nikola9 15 Napisano Januar 16, 2015 U prolazu, 86 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Yamaha Beluga 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam prvo stavio ta gumena od 8mm ali sam ih morao šelnama stezati nekako su bila preširoka i onda sam stavio gumena od 6mm ali su brzo ispucala, sad razmišljam da se vratim na ova crijeva koja su i bila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 16, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ova creva sto sam uzeo danas od 290din su 6mm(unutrasnji precnik) al imaju jako debeo zid.. ide guma 1,5mm (armatura) platno i jos jedan gumeni zid spoljni 2mm izgledaju dosta kvalitetno,postavicu sliku.. a posto je 6mm ne treba selna,samo se navuce bolje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1272 Napisano Januar 16, 2015 Drug član, 836 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan ja sam sad uzo silikonsko, providno, zelenkasto, nekad daaavnooo na tomosu sam imao providno crevo volem kad vidim da gorivo ide. slikacu sutra pa cu postaviti da vidite. Metar 240 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Januar 17, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako je kod vas na er5 na gpz je 6mm vakuum a 8mm za gorivo. Meni je to 6mm vakuum mekano a ovo za gorivo neko ojacano nema sanse ikad da se pokida osim ako namerno ne presecem ili tako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 17, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike ovih novih sto sam kupio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Januar 17, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Moraces ponovo,nema slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13272 Napisano Januar 17, 2015 Ne silazi, 7506 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nasao u Louisu ojacana creva, tj. gumena a unutra je ojacano koncima. Mada su oko 9 eura metar. Probacu ih pa javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1272 Napisano Januar 17, 2015 Drug član, 836 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan evo slika ko sto i rekoh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Januar 17, 2015 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Sto se kocnica tice, prvo pancirna creva, moze i u Boban Sajle, naravno dobre plocice i uz to ciscenje cjelog sistema i novi glicerin. Poslje toga ako ste i dalje nezadovoljni, kombinujte i izmisljajte. GPZ fabricki ima solidne kocnice, cak i onaj s jednim diskom, ali crjeva propadnu vremenom, to je ipak potrosna stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Januar 17, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ma bitan je i dobar disk a to retko ko gleda. Ne mozes voziti 50 000 km i ocekivati da ce isto kociti. I to je isto potrosna roba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Januar 17, 2015 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Nomalno, zelio sam reci da sistem u svojoj fabrickoj postavci, uz jedino poboljsanje u vidu pancirnih crjeva i naravno da bude sve ispravno, disk ravan, plocice dobre, gumice da nisu porozne i slicno, koci sasvim zadovoljavajuce. Jedino neko ko ga bas gazi po kocnicama bi trebao nesto da modifikuje, a koliko vidim po tudjim iskustima cak ni voznja na stazi to ne zahtjeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13272 Napisano Januar 17, 2015 Ne silazi, 7506 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zahteva puno toga, nego sta da ti kazem. Ja volim da nakacim da ima cak i kad mi ne treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 18, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para su vas izlazila ta pancirna creva, verovatno cu posetiti radnju Boban sajla da mi naprave pa da znam sta da ocekujem mislim cifru.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Januar 18, 2015 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su bila oko 4000 za mog GPZa sa dva diska, to su ti bukvalno tri creva, a najskuplja stvar su krajevi. Realno za ER 5 bi trebao da bude oko 1500-2000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Januar 18, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Hell pancirno crevo za prednju kocnicu je oko 30-35 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 18, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro,to i nije tako skupo.Pogotovo ako se osecaj na kocnici poboljsava nadam se da utice i na sam ucinak pri zaustavljanju, buduci da smanjuje gubitke.. podrazumeva se da je ceo sistem iapravan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13272 Napisano Januar 18, 2015 Ne silazi, 