M a R k o 393 Napisano Januar 24, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Aj postavi slike obavezni,voleo bih da vidim malog sa "podignutom guzom" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 25, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan nazalosti nisam nista uradio, niti verujem da cu ista uraditi... majstor mi je predlozio da ne secem to jer je pravljeno od gusa i da ne bi bilo pametno to seci pa variti. a iskreno mi se ne daje 70 eura da narucujem iz luisa 1cm krace. zategao sam malo amortizer pa kada neko sedne nazad ne spusta se rep toliko. tvrdji je malo doduse, ali meni odgovara... i kada sam se vracao kuci, roknuo sam sa motora :'( ... obilazio sam grudve blata po putu, i slucajno prikocih po jednom blatnjavom parcetu i opalaa... sva sreca pa sam isao manje od 40kmh. steta minimalna. auspuh je izgreban i retrovizor se izgrebao.retrovizor se sklopio i auspuh je zaustavio vecu stetu po strani motora :-\ ... overih i ja beton po prvi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1361 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg,maler, uzmi i napravi te koske,idi kod nekog strugara,nece te kostati vise od 20 evra, mada mi je nesto sumnjivo da su od gusa,ipak taj deo trpi dosta opterecenja,nebi gus to izdrzao, izvinite sto sam vam upao u temu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 25, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan E jbg,maler, uzmi i napravi te koske,idi kod nekog strugara,nece te kostati vise od 20 evra, mada mi je nesto sumnjivo da su od gusa,ipak taj deo trpi dosta opterecenja,nebi gus to izdrzao, izvinite sto sam vam upao u temu ;D od kog materijala da napravi? i jesu od gusa, ja sam se isto zacudio kada sam ih video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1361 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg,maler, uzmi i napravi te koske,idi kod nekog strugara,nece te kostati vise od 20 evra, mada mi je nesto sumnjivo da su od gusa,ipak taj deo trpi dosta opterecenja,nebi gus to izdrzao, izvinite sto sam vam upao u temu ;D od kog materijala da napravi? i jesu od gusa, ja sam se isto zacudio kada sam ih video Pa kod mene su od gvozdja,vari se obicnom elektrodom,nadji neki sparing,odnesi kod strugara i nek ti uradi,vec sam ti pisao da sam to radio na oba suzukija i na yamahi,skratio sam 1 cm i zavario i rep se podigao prilicno, mozes ih uraditi i koji milimetar deblje ako nisi siguran da ce izdrzati ;D, ajde slikaj te tvoje ad ih vidim,bas mi je cudno da su od gusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 25, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan opa kolega.pa sta reci srecno krstenje jebiga .Moralo je kad tad a bitno je da nije opasno...jebem ti prednju a? vise bi bilo, jebem ti hladne gume i blato ! ali eto, nista strasno 'fala bogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 25, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan E jbg,maler, uzmi i napravi te koske,idi kod nekog strugara,nece te kostati vise od 20 evra, mada mi je nesto sumnjivo da su od gusa,ipak taj deo trpi dosta opterecenja,nebi gus to izdrzao, izvinite sto sam vam upao u temu ;D od kog materijala da napravi? i jesu od gusa, ja sam se isto zacudio kada sam ih video Pa kod mene su od gvozdja,vari se obicnom elektrodom,nadji neki sparing,odnesi kod strugara i nek ti uradi,vec sam ti pisao da sam to radio na oba suzukija i na yamahi,skratio sam 1 cm i zavario i rep se podigao prilicno, mozes ih uraditi i koji milimetar deblje ako nisi siguran da ce izdrzati ;D, ajde slikaj te tvoje ad ih vidim,bas mi je cudno da su od gusa em, sta je sparing ?... to da mu odnesem moje sada sto imam pa da napravi nesto tako samo da je krace?... slikam sutra ujutru i kacim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi crash barove mogu mnogo da sacuvaju motor prilikom pada (ne daj boze)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 26, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Pravi crash barove mogu mnogo da sacuvaju motor prilikom pada (ne daj boze)... jebiga, sada je kasno za crash barove ...ma necu vise nista na njemu da radim. planiram da ga prodam