grx 1 Napisano Februar 24, 2023 U prolazu, 11 postova Lokacija: Ohrid Motocikl: Piaggio TPH 50 (1995) Prijavi odgovor kao problematičan Poz drugari, kupio sam SR 50 2008. Danas sam mu sipao ulja negde 400ml a ulja nigde ne vidim u rezervaru. Stalno propada. Kolki mu je kapacitet za ulje, i jesam sj**o nešto? Nigde nema da curi ulje. Sent from my SM-A037G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6791 Napisano Februar 24, 2023 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Šta si se stis'o...to mu je, verovao ili ne, četvrtina zapremine. Verovatno si to skoro uzeo. Otvori se i tankuj ulja do kraja...i onda svakih 100, 200, 300 km, nije bitno...dolivaj, da pratiš potrošnju. Ima ona (trebalo bi) i lampicu za rezervu, ali gledaj da do tog nivoa ne dođe nikada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grx 1 Napisano Februar 24, 2023 U prolazu, 11 postova Lokacija: Ohrid Motocikl: Piaggio TPH 50 (1995) Prijavi odgovor kao problematičan Šta si se stis'o...to mu je, verovao ili ne, četvrtina zapremine. Verovatno si to skoro uzeo. Otvori se i tankuj ulja do kraja...i onda svakih 100, 200, 300 km, nije bitno...dolivaj, da pratiš potrošnju. Ima ona (trebalo bi) i lampicu za rezervu, ali gledaj da do tog nivoa ne dođe nikada.Ma strah me da ne sje**m nešto.. Početnik sam a ovo mi je prvi motor danas uzeo pa sam mislio da mi curi negde ulje...Hvala na odgovoru burazeru cenim to Sent from my SM-A037G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piaggio80 30 Napisano Februar 25, 2023 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Sport city 200 Prijavi odgovor kao problematičan Po specifikaciji trebalo bi da bude 1.2 litara, ali kako kaže kolega, najbolje bi bilo da sipas ulje do "cepa" Verovatno za to će ti trebati još jedna flaša Srećno sa novom mašinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grx 1 Napisano Februar 25, 2023 U prolazu, 11 postova Lokacija: Ohrid Motocikl: Piaggio TPH 50 (1995) Prijavi odgovor kao problematičan Po specifikaciji trebalo bi da bude 1.2 litara, ali kako kaže kolega, najbolje bi bilo da sipas ulje do "cepa" Verovatno za to će ti trebati još jedna flaša Srećno sa novom mašinom. Hvala buraz Sent from my SM-A037G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1325 Napisano Februar 28, 2023 Drug član, 868 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan To je bila i moja reakcija kad sam uzeo da dolivam, ovo negde curiStaje dosta ulja, samo nalivaj. Ipone polusintetika preporuka za 50ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...