stilgar 1263 Napisano Maj 1, 2017 Drug član, 829 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Sutra to resavam pa javljam. Ko je bio u pravu, cast po izboru imao sam identicnu situaciju dok sam vozio er-a. posle gasenja motor nece da vergla uopste ko da nema aku. na kablove pali normalno skines kabl on se ugasi. sa neispravnim reglerom i dobrim aku bar bi zaverglao. nije bitno ko je u pravu bitno je da rese problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1263 Napisano Maj 1, 2017 Drug član, 829 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Sutra to resavam pa javljam. Ko je bio u pravu, cast po izboru imao sam identicnu situaciju dok sam vozio er-a. posle gasenja motor nece da vergla uopste ko da nema aku. na kablove pali normalno skines kabl on se ugasi. sa neispravnim reglerom i dobrim aku bar bi zaverglao. nije bitno ko je u pravu bitno je da rese problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 1, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Aj malo pojasnjenja: znam da nas bajk nece da radi bez akumulatora i ako je los. I znam simptome , ali koji su simptomi loseg reglera a koji alternatora? Jel los regler: moze da prepuni i sjebe aku jer ne regulise napon na oni 14.4 kad radi? Da li samo prepuni ili i suprotno? Los alternator: Ne puni akumulator i isprazni se nakon toga? Takodje , zanima me uloga frajlaufa u svemu tome? Ne bih sad da guglam ako moze neko koga ne mrzi da pojasni iako znam nesto ali oko elektronike sam duduk Jos nesto sam se uvek pitao-zasto Honda je kuburila sa reglerima na svim modelima a kawasaki imao najlosije kocnice od sve cetvorke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 1, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 9ta godina zajedno vencanica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 1, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ala spama, sunce ti i forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenCuk1988 12 Napisano Maj 4, 2017 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd-Surcin Motocikl: Yamaha FZS 1000, Kawasaki ER5 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno proradi forum Bio je acu problem, kupljen novi i sve u redu. Hvala svima na savetima i pomoci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1263 Napisano Maj 4, 2017 Drug član, 829 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Konacno proradi forum Bio je acu problem, kupljen novi i sve u redu. Hvala svima na savetima i pomoci. ko sto rekoh 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8491 Napisano Maj 5, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3193 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 01.05.2017 at 10:42 PM, hard_rock said: Aj malo pojasnjenja: znam da nas bajk nece da radi bez akumulatora i ako je los. I znam simptome , ali koji su simptomi loseg reglera a koji alternatora? Jel los regler: moze da prepuni i sjebe aku jer ne regulise napon na oni 14.4 kad radi? Da li samo prepuni ili i suprotno? Los alternator: Ne puni akumulator i isprazni se nakon toga? Takodje , zanima me uloga frajlaufa u svemu tome? Ne bih sad da guglam ako moze neko koga ne mrzi da pojasni iako znam nesto ali oko elektronike sam duduk Jos nesto sam se uvek pitao-zasto Honda je kuburila sa reglerima na svim modelima a kawasaki imao najlosije kocnice od sve cetvorke? ovo samo lično da diskutujemo, mrzi me da pišem. iskustva na pretek uz gpz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 5, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Eto na nekom skupu jedino ako se sretnemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisG 16 Napisano Maj 9, 2017 U prolazu, 79 postova Lokacija: Turija Motocikl: Suzuki GS500E da ne kazem crveni Prijavi odgovor kao problematičan Je l zna neko da li er-5 spada u A2 kategoriju.Je l vozio neko od vas na A2? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1263 Napisano Maj 10, 2017 Drug član, 829 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Je l zna neko da li er-5 spada u A2 kategoriju.Je l vozio neko od vas na A2?er5 ima 37 kw a A2 je do 35kw, jedino da trazis neki koji je uvezen iz svajcarske pa mu u saobracajnoj pise da ima manje kw. ali pazi da je vec registrovan u Srbiji da ne bude problem sa potvrdom amss Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisG 16 Napisano Maj 10, 2017 U prolazu, 79 postova Lokacija: Turija Motocikl: Suzuki GS500E da ne kazem crveni Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i mislio al nisam bio siguran.....Hvala Послато са LG-D331 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurovic S. 57 Napisano Maj 23, 2017 U prolazu, 61 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Suzuki GSF 600S Prijavi odgovor kao problematičan Da li nesko moze da mi kaze koja je realna cena ocuvanog ER5 oko 2000og godista. Na oglasima se frljaju sa cenama pa me zanima ako neko ima iskustva sa kupovinom istog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Maj 23, 2017 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Šta je realna cena? Više puta pričano, a suština dogovor kupca i prodavca. Mislim da tu i tamo ipak pojedinci mnogo traže, mada ovog proleća je trend porasta cena. Prosto te teraju da kupiš nov manje kubikaže... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 23, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od stanja i opreme na njemu. Ja cu verovatno prodavati gpz-a na kraju sezone, znam da necu dati ispod 1000e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8491 Napisano Maj 24, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3193 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan nažalost, teško da ćeš dobiti toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 24, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Jbg nije klot, servisirano je skoro sve , dajem jos i nekih delova uz njega, vozi se na A2. Ko hoce-ko nece, za badava ga necu davati to znam. Uz to bice registrovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
schone 6 Napisano Maj 24, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog zanima, ja imam na prodaju "candy" plavi GPZ 500, 2000god uvezen iz Nemacke.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Jun 12, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Danas merio onako odokativno kočione pločice, tu su negde 2-3mm pa se spremam da ih menjam, ima li neko preporuku koje pločice uzeti? Sent from my HTC One M9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 13, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sad uzeo TRW Lucas organske napred. Valjda su dobre bem li ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8491 Napisano Jun 13, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3193 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan meni Contimoto ponudio za ZZra 1000din po disku, ne sećam se koje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Jun 16, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan I ja se razmisljam za TRW Lucas vidim da ih svi hvale, jos se razmisljam da li organic ili sintetic. Jer iz mog skromnog iskustva ne znam sta mi treba, ovo mi je prvo menjanje plocica na motoru (na skuteru se ne racuna, tu nisam gledao ni proizvodjaca a kamoli sastav istih) tako da sam u velikoj dilemi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 16, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo organske jer sam menjao i disk pa da ga ne potrosim brzo. Za moj stil voznje i posto je uglavnom ravnica, organske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Jun 16, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Meni je disk dobar, nije nigde narisovan ili bilo šta. Vozim uglavnom 2-3x nedeljno dnevne turice od po 200-400km, gradsku vožnju ne računam jer je smešna (mali je grad ovaj Negotin ) ali opet volim da sam siguran u sve što mi se nalazi na motoru, pa ne bih da testiram sad koje pločice koliko dobro koče Sent from my HTC One M9 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...