Shecki 176 Napisano Januar 9, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Probiker kaciga, u izuzetnom stanju, veličina M, nošena jednu sezonu. Cena 40 evra. 063/75-22-157 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8660 Napisano Januar 13, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla danas. Moram da kazem da je stvarno ocuvana. Poslao sam sliku devojci jer njoj je namenjena, odusevila se poklonom. Samo ne znam koji si kurs racunao, tako da mi dodjes pivo kada svratim u Valjevo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...