Jovan Ristic 5305 Napisano Februar 28, 2023 Ne silazi, 4768 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema je mogla i u naked, ali pošto je 2:1 u korist takoreći adventure ili dual motocikala, smestiću je ovde. SYM u svojoj ponudi ima NH-T 125 i 300 koji su relativno cenovno pristupačni, a prema onom što sam čitao i pouzdani su. Ako neko ima iskustva sa njima, neka slobodno napiše. Ove godine ćemo verovatno dobiti na test jedan od modela. Do tad jedan tekst predstavljanja. SYM NH-X 125 i NH-T 125 i 300 - Odlični za gradsku vožnju i izlete BJBIKERS.COM Jedan od proizvođača koji nudi motocikale po pristupačnim cenama je SYM koji u svojoj ponudi ima NH-T 125 i 300 i NH-X 125 i 300 modele. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktor1986 173 Napisano Jun 25, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd okolina Motocikl: Tomos 14M, Voge 500DSX Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u subotu u euro sumar u Beogradu da pogledam nht300. Nazalost, nisu imali u radnji nht300 vec nht125. Prodavac mi rece da je gabaritno identican s'tim sto se masine razlikuju. Cena je korektna, 3900E, samo je jedna boja u ponudi, moze se uzeti i na kredit preko inteze sa kamatom od 6.8%. Navescu stvari koje sam zapazio... Ima neku malu zastitu od vetra ali je nedovoljna, ne moze da se podigne. Kada sam seo na motor sediste kvrcka, cim se pomeris malo kvcrcka. Polozaj ruku mi ne odgovara, nekako imam osecaj kao da si na skuteru(mada, verovatno bi se to poboljsalo kada bi se korman gurnuo ka napred malo). Rad prednje viljuske mi se svidja. To su onako neke stvari koja sam ja kao pocetnik(koji bi presao naveci motor od trenutnog) primetio. Promenio Jun 25, 2023 član viktor1986 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...