0trov 40 Napisano Mart 8, 2023 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZRX 1100, Honda Africa Twin Adventure Sport Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna ko u Beogradu uspjesno oporavlja vodene pumpe? Kawasaki ZRX 1100 u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 9, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan koji su simptomi tu postoji samo zamena delova i ne postoji tzv set za reparaciju ko kod kola nego se kupuje svaki deo pojedinačno a od simptoma zavisi i šta treba da se menja setovi postoje samo kod kineza za neke skutere Promenio Mart 9, 2023 član sasa ns 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Mart 9, 2023 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, 0trov je napisao: Da li neko zna ko u Beogradu uspjesno oporavlja vodene pumpe? Kawasaki ZRX 1100 u pitanju. Bilo koji moto serviser moze to da ti uradi, samo mora da vidi sta je tacno za zamenu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
0trov 40 Napisano Mart 9, 2023 (promenjeno) U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZRX 1100, Honda Africa Twin Adventure Sport Prijavi odgovor kao problematičan Quote koji su simptomi tu postoji samo zamena delova i ne postoji tzv set za reparaciju ko kod kola nego se kupuje svaki deo pojedinačno a od simptoma zavisi i šta treba da se menja setovi postoje samo kod kineza za neke skutere Pa ovako. Primjetio sam u saobracaju na semaforu kako neka tecnost curka sa lijeve strane motora negdje u predjelu copave i zadnjih vila. POsumnjao sam na ekspanzivnu posudu, al posto sam bio u saobracaju nisam sisao da provjerim sta je tacno tecnost...Benzin, voda, ulje.. CIm sam stigao kuci, ostavim motor jedno 2 sata, provjerim posle, nema nikakvog curenja ispod. Skinem plastiku bocnu da provjerim tank za antifriz, ostalo mozda 2 prsta, palo debelo ispod low crte. Odsrafim kapu od vodene pumpe, ona mi djeluje ok ali kako sam odvijao kapu, na srafovima primjetim par kapi vode-antifriza.. Tako da mi je sumnja da je mozda pustio semering pumpe ili je procurila na weep hole, pa da vidim sta mi je raditi... Promenio Mart 9, 2023 član 0trov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 9, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju ti semerinzi vodene pumpe i promeniti i vodeni i uljni deo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...