sasa ns 1 3067 Napisano Februar 21, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan polovne CST gume 120-70-14 sa 3,5 mm dubine šare ,dot 5011 i 100-80-16. sa 4m šarom ,dot 4511, gume ispravne, ,nisu ispucale,obe imaju usmeren pravac kretanja i mogu i na prednji i zadnji točak cena 1200 dinara po komadu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 21, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan gume ne klize po suvom ni malo a po mokrom se i ne sećam jer je bilo pre 6-7 godina par kilometara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Februar 21, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguće da prodaješ 12 godina stare gume… na forumu! 2 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15879 Napisano Februar 22, 2023 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jbt dal je moguce da čitam ovako nešto? Baci tu plastiku da se neko ne ubogalji! Ja ovo ne bi poklonio a kamoli naplatio...... gde je savest? Pre neku nedelju skinuo gume iz 2015 (Dunlop SS) jer više nije guma, upravljanje = 0 .... mogu misliti kakva je ta 3 godine starija. 5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 22, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ih skinuo jer sam dobio druge ,inače na 50kubika savršeno rade posao ,nisu kliznule nijednom na suvom čak ni na beloj ,na kiši sam svega par puta vozio.Da nisam dobio druge vozio bi ih dokle može.Na kraju pravca mišeluka gde je blaga nizbrdica u prvoj krivini zaobilizaim kolonu automobila baš svaki put uz samu ogradu bez ikakve bojazni.Na suvom su stvarno dobe za do 65 na sat ,za dalje neznam. Kad su se masovno kupovali kineski skuteri 50 kubika 2004-2009 imali su naravno kineske gume.Mislim da ih 90 % i dalje ide na tim gumama iako su zastrašujuše ispucale ali eto ljudi voze . Zato ih i prodajem možda nekom takvom budu značile a nisu se skoro ništa potrošile. Promenio Februar 22, 2023 član sasa ns 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Februar 22, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je do toga da nekom “učiniš”, pokloni ih, što kaže Dare em će neko da se ubogalji em da plati plastiku. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 173 Napisano Februar 23, 2023 Svrati ponekad, 180 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jednu takvu staru metzeler u šupi sa super šarom i ne znam šta da radim s njom. Na kraju ću uzeti da je isečem jer ako je ostavim pored kontejnera ,neko će je možda staviti na motor . 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 23, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako sam bio u fazonu starih guma ovih dana samo to i gledam po starim motorima.Gledam i vidim da gomila motora oko 1500 evra cene ima stare gume od 10 godina na više .I ja sam iznenađen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Februar 23, 2023 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Zakljucaj temu da što pre ode u zaborav, vidiš da ne ide prodaja nikako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3075 Napisano Februar 24, 2023 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Jezivo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Februar 24, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Buraz, pravac bašta i stavi to kao saksije... Posadiš cveće u njima, em lepo tebi, em imaš pogled na gume i zimi... Ono, da te golica i svrbe pundravci za vožnjom...Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Februar 26, 2023 (promenjeno) motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, nista strasno ako je guma (pneumatik) PRAVLJENA OD GUME. Moze biti i starija, bez da se deformise ili popuca, pogotovo na 50 ccm. Drugo je sa onom gumama koje su proizvedene od mase pola novi kaucuk a pola mlevene stare gume i njihov prah u masi nove. To su te sto moraju da se preventivno skinu i bace posle odredjenog broja godina, te se iznenada raspadnu i to na relativno vecim brzinama. Pogotovo na brzim, tezim i jacim motorima. Ja licno vozim na skuterima 150 ccm glatko 2011-to godiste, na TDM-u 850 trenutno je zadnja 2012-to (a 2K Dunlop RoadSmart 3 su skinute i na cekanju do daljnjeg). Bez nelagode, nameravam da potrosim i jedne i druge, jedino necu da prelazim 120 -130 km.h. Zasto bih? Nisam jos cuo da se raspadaju proizvedene cela masa od kaucuka. A uostalom, evo primera da se nove gume raspadnu i to najpoznatije na svetu. Opet sam nasao na YT da se raspala kao slina nova Continentalka 2K. od koje nebi trebalo da bude pouzdanije na svetu. Pobedila na nekim uporednim testovima, motorasi kupili nove u radnji a od nje ostali samo dronjci. Tvrdim da je proizvedena pola od novog kaucuka i pola od praha starih guma i fabrika nije odradila adekvatno spajanje slojeva. Promenio Februar 26, 2023 član marshall Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 26, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan postoji na fejsbuku jedna moto grupa.Da tu vidite šta se sve prodaje.Nikog ne osuđujem samo kosntatujem da ima mnogo ljudi male platežne moći koji voze stare i loše motore u koje niko nije ništa uložio više od decenije ali ne zato što nije trebalo nego nisu imali. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...