Radovan91 12 Napisano Februar 24, 2016 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd, Surcin Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, jel koristi neko Michelin Pilot Street na er5, kakva su vam iskustva? Imam nove po skroz dobroj ceni a ne znam kakva su iskustva sa tom gumom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Februar 24, 2016 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Za Michelin gume generalno vazi da su mekse od drugih,jako se lepo "lepe" za put,dobro drze asfalt ,samim tim su i udobne...s druge strane brze se trose. Ako ih mozes nabaviti za dobru cenu,licno ja,ne bih razmisljao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radovan91 12 Napisano Februar 24, 2016 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd, Surcin Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzom odgovoru, bice Michelin sigurno, ove imam za oko 130 obe nove, sto mi deluje ok. Ali mi cudna razlika izmedju Pilot Road i Street, pa rekoh da mozda ove o kojim razmisljam nisu bas dobre pa da proverim kod iskusnijih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 24, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Pilot-a napred, dobra je guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8491 Napisano Februar 24, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3193 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je razlika između Road i Street? Ja imam sada na zzr Road. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radovan91 12 Napisano Februar 24, 2016 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd, Surcin Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je razlika između Road i Street? Ja imam sada na zzr Road.U indeksu brzine sigurno, a da li je u jos necemu to ni ja ne znam. Послато са GT-S7500 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 10, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Posto su moji plasticni nosaci fara popusili, uzeo sam drugi far. Treba da mi stigne za 10tak dana u Srb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 612 Napisano Mart 12, 2016 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, interesuje me kawasaki ER-5, gledao sam konretno ovaj sa linka. Izgleda pristojno i vlasnik mi deluje ok covek, cena realna. Bio bih zahvalan ako neko zna ovaj motor da mi kaze da li je ok ili ne. Ne znam mnogo o motorima, ovo bi mi bio prvi jaci motor u vlasnistvu. Da napomenem da sam visok 183 cm i imam oko 90 kg pa bi dobro dosla iskustva vlasnika slicne konstitucije jer sam citao svasta na temu velicine motora ( i dobro i lose uglavnom subjektivna misljenja .) Evo linka: http://www.polovniautomobili.com/motori/7231419/kawasaki-er-5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano Mart 12, 2016 Ne silazi, 7344 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je konfekcija pa ih biramo, M, XL, XXL? To je gradski motor, roadster. Nije ni veci ni manji no ostali u klasi kojoj pripada. Ja imam 194cm i 110kg, vozio sam ga skoro 6 godina i sit sam se navozao njime, samo sto u WC nisam isao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 612 Napisano Mart 12, 2016 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Motor je konfekcija pa ih biramo, M, XL, XXL? To je gradski motor, roadster. Nije ni veci ni manji no ostali u klasi kojoj pripada. Ja imam 194cm i 110kg, vozio sam ga skoro 6 godina i sit sam se navozao njime, samo sto u WC nisam isao. Hvala odgovoru, citao sam tvoje komentare za motor i ranije.Treba da proverim ovaj sa linka jos malo pa ako je ok eto mene u sedlu uskoro Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Mart 12, 2016 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nije bitno koliki je covek i koliki je motor, bitno je kako se covek oseca kad sedne na motor, ako je osecaj dobar onda tu nema dileme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wojislaw 0 Napisano Mart 15, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan cao ljudi zanima me samo da li se isplati staviti K&N filtere ali one takozvane pecurke imam kawasaki GPZ iz 1992 .Neki ljudi su mi govorili da ih ne stavljam da motor nece hteti da upali i tako dalje pa me zanima sta vi mislite ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Mart 15, 2016 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Batali to, em su skupi, em ne dobijas nista s njima osim ako ne uradis i dizne u karburatorima i da ih prestelujes itd... sve u svemu bacanje para, jedino vredi uzeti ako mislis zadrzavati motor duze vreme, jer su ti filteri neunistivi, operes ga , vratis nazad i vozi, to je jedina prednost.Jednostavnije ti je da uzmes originalni papirni. A neke no-name bilo kakve pecurke to ni slucajno ne stavljaj, ili ORIGINAL K&N, ili original fabricki, nista drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wojislaw 0 Napisano Mart 15, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan pa znas kako kad sam ga kupio imao sam neki kao sundjer posle kad sam radio mali servis majstor je ubacio neki nemam pojma kakav uglavnom juce kad sam pogledao nema nista od filtera samo ram tek kasnije sam naso ostatak skoro da je zacepio usisnike od karburatora pa zato pitam karburator bi svakako trebalo