7506 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li na plavi motoric staviti crveno ili plavo crevo? Nadam se da nisam jedini koji srafi nesto na Kawama S'obzirom da se motoric vozio svakodnevno i da je ove sezone presao skoro 10,000km, zasluzuje jedan solidan kozmeticki overhaul i bas bas dobru negu. Crashbarovi i Wingrack idu na plastifikaciju, Deluju mi ofucano. Crashbarovi ce biti sjajno crni, Wingrack mat crni sa teksturom. Bocne panele hladnjaka i top poliram. Sredicu i cevi od auspuha ali verovatno pred montazu na prolece. Ugradio sam i do jaja prekidac za maglenke ^^ Jos neki predlog sta da odradim? Mozda trakice na felnama ali neke posebne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Januar 18, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro,to i nije tako skupo.Pogotovo ako se osecaj na kocnici poboljsava nadam se da utice i na sam ucinak pri zaustavljanju, buduci da smanjuje gubitke.. podrazumeva se da je ceo sistem iapravan.. Nije skupo a nije ni jeftino, neka sredina . Dobija se bolji osecaj a da li ces dobiti znatno bolje kocenje, vise zavisi od stanja plocica i diska. Ovo je vise preciznije doziranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Januar 18, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Da li na plavi motoric staviti crveno ili plavo crevo? Nadam se da nisam jedini koji srafi nesto na Kawama S'obzirom da se motoric vozio svakodnevno i da je ove sezone presao skoro 10,000km, zasluzuje jedan solidan kozmeticki overhaul i bas bas dobru negu. Crashbarovi i Wingrack idu na plastifikaciju, Deluju mi ofucano. Crashbarovi ce biti sjajno crni, Wingrack mat crni sa teksturom. Bocne panele hladnjaka i top poliram. Sredicu i cevi od auspuha ali verovatno pred montazu na prolece. Ugradio sam i do jaja prekidac za maglenke ^^ Jos neki predlog sta da odradim? Mozda trakice na felnama ali neke posebne. Alekre, koliko sam skontao ti imas plivajuci disk ali ga nisi jos montirao? Svaka cast na odrzavanju motora Mozda da stavis bele trakice na felne? Mada on mi nije mnogo za neko sredjivanje jer je classic model i treba takav da ostane Imas obicno svetlo napred? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13272 Napisano Januar 18, 2015 Ne silazi, 7506 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imam plivajuci. Fale mi druga kljesta ali obavezno sa cetiri klipa. Napred ima BiXenon i 2x Hella maglenke. Inace skoro sve sijalice su zamenjene sa LED. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1272 Napisano Januar 19, 2015 Drug član, 836 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan @alekre plavo crevo na plav motor, skini tockove i peskiraj ih pa plastificiraj u mat crno pa na njih plave puigove trakice moz da zamenis i lagere u tockovima jer ce peskiranje da ih ubije koliko god da ih zastitis. motor posle izgleda ovako samo sto je moj crveni najbrzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13272 Napisano Januar 19, 2015 Ne silazi, 7506 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam za felne zaista, imao sam neku zamisao da budu mat crne ili nesto tipa grafit. Bojim se da ga ne zatamnim mnogo jer mi je sve crno :S Videcu uglavnom, uzimam sve ideje u obzir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Januar 19, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan U oglasima je bio jedan Bandit plave boje sa belim felnama. Ja ga nešto merkao. Sviđa mi se kako mu stoji ta kombinacija. Jeste za održavanje komplikovanije, ali tebi to nije problem Uglavnom, fotku sa boka pa u PS menjaj boje felni dok ne nađeš pravu kombinaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1272 Napisano Januar 19, 2015 Drug član, 836 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre nece bude mracan otvorice ga trakice, nije problem sa odrzavanjem. komplet lagera me kostalo oko 2700 din, peskaenje oba tocka 2500 jer je bilo sad za odma i farbanje sa plastifikacijom 2000 din. Ali mnogo je lepsi, klasican je motor i osim tockova, sedista koje si vec uradio nema bas puno da se licka. Narucio sam LSL naked volan i ako budem stigo na red kod Bobana da uradim sediste ko tvoje dosta je nema vise lickanja samo voznja. p.s. narvno onaj Fuel auspuh engleski ostaje kao opcija al mislim da je mnogo para sa postarinom bi me izaso 197 funti + nasa carina. to ako dobijem na lotou Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Januar 19, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Sta jos moze da se skocka po meni- mozda one rucice u boji sto ima da se poruci sa neta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...