boza_kg 4856 Napisano Februar 22, 2023 Drug član, 3678 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sve navedeno ali i plaća se i "DHL usluga posredovanja u carinskom postupku", tj. čovek koji prošeta do carine i nazad. To iznosi još oko 3.200 din fiksno, tj. ne vezano za vrednost pošiljke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13789 Napisano Februar 22, 2023 Ne silazi, 6032 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, boza_kg je napisao: Sve navedeno ali i plaća se i "DHL usluga posredovanja u carinskom postupku", tj. čovek koji prošeta do carine i nazad. To iznosi još oko 3.200 din fiksno, tj. ne vezano za vrednost pošiljke. Pa to sam naveo kao spediciju, eto mislio sam da je 20e a zapravo je 3200 din 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ffaktorr 8 Napisano Februar 22, 2023 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 2003 Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jasno, @dvlns svaka cast za racunicu, nema greske. Sad sam proverio da posaljem za nemacku pa da mi donesu me izadje oko 530-550 sa dostavom u srbiju, sto i nije neka razlika da mi posalju direktno u srbiju. Razmislicu jos, imam jos vremena. Hvala vam svima na odgovorima, stvarno ste mi pomogli, a nesto sam i naucio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 79 Napisano Februar 27, 2023 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Da li neko zna gdje bi narucio set multivar malossi za kymco xciting 250 a da je provjereno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 28, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dao sam čoveku ponudu za NG diskove prednji po 210e komad, dobije ih u novom sadu ali se nije izjasnio. Ng takođe vrhunska firma, bez greške, ide na dosta ktm-ova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...