Motorcyclist 16650 Napisano Mart 17, 2019 Integrisan, 4963 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris C 9 Napisano Mart 21, 2019 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, trebam pomoc za prijatelja, imao je udes sa ER5 (2004 godiste) i sada hoce da ga vrati u vozno stanje pa pokusavamo da nadjemo nekog ko prodaje delove za njega, treba mu dosta stvari od prednjeg do zadnjeg tocka.. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16650 Napisano Mart 21, 2019 Integrisan, 4963 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Boris C said: Pozdrav ljudi, trebam pomoc za prijatelja, imao je udes sa ER5 (2004 godiste) i sada hoce da ga vrati u vozno stanje pa pokusavamo da nadjemo nekog ko prodaje delove za njega, treba mu dosta stvari od prednjeg do zadnjeg tocka.. Hvala unapred http://www.motodelovi.net/katalog/kawasaki/er5-97/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris C 9 Napisano Mart 21, 2019 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Motorcyclist said: http://www.motodelovi.net/katalog/kawasaki/er5-97/ Hvala puno ali, nesto nece da otvori.. Mozda net zeza pa cu pokusati kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16650 Napisano Mart 21, 2019 Integrisan, 4963 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno, otvara mi na kompu bez problema. Imas dosta delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris C 9 Napisano Mart 21, 2019 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Motorcyclist said: Verovatno, otvara mi na kompu bez problema. Imas dosta delova. Hvala svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKO9966 20 Napisano April 10, 2019 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Glogovac (Jagodina) Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/21/2019 at 9:33 AM, Boris C said: Pozdrav ljudi, trebam pomoc za prijatelja, imao je udes sa ER5 (2004 godiste) i sada hoce da ga vrati u vozno stanje pa pokusavamo da nadjemo nekog ko prodaje delove za njega, treba mu dosta stvari od prednjeg do zadnjeg tocka.. Hvala unapred 060-726-1111 Tomislav. Ima ER-5 2005. godiste bez prednjeg dela (viljuska, tocak itd...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris C 9 Napisano April 10, 2019 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, prosledicu br pa neka se dogovore kako i sta. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16650 Napisano Jun 21, 2019 Integrisan, 4963 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko neki custom vizir slican ovome na gpz-u?https://www.louis.eu/artikel/mra-touringscreen-tinted-with-abe-fuer-kawasaki-gpz-500-s/10006555?filter_bike_id=0065&filter_article_number=10006635&list=d772b4b287b4df22c1dc8e770ad31b46 Ima 72 komentara al moram prevesti sa nemackog ugl xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKO9966 20 Napisano Avgust 18, 2019 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Glogovac (Jagodina) Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/21/2019 at 10:21 PM, Motorcyclist said: Ima li neko neki custom vizir slican ovome na gpz-u?https://www.louis.eu/artikel/mra-touringscreen-tinted-with-abe-fuer-kawasaki-gpz-500-s/10006555?filter_bike_id=0065&filter_article_number=10006635&list=d772b4b287b4df22c1dc8e770ad31b46 Ima 72 komentara al moram prevesti sa nemackog ugl xD Mozda si se vec snasao, al aj da dam predlog ako planiras da uzimas taj vizir. Mislim da se lik zove Ivan, ima ga u temama na forumu, iz BG-a je. Rucno izradjuje vizire, mozda ne bi bilo lose sa njim da se cujes, da ti odradi nesto slicno ili identicno tome iz Louis-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Octobar 13, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ej drugari moji evo posle 6 godina vratih se na GPZ 500s. Predhodni je bio 1988 a ovaj je 1994 dakle 6 godina mladji. Evo i neka slika mog novog ljubimca koji je stvarno u bas lepom stanju , jedino lanac i lancanike bi valjalo zameniti :-) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Octobar 13, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko nosač kofera kupio bih ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Octobar 17, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Alo jel ima još neko da vozi GPZa, jel ovo 2019godina ili...? Da nisam promašio vek :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10472 Napisano Octobar 17, 2019 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jbg zamrla tema, desava se Lep ti motoric A za nosac kofera vidi sa Sebom sa foruma da ti uradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Octobar 17, 2019 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Rade koenig said: Alo jel ima još neko da vozi GPZa, jel ovo 2019godina ili...? Da nisam promašio vek :-) Ima, ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Octobar 17, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dje ste legende. Seba nije bas jeftin a za te novce i manje uzmem fabricki. Ja bi pre uzeo od nekog neki kome je visak pa bi dao po drugarskoj ceni kao sto ja prodajem kad imam nešto za motor :-) Sad sam malo bez para uzeo sam ga i treba mi nosač a ne bi da dam 50-60eur za nosač. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Octobar 17, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko koštaju lanac i lančanici odprilike i trebalo bi da nastelujem ventile mislim da zveckaju a verovatno i sam lanac se čuje. Moram to u toku zime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10472 Napisano Octobar 17, 2019 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Rade koenig je napisao: Dje ste legende. Seba nije bas jeftin a za te novce i manje uzmem fabricki. Ja bi pre uzeo od nekog neki kome je visak pa bi dao po drugarskoj ceni kao sto ja prodajem kad imam nešto za motor :-) Sad sam malo bez para uzeo sam ga i treba mi nosač a ne bi da dam 50-60eur za nosač. Sebini nosaci nisu nista losiji od bilo kojih fabrickih i tesko da ces naci fabricke ispod te cene, al ajd, bas me zanima gde nalazis fabricke nosace kofera za te novce ili manje? posto i meni treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1924 Napisano Octobar 17, 2019 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Razmisli da sam uradis nosac, ja na CB-u imam home edition i uradjen je ekstra. Ako si malo kreativan, imas alat (ili neko od tvojih prijatelja), mozes da prodjes super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Octobar 17, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Tako će i biti, napravicu sam i Kačim ovde šta sam i kako uradio :-) Biker-boy ako te zanima da ću ti broj nekog momka u Kotezu prodaje fabricki nosač za GPZ za 60eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10472 Napisano Octobar 17, 2019 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Meni ne treba bas za GPZ, vec za ovu moju spravu, pa reko da pitam gde ih nalazis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Octobar 17, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nema ti pomoći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Octobar 17, 2019 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Rade koenig said: Koliko koštaju lanac i lančanici odprilike i trebalo bi da nastelujem ventile mislim da zveckaju a verovatno i sam lanac se čuje. Moram to u toku zime Ja sam uzeo Did lanac i Jt lančanike za oko 15000. Ventile možeš sam bez problema, lako je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10472 Napisano Octobar 17, 2019 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Rade koenig je napisao: Nema ti pomoći Imam i ja nosac iz kucne radinosti, kostao me 500 din, radi posao, odradio putovanje s njim bez frke, ali Sebin je mnogo lepsi, jer koristi te ovalne cevi koje nigde nisam uspeo da nabavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Octobar 17, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek je bilo koliko para toliko muzike ali tvoj primer govori da može i za male pare, nije kao Sebin lep ali je kao Sebin funkcionalan. menjacu lanac i lancanike u toku zime :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...