Lazić 129 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, a sta cemo sa tvrdocom opruga-tezinom vozaca? Ja stavim bracu na motor i namestim hod oko 1 cm i nemam problema, vi kako god... ili kad je rasterecen 35-40mm... Nije sija, nego vrat ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Januar 28, 2010 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari,fali mi par prednjih i par zadnjjig migavaca za r-5,jel zna neko gde ih ima polovnih,novih....Placam i pice za sifru iz luisa ako ih tamo ima,Dojcland mi ne ide bas od jezika... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 28, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari,fali mi par prednjih i par zadnjjig migavaca za r-5,jel zna neko gde ih ima polovnih,novih....Placam i pice za sifru iz luisa ako ih tamo ima,Dojcland mi ne ide bas od jezika... ;D Gevara...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Januar 29, 2010 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, Gevara, Markos, bilo koja prodavnica moto opreme u Srbiji, mislim da ne kostaju preko 20 evra, a univerzalni su i dosta lepsi od originalnih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Januar 29, 2010 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari,mada ja sam nasao i traktorske migavce,210 dinara jedan,i za divno cudo ne stoje mu lose i nisu ruzni,razlika je jedino sto se kace na jedan sraf,ne na dva...,a i to se da resiti crnom izolir trakom. Ali probacu da nadjem "bajkerske",ipak je to kawasaki ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Januar 29, 2010 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nadjes "bajkerske" i jos da budu "karbonski" (i jos da kostaju 2500 din) i bog da te vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Paukeeeeeeeeeeeeeeee dobrodosao u ekipu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 1, 2010 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari,mada ja sam nasao i traktorske migavce,210 dinara jedan,i za divno cudo ne stoje mu lose i nisu ruzni,razlika je jedino sto se kace na jedan sraf,ne na dva...,a i to se da resiti crnom izolir trakom. Ali probacu da nadjem "bajkerske",ipak je to kawasaki ;D :o 'Ajd, sa srecom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Februar 2, 2010 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Paukeeeeeeeeeeeeeeee dobrodosao u ekipu. ;D Xexe,u ekipi sam ja odavno,al bracne obaveze,sta cu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 2, 2010 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Bando budite se,evo ga prolece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Banda budna :D Danas registrovano motorče, stavljen nov akumulator, namontiran PilotRoad, stavljan zadnji amortizer od SVa i promenjeni ulje i semerinzi u viljuškama. Još jedino da mu napunim rezervoar i to je to :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam registraciju do Jula samo cini mi se da necu skoro u voznju zbog obaveza... Zavrsavaj obaveze motorom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 26, 2010 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Banda budna :D Danas registrovano motorče, stavljen nov akumulator, namontiran PilotRoad, stavljan zadnji amortizer od SVa i promenjeni ulje i semerinzi u viljuškama. Još jedino da mu napunim rezervoar i to je to :D a kasnis ja sam dan ranije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Februar 28, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan A ja nista nisam radila,samo se vozim A kad ne mogu da se vozim ja ga upalim samo da ga cujem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditos 0 Napisano Mart 6, 2010 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ajde jedna pomoc ako nije problem daj neko ko je veliki od 180-190cm i oko metar tezak da postavi sliku motora i njega na njemu da odagnam sve sumlje dal ce mi biti mali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Mart 6, 2010 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan U oglasu za koji sam ti ostavio link imas sliku tipa koji je veci od tebe na ER 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Mart 6, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ajde jedna pomoc ako nije problem daj neko ko je veliki od 180-190cm i oko metar tezak da postavi sliku motora i njega na njemu da odagnam sve sumlje dal ce mi biti mali nemam ovde bas mnogo slika na motoru, al evo ova...ja sam oko 185-6, i tada sam imao nekih 75 kila(davno bese )...iskreno, bio mi je malko mali.tacnije, nisam bas sjajno izgledao na njemu, al' je meni odgovarao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditos 0 Napisano Mart 6, 2010 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala a jelima neko krupniji od tebe 75kg na tu visinu dobro da si se i drzao na motoru da ne poletis hehehhehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Mart 7, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan hvala a jelima neko krupniji od tebe 75kg na tu visinu dobro da si se i drzao na motoru da ne poletis hehehhehe haha, to ona fora : jebes muskarca bez 100 kila ako ako, pojacao sam se od tada za 10-ak kila ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Mart 7, 2010 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan gpz je inace nizak motor a jos su mu fuzasteri blizu sedista nego kod ostalih motora u klasi pa se covek sav iskrivi na njemu,meni to i dalje smeta,ali sta cu,vozim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perisa123 0 Napisano Mart 12, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi zna li ko dali su potpuno iste masine u kle 500 1992 i gpz 500s 1990god, nasao sam masinu od kle pa bi to uzeo da sklopim svog gpz-ejca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perisa123 0 Napisano Mart 12, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo da nakacim i koju sliku, pa da mi kaze ko ga nebi popravljao kad je ovakav P.S trebaju mi stojeci lezajevi na radilici za njega, letece nove imam...ako ko zna gdje mogu to da nabavim a da me ne oderu bas previse neka pise, takodje mi treba dihtung glave motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Mart 12, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan @Perisa123, masine su iste, cak i da ne lezu direkt sraf na sraf, trebalo bi da se sve uklopi ok...ali ako ti trebaju samo lezajevi i dihtung glave, nemoj se zajebavati i traziti novu masinu(sem ako nisi nasao za neke bas male pare ). ima delova za njega svugde, ali koliko god on bio star motor i dosta zastupljen kod nas, delovi nisu bas najjeftiniji :-\. bacio sam ti jedan kontakt na PP, ako nema to, nacicemo drugde bez brige pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Mart 12, 2010 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan hvala a jelima neko krupniji od tebe 75kg na tu visinu dobro da si se i drzao na motoru da ne poletis hehehhehe evo ja imam 100kg i potrebnu visinu ali nemam GPZ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...