SuperPOP 1231 Napisano Februar 12, 2023 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Kawasaki VERSYS 650. Datum prve registracije 26.9.2012. Lični uvoz iz Švajcarske 39000km. Cena 4899€ Za forumaše besplatna polisa osiguranja pomoći na putu . Više slika i informacija na linku ispod ili pozivom na broj 0653329394 http://www.polovniautomobili.com/motori/21212781/kawasaki-versys-abs 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 25, 2023 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7264 Napisano Februar 25, 2023 Drug član, 3025 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...spremite drvlje i kamenje.... Al meni je ovo uvek bio prelep motor! Znam znam.... Ukusi su različiti... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5533 Napisano Februar 25, 2023 Drug član, 1981 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Što tako? I jeste lep motor i baš se lepo vozi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 22, 2023 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Snižena cena sledećih par dana... Sajamski popust 4649 € 0653329394 POP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Maj 2, 2023 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan P R O D A T Može katanac 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1723 Napisano Maj 2, 2023 Drug član, 1212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, SuperPOP je napisao: P R O D A T Može katanac Kupljen. Hvala Popu na strpljenju koje je imao sa mnom i svaka preporuka za dalju saradnju 9 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4012 Napisano Maj 2, 2023 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, malitomic je napisao: Kupljen. Hvala Popu na strpljenju koje je imao sa mnom i svaka preporuka za dalju saradnju Konacno si ga navatao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1723 Napisano Maj 2, 2023 Drug član, 1212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, vex je napisao: Konacno si ga navatao Ma idi.. da mi @slobasuper9 ne reče da je preko I da ga zovem na WApp ko zna kad bih ga nasao. Sloba ima pice kad se negde sretnemo, kao sto sam obecao 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...