drtommy 549 Napisano Novembar 22, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Rade koenig je napisao: Od cega si stavljao i koje izmene si morao preduzmes? GPZ noviji tip, kao i KLE i EN imaju zatvoreni magnet sa fabričkim bregovima (reperima) za paljenje. Paše od ZZRa ali mora da se navare bregovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Novembar 22, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je 130 guma, inače fabrički za Vulkana 900 prednja. Odlično se pokazala, a vidi se koliko malo mesta ima do viljuške Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Novembar 22, 2019 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je 130 guma, inače fabrički za Vulkana 900 prednja. Odlično se pokazala, a vidi se koliko malo mesta ima do viljuške Bice da je drugacija viljuska kod starijeg gpz.a kod mog gpz.a '98 god je fabricka 130/70 r17 Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Novembar 22, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je 1992 godište model, 16 " gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Novembar 22, 2019 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je 1992 godište model, 16 " gume Da upravo citam po netu znam da su 16 tice ali nisam znao da je visina 90...Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Novembar 22, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Inače za sve vlasnike ove mašine (kawa 500), najbolji servisni klipovi u nekoliko nastavka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 22, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, drtommy said: GPZ noviji tip, kao i KLE i EN imaju zatvoreni magnet sa fabričkim bregovima (reperima) za paljenje. Paše od ZZRa ali mora da se navare bregovi Bregovi? Moze malo detaljnije da bih to mogao da uradim :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Novembar 22, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Rade koenig je napisao: Bregovi? Moze malo detaljnije da bih to mogao da uradim :-) GPZ i srodnici imaju na magnetu bregove, ispupčenja, kako već, koji daju impuls pick upu. Najbolje da pogledaš sliku. ZZR ima posebanu pločicu za pick up na kontra strani radilice od magneta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16650 Napisano Novembar 22, 2019 Integrisan, 4963 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne moze da se uzme magnet od novijeg tipa i zameni umesto trazenja od zzr a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Novembar 22, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Može, skoro duplo je skuplji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Novembar 22, 2019 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne moze od novog na stari bez prepravkePoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Novembar 22, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, drtommy je napisao: GPZ noviji tip, kao i KLE i EN imaju zatvoreni magnet sa fabričkim bregovima (reperima) za paljenje. Paše od ZZRa ali mora da se navare bregovi Ako sam dobro razumeo noviji ER5, recimo 2005 imaju resen problem magneta ili ne? Hvala na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16650 Napisano Novembar 22, 2019 Integrisan, 4963 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da ipak treba modifikacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Novembar 22, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Noviji tipovi imaju oklopljenje magnete, ne sećam se više najbolje, moguće da im bregovi za pick up nisu jednaki, ali se mogu prebaciti. Slika je noviji model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Novembar 22, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je stariji model 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 22, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh na kp prodaje covek preradhen vec za 110eur. Meni to deluje skupo. Da li bi mi od zzr bio znacajno jeftiniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Novembar 22, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Vidi na FB, grupa motomanijaci, moguće da nađeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 23, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze link :-) ima 5 grupa moto manijaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3479 Napisano Novembar 23, 2019 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Ivanrsvb je napisao: Ako si u mogucnosti baci neku sliku da vidimo kako mu cuci jaca guma a verujem da nije ruzno Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Evo i slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 23, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo namontirani led migavci, prekidac za sva cetri, biper, laser pozadi za maglu i USB uticnica :-) vauuuu hvala Cika Rajku Arakisu :-) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Novembar 23, 2019 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike. Fino izgleda sira gumaPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Novembar 24, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam probao jedan ER5 2004 godiste i motor nema nista do 5000 obrtaja, bas sam se neprijatno iznenadio. Mislio sam da je blizu starog CB 500, ali CB 500 vuce ko lud vec na 3000 obrtaja. Bas sam se razocarao, plus prednja kocnica je samo da uspori motor, kakvo crno kocenje...na mom starom Suzukiju DR 650 su bile bolje... bez veze.. a taman sam hteo da ga uzmem da se malo zezam sa njim... mozda sam previse ocekivao od motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Novembar 24, 2019 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam probao jedan ER5 2004 godiste i motor nema nista do 5000 obrtaja, bas sam se neprijatno iznenadio. Mislio sam da je blizu starog CB 500, ali CB 500 vuce ko lud vec na 3000 obrtaja. Bas sam se razocarao, plus prednja kocnica je samo da uspori motor, kakvo crno kocenje...na mom starom Suzukiju DR 650 su bile bolje... bez veze.. a taman sam hteo da ga uzmem da se malo zezam sa njim... mozda sam previse ocekivao od motora...Koliko kw je? Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 24, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zar cb nije 4 cilindra? I to je opste poznato za nase motore da ozive tek od 5000 Dakle usteda, mala reg i mala potrosnja neidu sa brzinom da dize na zadnji u startu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Novembar 24, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Ivanrsvb je napisao: Koliko kw je? Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka 36KW 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...