Ivan_ZR 7 Napisano Februar 23, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan dada, samo da sine sunce pa da Grmimo Po Zavicaju svi zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan dada, samo da sine sunce pa da Grmimo Po Zavicaju svi zajedno Dobra fora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Tu se ne gleda debljina već šifra koja se nalazi u katalogu po modelima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Sto, jel ucestvujes u nekom kvizu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo bre merenje sirine, debljine..... Kupis plocice za tvoj motor i das mu da ti namesti, a vreme ti je vec da naucis to da radis sam, nije tesko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam 100 puta al nikad nisam sam menjao... Probaj,nema sta da zajebes,tako ces najbolje (najjeftinije) da naucis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam malopre filter ulja hf 303 kosta 950 din u primotu. Mada nasi su deklarisali nalepnice do J***.Prvo pise filter vazduha a ulja je i drugo da je za zzr 600 i zxr750 valjda a nije.Sad vec sumnjam zbog budala Veliki br motora koriste isti filter ulja tako da tu nema greske,a filter si mogao da nadjes za manje pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ej ljudi jel se skida ona folija sa toga pa se zavrne ili se probije pa se zavrne?I gde se naulji taj filter pre stavljanja? Naravno da se skida folija,a gumeni dihtung na filteru namazes uljem. Po tvojim pitanjima vidim da nemas uopste iskusta,bolje idi da ti neko iskusnije odradi posao nego da napravis sranje.Ovo vazi i za plocice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan skini foliju, nemoj da te zmija ujede! Uzas...... Nauljis malo onaj gumeni prsten na filteru i zavrnes koliko mozes rukom, ne stezes nikakvim alatom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan skini foliju, nemoj da te zmija ujede! Uzas...... Nauljis malo onaj gumeni prsten na filteru i zavrnes koliko mozes rukom, ne stezes nikakvim alatom Sorry, Marko je objasnio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan ;D zmija ujede Nemam iskustva ali sam cu menjati ulje i staviti filter eto samo pitam. Sto se tice plocica to necu sam jer trebam rasklapati celjusti stavljam nove gumice. Hvala na odgovorima ljudi znam da su pitanja debilna al sta ces Niko se nije rodio naucen...bolje platiti znanje neko neznanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sipam IPONE 15-50 i nema frke... Pise na deklu motora 3.4l i to ti je kolicina sa novim filterom, a ide manje ako ne menjas filter,sto ti ne bi preporucio, Ja sam negde procitao da se prednja pumpa na 2.0 a zadnja na 2.2, mada zadnju mozes i na 2.5. Postavi link user manuala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pise na deklu motora 3.4l i to ti je kolicina sa novim filterom, Proveri to, ja mislim da sa novim filterom ide 3 l, a to 3.4 je na "suv" motor. Bez filtera, je valjda 2.8 l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 25, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan cudno, kada sam ga uzeo meni su rekli da stavim 3,5L sa novim filterom. i toliko sam stavio silkolena 10w-40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je stalo oko 3 litre i bilo je na maximumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam video u manualu, 2.8 l bez filtera, sa novim filterom 3.4 l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 2.8 l bez filtera Ne znam za vas ali ja uvek menjam i filter... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan 3.0L sa novim filterom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 3.0L sa novim filterom. A zasto na deklu pise 3.4 ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan piše i na tarabi svašta... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam video u manualu, 2.8 l bez filtera, sa novim filterom 3.4 l. Koji to filter za'vata 6 deci? ;D Bilo je price o ovome nekad davno.... Ja sam za prvo menjanje ulja na svom motoru sipao 3.4 l pa mi se ucinilo da je previse.... Ljudi mi objasnise da to 3.4l znaci onda kad se rasklapa motor, pa ostane potpuno suv.... Znaci, standardno, filter + 3l ulja i miran si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Cili, ja sam samo citirao sta pise u manualu. Koliko zahvata koji filter nemam pojma , proveri pa nas obavesti. Bilo bi dobro da se premeri i koliko ulja ostaje u masini prilikom promene. Mislim da je ipak najbolje sipati manje , pustiti masinu da provrti ,i na prozoretu proveriti nivo. Po potrebi doliti ako treba. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ko što Gaya kaže lepo se kupi kanister od 4 litre i sipa do pola prozorčeta onda obrneš koji krug i doliješ ako treba, ako ne treba zatvoriš kanister i imaš za sledeći put kad menjaš ili da doliješ ako potroši. A da li mu staje 2,8 ili 3,2 potpuno je svejedno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Ko što Gaya kaže lepo se kupi kanister od 4 litre i sipa do pola prozorčeta onda obrneš koji krug i doliješ ako treba, ako ne treba zatvoriš kanister i imaš za sledeći put kad menjaš ili da doliješ ako potroši. A da li mu staje 2,8 ili 3,2 potpuno je svejedno Vaistinu, Dotore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, resen problem, ajmo dalje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...