Jump to content

Moto Zajednica

KAWASAKI ER-5 i GPZ 500

Recommended Posts

• Drug član, 834 postova
  • Motocikl: motora bez trenutno

Ako je neko menjao auspuh (na ER5), i stavljo aftermarket sta preporucuje? koji je fi cevi?

ja sam budzio na GS500, protocni sa 30mm i bilo je ok, dobar zvuk, performanse manje vise iste, potrosnja takodje

znam ja da necu dobite brdo konja i kilometara al sam mislio zbog zvuka. e sad ovaj orginal ne bih "prepravljo" nego bih ga otseko pri loncu da posle moze da se vrati a neki bi stavio sa selnom. Zadnji put kad sam pricao sa robertom on rece valjda lonac je 80-100 evra i 15-25 cev + ruke ako se dobro secam, mada i neki polovan ocuvan sa horneta il bandita bi bio ok. Hvala za info, ima vremena celazima je pred nama :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1056 postova
  • Motocikl: Majesty 250, Burgman 400

http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/31611-auspuh-rucne-izrade-z750/

poseti ovu stranicu na nasem forumu. Covek ima da ti ostvari zelju kao deda mraz :lol: a cene smesne u odnosu na druge.... sa sve ugradnjom je meni trazio za kawasaki gpz 500s inace isti agregat imaju mislim oko 70-80 eur. izgledaju ekstra cuju se vrhunski poseti stranu ima brdo snimaka njegovih radova

• Drug član, 834 postova

http://forum.bjbiker...ne-izrade-z750/

poseti ovu stranicu na nasem forumu. Covek ima da ti ostvari zelju kao deda mraz :lol: a cene smesne u odnosu na druge.... sa sve ugradnjom je meni trazio za kawasaki gpz 500s inace isti agregat imaju mislim oko 70-80 eur. izgledaju ekstra cuju se vrhunski poseti stranu ima brdo snimaka njegovih radova

hvala pogledacu :moto3:

• Svrati ponekad, 249 postova
  • Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s

Poznaje li ko ovog ER-a ? 409c178b55e3800x600.jpg

Bez' od toga ! Bili likovi(njih 3ica) iz BG da naprave kao menjazu s mojim drugarom koji je prodavao gliser letos. I dza-bu glava za glavu (a gliser 1600 e,kao lutka sve nova oprema na njemu i sveze ofaban).

Kad ono na ER5-ici ,gume celave,lanac se oteglio,a zetegnut u zadnji polozaj,lancanici potroseni,nema tegice na kormanu,rucke iscepane na obodu,razbijen jedan od prekidaca (da li za svetlo,ili zmigavce -ne secam se) i prelepljena izolir-traka,raspareni zmigavci i jedan razbijen...

Palio je ok i lepo primao gas,zaista masina je dobro delovala ali motor je uopsteno izgledao lose.. :staa2: Nisam ga provozao,nego taj moj drug i rekao je da se ok vozi,lepo vuce,koci itd.

Dalji razvoj dogadjaja ide da su se momci vratili za Bg,a ostavili br.telefona od doticne gospodje na koju se motor vodi(o) da bi ista odbila da prevede/odjavi motor zbog neresenih dugovanja itd.

Mozete misliti sta je bilo od trgovine.... :staa::jok:

U principu motor je vozen dok sav potrosni materijal nije potrosen,a onda je vozen jos...

A fore i fazone koje su momci prosipali ...da vam ne spominjem :lud:

• Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s

U svakom slucaju Troublemaker msm. da nije bas validna ivesticija ,puci na takav motor jos 400-500 e doci ces na cenovni rang kolege s foruma stilgar koji isto prodaje ER5 neko vreme a kupaca nema... :ups:

• Ne silazi, 6084 postova
  • Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering

Nasao sam jedan manual na engleskom za gpz500s prve generacije pa ako nekome treba poslacu na mail. Inace ako neko slucajno ima za modem '94- neka okaci. Ja ne mogu naci mislim da nema na netu.

• nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova
  • Motocikl: 4x4

Nasao sam jedan manual na engleskom za gpz500s prve generacije pa ako nekome treba poslacu na mail. Inace ako neko slucajno ima za modem '94- neka okaci. Ja ne mogu naci mislim da nema na netu.

pošalji mi na markomi@telekom.rs

Ja imam jedan ali na nemačkom.

• Ne silazi, 7451 postova
  • Motocikl: TDM 900

Poznaje li ko ovog ER-a ? 409c178b55e3800x600.jpg

Bez' od toga ! Bili likovi(njih 3ica) iz BG da naprave kao menjazu s mojim drugarom koji je prodavao gliser letos. I dza-bu glava za glavu (a gliser 1600 e,kao lutka sve nova oprema na njemu i sveze ofaban).

Kad ono na ER5-ici ,gume celave,lanac se oteglio,a zetegnut u zadnji polozaj,lancanici potroseni,nema tegice na kormanu,rucke iscepane na obodu,razbijen jedan od prekidaca (da li za svetlo,ili zmigavce -ne secam se) i prelepljena izolir-traka,raspareni zmigavci i jedan razbijen...

Palio je ok i lepo primao gas,zaista masina je dobro delovala ali motor je uopsteno izgledao lose.. :staa2: Nisam ga provozao,nego taj moj drug i rekao je da se ok vozi,lepo vuce,koci itd.

Dalji razvoj dogadjaja ide da su se momci vratili za Bg,a ostavili br.telefona od doticne gospodje na koju se motor vodi(o) da bi ista odbila da prevede/odjavi motor zbog neresenih dugovanja itd.

Mozete misliti sta je bilo od trgovine.... :staa::jok:

U principu motor je vozen dok sav potrosni materijal nije potrosen,a onda je vozen jos...

A fore i fazone koje su momci prosipali ...da vam ne spominjem :lud:

Ajde da sracunamo:

Servis viljuske , 30 evra ulje i semerinzi

Zamena ulja u prednjoj kocnici, plocice i pakne 65 eur.

Prekidac - 20 eur

4 migavca - 20 eur

Nove gume 180 eur

Set lanac lancanici 90 eur

Zamena antifriza - 10 eur

Zamena filtera i ulja - 30 eur

Filter vazduha - 18 eur

Akumulator 35 eur.

Servis karbova i ventila 70 eur.

Racunica je jasna.

• Drug član, 3094 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop

Racunica je jasna.

Da. I 900e je jako puno za to.

Pogledaj kolega sa prethodne strane (mislim da je Marko123, crveni ER5) šta je uzeo za 1300e, da ne kažem da se ništa ne prodaje, pale su cene svemu, a biće još niže.

("Narode, ne boj se, dobro biti neće")

Upravo tako :Mina:

Nego,htedoh da kazem jednu stvar... iscitao sam Vasu temu od pocetka do kraja i zaista ima puno korisnih inf. i za sadasnje vlasnike i za potencijalne ,koji bi usli u "sektu" :jee: (gde ubrajam i sebe). Na kraju krajeva za to i sluze ovakvi i slicni forumi...pored druzenja - jelda. :aha:

Stoga jedan mali apel na one koje imaju nameru da nesto novo pitaju...pogledajte prvo sta je u temi vec napisano(tipa - velicine guma,kolicina ulja i sl.) da se ljudi odavde ne ponavljaju 100x ,jer po meni, to je malo odraz nepostovanja istih tih ljudi od kojih trazite odgovor.. ::)

Nemoj da vas mrzi,ima jos sto-sta korisno da se sazna a sto mozda niste ni znali da vam treba :hej:

Pozzz i sretno forumashenje :zdravo:

• Drug član, 1056 postova
  • Motocikl: Majesty 250, Burgman 400

brate ima 73 strane i zamisli kad bi svaki put kad ti treba nesto listao redom. Uostalom ako vec hoces takav sistem informisanja bez ponavljanja moraju da se naprave teme za svaki detalj tipa, gume,auspuh,struja, itd. Ovo sluzi da caskamo i neka se ponavlja koga mrzi da kuca nemora, bar ja tako razmisljam. nemam vise gpz ali svaki dan sam ovde pratim sta se dogadja.