za koji mesec pa cu samo malo da ga upicanim i na prodaju ide mali vepar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 26, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan I sta se uzima.... jos nisam siguran potpuno ... Cbr600F2-3 , ZZR600 , mozda bandit 600, nesto na tu foru... videcu, ali samo da je malo veci i siri od gpz-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Taj Fundukov je sad kod mene, zamenio sam ono sto je polupao - rezervoar i dekl, jos da nabavim satove i on je kao nov! Ako je verovati onom satu ima samo 4000km predjenih, i vidi se po svim drugim detaljima da je stvarno malo vozen. Kad ga zavrsim komplet izbacicu slike ovde. Ja sam obecao klopu i cugu, pa kada sklopis motor i nanese te put u NS zna se... Da nesto izjedemo i popijemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 26, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moze jedno malo off pitanje da ne pravim novu temu... de li je gpz 550 za niže vozače il sam ja nenaviknut. Gledao sam jednog (prelepog) gpz a 550 unitrak... i sve je super, motor mi se dopada i izgledom i veličinom... kažu ljudi da je super upravljiv... elem ono što mi pravi veliku frku u glavi je položaj za vožnju... znači kada su mi obe noge na zemlji sve super, al kad sam probao da ih namestim na "nogice" imao sam osećaj kao da sam u lagano neprirodnom položaju (ko da neko oće samnom da radi grčka kolica) e sad ja imam 192cm i 120tak kg. i nemam iskustva preteranog sa motorima dal je u pitanju nenaviknutost ili jednostavo sam povelik za takav motor... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8593 Napisano Januar 26, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3201 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pa gpz jeste mali motor, tacnije, nije on mali, nego smo mi veliki Ja sam nesto neznatno manji od tebe, tako da mi gpz dodje kao ponika kada sam bio klinac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 26, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ih sa lakse, tako sam se smorio da sam debeo ;D ;D ;D mada me još drži... znači ono smršaj zbog zdravlja - oću baš boli me Q... smršaj zbog devojaka... jock (nek me vole zbog moje unutrašnje lepote ) a da smršaš zbog motora... e to bi već morao ;D ;D ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izaberi motor po svojoj meri pa ne moras... Isto vazi i za devojku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 27, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan znas kako ide prvi put i za motor i za devojku ;D dok ne probash ne znas koliko si se za@@ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan drugo je probati, a drugo imati u vlasnistvu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Popsy smršaj ti zbog motora i zdravlja, jer moraš biti zdrav da bi mogao da voziš, a devojke...Baš te briga. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam se ponadao lepem vremenu, kada ono opet sneg za vikend :'( Moracemo Olja tebe da "uclanimo" u klub ER-500, da ne ostanem usamljeni primerak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je dovoljan jedan, ali vredan clan... A vi GePeZeovci budite dobri da vas sad ne obrisem... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Cik ako smes ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Puno vas jeste, ali je Olja "moja"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ahaha, kakve se to rasprave vode ovde? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, Olja je tvoja A nije bas gpz za crash barove zar ne? e nadam se nekom V-stromu kroz koju god pa ce biti i crash barova. Marko ima kres barove koji cuce gpz-u ko saliveni, uopste se i ne provaljuju dok ne zagledas. Jako su jednostavni, a deluje da bi odradili poso. Da me ne mrzi, ja bih bas takve iskopirao i montirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nikakve ;D.Stavi da vozis gpz i gotovo Pa ja sam probala GPZ 550 i za moju težinu i visinu to mi je preveliko, ne mogu ja to da savladam. Tako da, čini mi se da prelazim u ljubitelje Kawasakija (još mi je ostalo samo da probam taj ER-5, kad malo otopli). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...