N.F.S. 22423 Napisano Mart 5, 2023 Integrisan, 9618 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prodao bih gumu koja je presla 700km, razlog ima kucnut u temi "CBF 1000" , stavio sam estetike radi malo siru. Pireli Angel ST, sara nije ni naceta, dubina fabricka, nije krpljena, kriva ni ostecena, jos uvek stoji i andjeo utisnut. Jedina je da kazem mana ta sto je dot obrijan kako bi se "preko" kupila za 99eura. Stvarni Dot je 1921 i ja licno garantujem ispravnost i svezinu gume. Slike su upravo uslikane, znaci trenutno stanje. Cena neka bude 50eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22423 Napisano Mart 5, 2023 Integrisan, 9618 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22423 Napisano Mart 5, 2023 Integrisan, 9618 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ode guma @steefanv, neka te lepo sluzi drug, racunam da ces se slatko navoziti, bukvalno je nova. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22423 Napisano Mart 5, 2023 Integrisan, 9618 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam da otkljucam temu, covek je gumu porucio, poslao adresu... I sve je to ok! Nego @steefanv , vidim da ti je u potpisu bmw f800st, koliko mi je poznato taj model vozi 180 gumu. Cisto pitam da nisi prevideo, ova Angel je 160-60/17. P.S. Sve ostaje po dogovoru sa moje strane, sutra saljem nego rekoh cisto da pitam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Mart 5, 2023 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Da, znam da je guma 160. Ostaje sve po dogovoru 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22423 Napisano Mart 5, 2023 Integrisan, 9618 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To je to onda, uzeo da uvijam u foliju pa rekoh bolje da pitam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...