Arakis 5999 Napisano Februar 12, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji! Običan čovek ne može videti razliku na prvi pogled, a ni na drugi Jedino u vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Tesko....cak tvrde da su i u voznji dobre.....evo bas sam malopre gledao i ostalu opremu....ovi neki se hvale da rade za POLO drugi su u startu stavili jakne kopije poznatih firmi a cene...... Majstori su za kopiranje...samo im navedi sta hoces da pise....ja razmisljam o opremi sa nazivom CHARUGA (new brend)...salim se...lol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Strasno, hvala na brzim odgovorima... Mada RX7 za 50$ zvuci primamljivo, aj se organizujemo pa narucimo 50 kom. odma opremimo pola foruma, zezam se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan vec je bilo reci o tome da se kopije ne rade.Mislim rade se ali to nije uopste ista kaciga i nema veze sa originalom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne prepiremo....drzao sam u rukama kopije sa ebay-a kupljene u francuskoj.....nemogu se razlikovati vizuelno...jedinoi kada bi se podvrgle testovima materijala ili u nekim situacijama u voznji..... Kao drugo ovo je opste poznato svim bajkerima sirom Evrope i Amerike..... Normalno je da nema veze sa originalom po kvalitetu ali ajde ti provali dali je falsifikat kada je uzmes u ruke..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Evo koga interesuje ima i Shoei... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Ja i dalje tvrdim da npr tu shoei x-11 je nemoguce iskopirati.Mislim moguce je ali bi to nesto bilo kao sto su kinezi iskopirali yamahu r1(YAMADA r1)Razlika je odma uocljiva.Ali ovce postoje da bi se sisale i tako ce uvek biti.Neznam kolko bi se jednoj firmi isplatilo da pravi posebne masine za svaku kacigu.Kalupi nisu isti ni za jednu marku o modelima da ne pricamo + sare itd itd.Prosto je nemoguce da neko toliko novca ulozi u toliku kompaniju samo da bi pravilo fus kacige:-)Za jakne i ostalu opremu je vec druga prica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno necu vise da postujem na ovu temu i necu da se nerviram...nisam ja stavio ovo da nerviram nekoga nego je ovo valda forum da mozemo da razmenimo iskustva i upozorimo jedni druge ili obavestimo o necemu...ko je shvatio o cemu pricam dobro je jel. ako zna cela Evropa i Amerika za to zasto bih se trudio da ubedim nekoga ovde...... Napisao sam vec gore da im je isplativo da prave vec za narudzbinu od 50 komada tako da netreba mudrovati o kalupima i slicno jer su verovatno fleksibilni.....a kacige sam tj. falsifikate kupio ja licno dva komada i nije mi ni palo napamet da nisu originali dok mi ljudi nisu objasnili da nemozes da kupis Nitro ili Arai ili ti tako nesto za trecinu para.....i koje im je poreklo....to sam iskustvo samo pokusao da podelim sa vama necu nikoga da ubedjujem sta mogu a sta nemogu Kinezi ili neko drugi........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan I za kraj evo vam cene na ebay za odmah kupiti....ovo su sve originali nebrinite.....poznate marke nemogu da se kopiraju a da se ne provali : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno necu vise da postujem na ovu temu i necu da se nerviram...nisam ja stavio ovo da nerviram nekoga nego je ovo valda forum da mozemo da razmenimo iskustva i upozorimo jedni druge ili obavestimo o necemu...ko je shvatio o cemu pricam dobro je jel. ako zna cela Evropa i Amerika za to zasto bih se trudio da ubedim nekoga ovde...... Napisao sam vec gore da im je isplativo da prave vec za narudzbinu od 50 komada tako da netreba mudrovati o kalupima i slicno jer su verovatno fleksibilni.....a kacige sam tj. falsifikate kupio ja licno dva komada i nije mi ni palo napamet da nisu originali dok mi ljudi nisu objasnili da nemozes da kupis Nitro ili Arai ili ti tako nesto za trecinu para.....i koje im je poreklo....to sam iskustvo samo pokusao da podelim sa vama necu nikoga da ubedjujem sta mogu a sta nemogu Kinezi ili neko drugi........ Neznam zbog cega se nerviras charugo ja nisam postovao da bi tebi terao kontru vec da resimo zajedno nesto a to ne znaci da po svaku cenu moras da budes u pravu vec da svi ovde zajedno resimo jednu zagonetku koja bi svima nama koristila.Ako si me tako shvatio stvarno izvini ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3089 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 1177 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan :o :o :o Ko zna sta ja stavljam na glavu... A jos se cudim sto je bucna i zasto je otpala guma sa brade BTW, kupio mi kum Arai Astral u USA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Februar 18, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine sam usao u radnju u Beogradu da pogledam Marushin. Japan, karbon, ljubazni oni momci sto rade... al' ne vredi. Meni ono nikako ne lici na japanski proizvod, vrljavo je izradjena i bas sam se razocarao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan bas cu da pogledam da li ima negde bar koda i kulturno se sve proveri i kraj price.to je bar lako.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Evo koga interesuje ima i Shoei... Zvao je moj kum koji zivi u Americi par tih telefona navedenih za te firme u Indoneziji, cisto da vidi kakva je to prevara u pitanju, naravno niko mu se nije javio osim na jednom broju gde je bila neka zena ili baba koja nije znala ni dve reci engleskog jezika. Sa druge strane je cuo da je nekoliko ljudi ostala bez brda dolara (par desetina hiljada). Hteli da se obogate kupujuci jeftino "original" Arai, Shoei i Shark kacige i na kraju ni robe ni para. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan E pa vidis moj kum iz Amerike...kupuje dosta proizvoda iz tih krajeva.....i rekao sam da necu vise da postujem.....ako ste vi zadovoljni ja sam jos zadovoljniji....sto bi se ja trudio da nekog opominjem da moze biti prevaren kad on sam hoce da ga prevare.....bitno je da pise Arai a od kog je materijala nema veze..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3089 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1177 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Charuga, nisi ti mene skontao lepo, bas tvoji postovi su mi objasnili neke stvari... Meni je kum kupio na poklon Arai Astral u USA a ja kacigom nisam zadovoljan zato sto je strasno bucna i odlepljuju mi se zastitne gume sa nje. Posle citanja tvojih postova o china made kopijama posumnjao sam da mu je neko uvalio to g***o. Sinoc sam lepo i detaljno zagledao kacigu i video da je ipak 100% original ali je proizvedena '02god. pa je verovatno zbog godina starosti bila na nekoj totalnoj rasprodaji (nove kacige se posle 5-7god. bacaju, kao i gume). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Charuga, nisi ti mene skontao lepo, bas tvoji postovi su mi objasnili neke stvari... Meni je kum kupio na poklon Arai Astral u USA a ja kacigom nisam zadovoljan zato sto je strasno bucna i odlepljuju mi se zastitne gume sa nje. Posle citanja tvojih postova o china made kopijama posumnjao sam da mu je neko uvalio to g***o. Sinoc sam lepo i detaljno zagledao kacigu i video da je ipak 100% original ali je proizvedena '02god. pa je verovatno zbog godina starosti bila na nekoj totalnoj rasprodaji (nove kacige se posle 5-7god. bacaju, kao i gume). Zaista nisam mislio na tebe kada sam napisao ono "ARAI"....mislio sam na sve firmirane kacige....stvarno se izvinjavam ako sam napisao nerazumjivo....vidim da si ti ispravno shvatio moj post o kacigama i drago mi je....a sto se tice starosti kaciga to je surova istina...sve ima svoj vek trajanja...mislim da sam citao da vremenom usled dejstva spoljasnjih faktora materijali pocinju da gube svoje prvobitne karakteristike a samim tim se odrazava i na njihove bezbednosne osobine.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan marushin rs1 carbon ako neko prodaje ovu kacigu u M velicini ili zna gde je mogu kupiti , neka javlja u export auto sam bio, imaju je, ali ne daju taj popust, tako da je cena sada 350 eura, sto mi ne pada na pamet da dam... video sam u nemackoj da su oko 250 sa porezom 19% koji se valjda odbija ako kaciga ide preko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih u Zagrebu...Motormania, mislim da novi modeli dolaze u Martu...evo ti telefon ako ti zatreba pa proveri cene...mozes dobiti tax free..... Kontakt telefon: +385(1)6221-399 fax: +385(1)6260-514 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...