevno. Zimi je na punjaču radi održavanja napunjenosti akumulatora. Uvek parkiran na suvom i toplom. Ono što bih ja u nekom narednom periodu razmotrio jeste zamena guma (stare presle oko 15000km), ali to svakako ostavljam na novom vlasniku da odluči o izboru tipa i modela, a do tada da podere stare Cena: 6800e Motocikl se pogledati u Žablju (25km od Novog Sada), a proba je moguća uz dogovor. Zamene me ne zanimaju. Kontakt: 066/6654-333 - Mikec (Poziv, SMS, Viber, WhatsApp) Promenio Mart 10, 2023 član JunioR. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4209 Napisano Mart 14, 2023 Nemanja Stojanović, 1417 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nije me mrzelo, otišao sam do Žablja, provozao motor i mogu da kažem da je sve kao što piše. Ko ga uzme neće pogrešiti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1477 Napisano Mart 14, 2023 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pa zašto ga nisi kupio ? Nije te mrzelo, otišao si do Žablja da probaš motor( iako ti u profilu piše da voziš isti takav samo 5 godina mlađi), kažeš da je odličan ali ga ipak nisi kupio ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2658 Napisano Mart 14, 2023 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio je taj iz potpisa 5 god mladji, za malo vise para Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4209 Napisano Mart 14, 2023 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1417 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da, ako neko želi automatik, ovo je motor za kupiti. Ja sam uzeo nov manuelni, ali da ne spamujemo temu, kao što rekoh, motor je u slovo kao iz opisa. Rekoh da pomognem nekome kad sam već utrošio i gorivo i pola dana za to. edit: nisam hteo ranije da ga hvalim jer sam se i ja lomio šta da uradim Promenio Mart 14, 2023 član Skittles 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 932 Napisano April 10, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Kofer prodat posebno i ne ulazi vise u cenu motora. S’ toga se i cena koriguje na: 6500e 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 932 Napisano Maj 6, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Prodata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...