Stara ljubav zaborava nema :takoje:

pošalji mi na markomi@telekom.rs

Ja imam jedan ali na nemačkom.

Poslao sam ti ali pise mi ovo

elivery to the following recipient failed permanently:

markomi@telekom.rs

Technical details of permanent failure:

Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 552 552 #5.3.4 message size exceeds limit (state 17).

Imas neki drugi mail?

• Svrati ponekad, 140 postova
  • Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5)

Evo da podelim par slika sa vama da razbijemo ovu zimsku monotoniju. Put je bio u septembru ove godine, Beograd-Zlatibor-Prijepolje-Pljevlja-Žabljak-Nikšić-Risan-Petrovac, sa izletom do Dubrovnika. Povratak je bio preko Plužina i Durmitora.

ER 5 je bio na visini zadaka, neverovatno pouzdana mašina.:takoje:

Picture_025.jpg

upload photos

Picture_038.jpg

free image hosting

Picture_055.jpg

host images

Picture_143.jpg

host images

Picture_316.jpg

images

Picture_323.jpg

upload photos

Picture_342.jpg

upload pics

Picture_360.jpg

pic hosting

• Podržavam 2

Pise da nije fix pa pusti jos malo ali po slikama vredi te pare. Dobra je i zadnja guma koliko vidim. Ima blokade sto je samo sacuvalo motor skines ih i dobijes jos 15+ ks.

• Svrati ponekad, 287 postova
  • Motocikl: Kawasaki ER-5

KOje su mu to "sve blokade" ?

Da li svi ovako ne skidate ovu providnu foliju sto ide preko registracione nalepnice?

http://images2.polovniautomobili.com/user-images/classifieds/258/2587827/9df73cf76239-800x600.jpg

Koliko se ja razumem ona treba da se skine, dok moj drugar kaze ne, ne, pa da se ostete slova. Ja vec nosim drugu godinu tako i nista. :)

• Drug član, 834 postova

a ovaj plavi lepotan?

http://www.polovniau...aki_zephyr_550/

taj lepotan stoji vise od godinu i po dana na oglasu, skuplja je registracija zbog onih 500 i 50 ccm, er5 ti je bolji izbor,ovaj plavi je lep. Sto se tice registracije je tu negde plus tehnicki ako ne menjas saobracajnu i uzimas nove tablice. evo ti ovde proveri bez saobracajne i tablice pa ih dodaj i znaces.

http://www.registracija-vozila.rs/index.php?option=com_chronocontact&task=send&chronoformname=Info_za_registraciju

• Drug član, 3094 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop

Ne znam koliko možeš porediti er5 i zephyr, to su dve različite priče...

Zephyr je viša klasa motora, i meni jedan od najlepših naked-a ikada.

I još je ovaj komad baš estetski lep.

Onaj er5 vredi i nešto manje i toako daje i kofer uz njega, al u delu "oprema" njega ne spominje... 1neznam.gif

1500e je puno za er5 u današnje doba...

• Drug član, 834 postova

Ne znam koliko možeš porediti er5 i zephyr, to su dve različite priče...

Zephyr je viša klasa motora, i meni jedan od najlepših naked-a ikada.

I još je ovaj komad baš estetski lep.

Onaj er5 vredi i nešto manje i toako daje i kofer uz njega, al u delu "oprema" njega ne spominje... 1neznam.gif

1500e je puno za er5 u današnje doba...

imo sam zephyra, nije ista klasa tacno al si vido da se covek interesuje za cenu registracije, bitno mu je, a tih 50 kubika u zefira jedno 5000 u dinarima. evo ga lepotan :) al i er5 je ko bombona.

post-19856-0-64594100-1358986638_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja