Mali Kez 0 Napisano Februar 17, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd_Toronto Motocikl: F800GSA, TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo braco , staro pitanje sa mozda drugim odgovorom: Da li je Srbija omogucila uvoz motora iz gore navedenih zemalja ? Razmisljam da uvezem 2016 Yamahu FJ-09 ( tracer) ; Znam da to nije bilo moguce u poslednjih par godina, ali mi se cini da sam cuo da ce to uskoro biti moguce ( ako vec nije ) Ima li neko bolju info ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8162 Napisano Februar 17, 2023 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Najmerodavniji ti je AMSS i potvrda o saobraznosti.Daš im brojeve motora i šasije, ako kažu ok sve ostalo je tehnikaPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Kez 0 Napisano Februar 17, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd_Toronto Motocikl: F800GSA, TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti , pogledacu sa njima. Nisam se toga setio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4268 Napisano Februar 17, 2023 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je da slikaš pločicu sa podacima. To im pošalješ i znaš na čemu si. Sve ostalo je može biti, a i ne mora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14554 Napisano Februar 17, 2023 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sliku i.d. plocice i VIN-a poslati u Dekra i ako moze dobijes potvrdu (bila 2800 din) sa tom potvrdom si siguran da moze (kasnije se koristi kod pregleda za uvoz). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5448 Napisano Februar 17, 2023 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Navodno je jedna firma počela da uvozi kvadove iz Kanade i da radi homologaciju. Tako da postoji šansa da mogu da se homolohuju motocikli iz SAD - Canada. Problem je uglavnom tehničke prirode. oko prikazivanja brzine u mph, faru, katadiopterima i mislim migavcima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...