Zeljko_357 3 Napisano Februar 28, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, moje ime je Zeljko i dolazim iz Nisa. Imam 17 godina a prvi dodir sa motorom sam imao sa 13 godina(Tomos ATX),uskoro trebam polagati za A1 i onda cu sebi uzeti verovatno Hondu nsr ili Yamahy Tdr(ako imate jos neki motor dobar za pocetnike,napisite).Jedva cekam da polozim i obilazim moto skupove i uzivam sa ostalim bajkerima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1582 Napisano Mart 1, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8234 Napisano Mart 1, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...