Bigor 7649 Napisano Februar 21, 2023 Drug član, 2927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Haha, nemas 100 postova Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15497 Napisano Februar 21, 2023 Ne silazi, 1169 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo dobrog razloga da po ko zna koji put krenem iz početka sa čitanjem! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dobald.D 43 Napisano Februar 21, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Imam ih milion ,sta milion , deset miliona patka vam sarenog deder da se ja vrnem na svoje originalno ime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Februar 21, 2023 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zar je prošlo već 16 godina od priče o Paganiniju... A ta jamaha, nije valjda ONA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dobald.D 43 Napisano Februar 21, 2023 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Pa kod mene se godine racunaju na neki drugi da ne kazem poseban i nekonvencionalan nacin.Citiracu Maestra Paganinija .NEMAS POJMA jedino je cezetka bolja od Viraga.Virago je u svetu motora isto sto i moskvic medju automobilima, Promenio Februar 21, 2023 član Dobald.D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dobald.D 43 Napisano Februar 21, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Jedno kratko upustvo za motoriste zutokljunce u stilu Maestra Paganinija. Kupuj i vozi samo ono sto mozes sam popraviti. Sto manje , konja, cilindara, brzina , elektronike , sarafa ,delova to je manje i problema a vise voznje . Sto vise konja, cilindara, brzina, elektronike , sarafa ,delova to je vise problema i manje voznje . 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2859 Napisano Februar 21, 2023 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Vraćaj staro ime i opusti ruku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Februar 21, 2023 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Jaoo skroz sam zaboravio na tvoju Dogodovštine sa majstorom Paganijem. Dobrodošao ponovo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dobald.D 43 Napisano Februar 21, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Tako vam je i kod zena . Sto vise komplikacija (sminke, silikona , plastike i svakojakih sprajceva ) tu vam je vise nesrece muke i nevolja svih vrsta i boja mozda ne odmah ali zasigurno u nekom buducem vremenu. To vam naravno nece potvrditi oni Ne-srecnici koji se sa tim modelima trenutno bakcu. Ta iskustva koja oni sa njima sticu retko kada ce vam biti dostupna u trenutcima kad vam je potreban racionalan savet ali ce vam sa njima cediti mast i nabijati vam ih na nos kad budete brodolomnici. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dobald.D 43 Napisano Februar 21, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, max80 je napisao: Vraćaj staro ime i opusti ruku. Pokusavam sa administracijom da se organizujem da povratim moje staro i jedino ime. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dobald.D 43 Napisano Februar 21, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Nele11 je napisao: Jaoo skroz sam zaboravio na tvoju Dogodovštine sa majstorom Paganijem. Dobrodošao ponovo Vreme je da obnovis gradivo , to moje zivotno iskustvo moze itekako da ti bude korisno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dobald.D 43 Napisano Februar 21, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Recimo kome je potrebno da se nasteluje karburator mogu mu preporuciti usluge Maestra Paganinija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dobald.D 43 Napisano Februar 21, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Posle svih mojih dogodovstina mislim da ce se u nekom buducem vremenu kad me ne bude bilo neki novi entuzijasti istrazivaci na osnovu ovog stiva praviti istrazivacke ture i ekspedicije obilaska lokacija i puteva kojima sam prokrstario sa veselom ekipom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Februar 22, 2023 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Patka vam sarenog evo me ponovo u starom ruhu sad drzte gace polecemo.Zahvaljujem se gosn Pablu na trudu i zalaganju. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Februar 22, 2023 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo @paperinos...vezani smo i cekamo poletanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Februar 22, 2023 (promenjeno) Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Oprez molim, posebno za one bez kondicije nemoj posle da me kritikujete za pricinjene boli u predelu vilice i stomaka.Ako vas budu komsije spopale zbog glasnog cerekanja ja ne zelim da snosim apsolutno nikakvu odgovornost.Eventualnu zavisnost koje stivo dokazano izaziva uzmite u obzir nemoj posle da bude da niste znali. Promenio Februar 22, 2023 član paperinos 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8234 Napisano Februar 22, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Ако буду штива као и до сада, смеха нам неће недостајати, ја посебно волим добру хумореску, вала поред добре хране и од тога се гојим ... зато само напред 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Februar 22, 2023 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Ovo stivo ne goji osim ako ga ne odstampas na masnom papiru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Februar 22, 2023 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ga pritom i pojedes 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 570 Napisano Februar 22, 2023 ..., 298 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zašto me Paganini podseća na Slavka Keleru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Februar 23, 2023 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Gresis ovaj silno gresis, tacnije receno upotrebicu izraz maestra Paganinija...NEMAS POJMA.Paganini ne podseca na nikoga on je jdinstven neponovljiv i nenadmasan, doduse neki mogu da lice na njega ali samo da lice naravno to su blede kopije originala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...