DRCvetko 74 Napisano Mart 3, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Caos kolege, odlucio sam da prodajem moga mezimca, na zalost, posle 3 godine druzenja dosao je i taj trenutak da predjem na nesto vece i jace Na prodaju Honda CM 125 1982' 10kw Motor je kod mene 2 sezone, evo sad ce treća... Na motoru ima malo estetskih ulaganja, par tačkica na farbi, ogrebotina i to je to.... Mašina perfektna, u odličnom stanju, prošli vlasnik je zamenio klipove i cilindre, lanac i lančanike... Imam stare klipove i cilindre kod mene Prošle sezone je sipano motul 10-40 i od tada je prešao skoro 3500km Motor ima 40 i kusur godina, da se ne lažemo, nije perfektan ali ga ja čuvam koliko mogu.... Motor se vozi veoma lepo, bas malo troši, oko 2.5l/100km, ponekad i manje.... Vozim ga za svoju dušu i za svoj merak.... Mada, već mislim da sam ga prerastao i vreme je da predjem na nešto jače.... Vozim ga mahom na relacijama oko 50-100km i gledam da što više uživam u istim relacijama, sada dok je hladno vreme malo po gradu, dok me ne prodje merak i to je to... Hondica je super za početnike, vodi se na A1 kategoriju, te sam i ja sam početnik bio na njoj. Na njoj su menjani satovi, koje je kupio prošli vlasnik, nisu radili kada smo ga mi uzeli ali smo ih povezali perfektno.... Samo što obrtomer ne radi, jer se motor fabrički nije proizvodio sa istim, pa nemam gde da ga ubodem da čita obrtaje.... Motor je sa mnom prošao skoro 4000km bez ikakvih problema, nigde me nije ostavio na putu.... Veoma lep zvuk ima, pravljeni su drugačiji auspusi nego original, kod mene prolazi tehnički sa njima, veoma se lepo cuje, ima dubok zvuk i veoma lepo radi Registrovana je do Jula 2023 I prednja i zadnja guma su nove, stavljene 2022. Motor je za uživanje u vožnji bez jurcanja, udoban i mekan, upija rupe na putu bez problema Nalazi se u Prokuplju Cena: 1300e (nije fixna) Zamena: ponudite pa ako mi se svidi, dogovaramo se... (125ccm pa na vise) 0648587924 0648587927 Motor je za uživanje u vožnji bez jurcanja, udoban i mekan, upija rupe na putu bez problema Nalazi se u Prokuplju Cena: 1300e (nije fixna) Zamena: ponudite pa ako nam se svidi, dogovaramo se... (125ccm pa na vise) 0648587924 0648587927 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9754 Napisano Mart 3, 2023 Ne silazi, 2275 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Baš lep motor ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DRCvetko 74 Napisano Mart 3, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza Hvala kolega, cuvan za svoju dusu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...