nositi na stelovanje pa kad to vec radim mislio sam da ubacim taj kao fabricki samo samo sto bi bio K&N ali je taj bas bas skup pa reko imam kolegu koji prodaje te K&N filtere 15 evra je komad pa reko da ih uzmem i zamenim ako nece skoditi motoruPS: ne mislim ga prodavati dobar je za sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Mart 15, 2016 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ako je komad 15eur to onda teeesko da je original K&N, oni su bar 4,5x skuplji, kupis lepo original fabricki filter, to kosta 15-ak eura, i miran si narednih 10-15.000 km zavisno od servisnog intervala za GPZ, i menjaj majstora definitivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 15, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Filter je inace sundjerasti nije papir. Sto kaze biker boy, ne isplati se taj K&N, neces nesto dobiti sa njime. Mada ako vec volis da cackas uradi FOG-ov airbox mod: http://www.ex-500.com/wiki/index.php?title=FOG%27s_Airbox_Mod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 16, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pečurkasti filteri što idu direktno na karburatore ne mogu na GPZa tek tako. Karburatorima je potrebno nekoliko litara zapremine airboxa, da bi imali koliko toliko konstantan vakum i da bi normalno funkcionisali. Otud razlika u snazi između GPZa i ostalih modela sa sličnom mašinom, GPZ nema samo veće karbove nego i najveći airbox koji im omogućava da normalno rade. Probano je do sada nekoliko puta, na više različitih načina, uvjek su se vraćali standardu, eventualno bi stavili perivi K&N filter, koji uzgred košta oko 60-80€, orginal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wojislaw 0 Napisano Mart 16, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima pa nema mi druge nego kupiti original filter pa da sam miran , ne znam sta bih ja bez vas :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 612 Napisano Mart 18, 2016 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim, uzeo sam Hondu CBF600S, 2004, legla mi je na prvu sto bi se reklo. Hvala na savetima! Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Mart 21, 2016 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za svog GPZa uzeo u Moto Bike-u u NS celu tablu (tako se prodaje) tog sundjera za filter,dimenzije su oko 60x60 cm,a debeo je oko 2-3 cm,tamno sive boje...to je dosta za najmanje 3-4 servisa a mozda i vise,sve zavisi od velicine koju krojis za svoj airbox. A cifra nije neka...600-700 rsd ako se dobro secam,nije sigurno preko ljadu... Takodje ne treba zaboraviti da taj sundjer MORA da se namaze nekim motornim uljem da bi se za njega lepile cestice prljavstine koje bi inace ulazile u karbove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Mart 21, 2016 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ima specijalni sprej da se kupi da se isprska po sundjeru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 21, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Da najbolje je sprejem ako se ima mada sam ja svoj nauljio posle pranja i susenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 24, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Stigao mi far kad vidim da se on ne montira na ram nego na glupavu prednju masku na kojoj su nosaci naravno popucali svi.... na kraju sam nesto zbudzio jos cu posle da doradim da ima manje lufta izmedju plastike i fara pa cu da vidim kako svetli prvi lep dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano April 3, 2016 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Eto usled moje dugorocne finaniske krizne situacije (mada verujem i da drugima pare ne rastu na drvetu) i ne mogucnosti da pazarim neki auspuh (pricam o polovnim 30-50e) a kamo li neki akrap itd... resih da sam unakazim fabricki ali bas suprotno, nisam ga unakazio vec samo ucinio glasnijim. Posto nemam aparat tj nemam co2 a kod drugara u servisu neka frka oko dogradjivanja servisa, palo je burgijanje i to kroz otvor, odma da napomenem ako se iko prihvati ovoga ima da se napati ozbiljno. Kao sto rekoh u nekom proslom postu nigde na netu nema dimenzija originalnog auspuha (debljina). Evo u par slika cu pokusati da docaram kako izgleda auspuh iznutra tj sta sam ja mogao da vidim kroz onaj otvor nakon buskanja i vadjenja jedne cevke. Izvinjavam se sto sem Paint-a druge programe ne umem da koristim, a ovih dana cu da slikam malo bolje jer nemam dovoljno tanku lampu da uvucem u auspuh da se slika lepo vidi jer blic obasja sve drugo osim rupe a i da snimim jer ima brutano nizak zvuk u leru bruji a izmedju 3-5k rpm pali alarme na cca7k rpm pojma nemam i ne vrtim ga toliko verovatno pada fasada evo slikovnice. I kako sada izgleda unutrasnjost sa objasnjenjem Eto toliko za sad mozda nekome bude od koristi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano April 17, 2016 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Da li je 7 litara na 100 velika potrosnja za GPZ? 150 kilometara, uglavnom otvorenog puta, i po malo usporavanje u selima, dvojica na motoru od po 90 kg otprilike sa opremom, putna brzina od 100 do 120 na putu, sve ravno i uglavnom u sestoj... Sad jel puno ili nije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...