Matej 60 Napisano Februar 4, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ludwigshafen, Njemacka Motocikl: Honda CBR 1000 RR-R Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, vec neko vrijeme, tocnije skoro godinu dana pratim ovaj forum i puno toga korisnog uspijeh i procitati a i nauciti. Pa se eto odlucio pridruziti, a mozdaa i u skorije vrijeme objavit i neki putopis svojih putovanja. Zovem se Matej i imam 24 godine, Rodom sam iz Hrvatske ali zivim u Njemackoj. Motor volim odkad znam da sebe i mislim da ni jedan auto, ma kakav on god bio ne moze donijeti taj uzitak kao motor. Trenutno vozim Hondu CBR 1000 RR-R iz 2021 godine, mada je kroz ruke prosao i Suzuki Bandit, Kawasaki ZZR 600D. 14 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Februar 4, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Februar 4, 2023 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobdodosao kolega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2709 Napisano Februar 4, 2023 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1570 Napisano Februar 4, 2023 Zainteresovan, 428 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vmutic 48 Napisano Februar 4, 2023 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tenere 700 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao prijatelju.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matej 60 Napisano Februar 4, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ludwigshafen, Njemacka Motocikl: Honda CBR 1000 RR-R Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Februar 4, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 4, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao komšija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kawazzr500 222 Napisano Februar 4, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao komsija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7156 Napisano Februar 4, 2023 Drug član, 2991 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...zaglavio ti se taster R na tastaturi Dobrodošao. Nije valjda da si time putovao negde? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matej 60 Napisano Februar 4, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ludwigshafen, Njemacka Motocikl: Honda CBR 1000 RR-R Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan ...zaglavio ti se taster R na tastaturi Dobrodošao. Nije valjda da si time putovao negde? tko zna kolko ce jos R biti sa godinamaProsle godine je bila relacija Slavonija-Zagreb-Rijeka-pa dole magistralom do Splita i opet nazad preko Bosne. 5 dana nesto preko 2k km. Izvedivo je sve samo dobra voljaGesendet von iPhone mit Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Februar 4, 2023 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast dobrodosao.ì 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SurdaBg 69 Napisano Februar 4, 2023 U prolazu, 31 postova Lokacija: Београд Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao na forum 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Februar 5, 2023 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9619 Napisano Februar 6, 2023 Ne silazi, 2265 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirce ns 46 Napisano Februar 7, 2023 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bukovac- Novi Sad Motocikl: Jamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4432 Napisano Februar 7, 2023 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan kad bi samo znao koliko te mrzim zbog tog cbr-a , jaooooo salu na stranu , dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matej 60 Napisano Februar 7, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ludwigshafen, Njemacka Motocikl: Honda CBR 1000 RR-R Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan kad bi samo znao koliko te mrzim zbog tog cbr-a , jaooooo salu na stranu , dobrodosao Onda bolje da ne pricam kakav je strojHvala, pozdravGesendet von iPhone mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6024 Napisano Februar 7, 2023 Drug član, 4131 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan tko zna kolko ce jos R biti sa godinamaProsle godine je bila relacija Slavonija-Zagreb-Rijeka-pa dole magistralom do Splita i opet nazad preko Bosne. 5 dana nesto preko 2k km. Izvedivo je sve samo dobra voljaGesendet von iPhone mit TapatalkNadam se da znaš onu od Prljavaca:“sve je lako kad si mlad”Di si točno u Njemačkoj i od kud si točno iz Hrvatske??LPGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matej 60 Napisano Februar 7, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ludwigshafen, Njemacka Motocikl: Honda CBR 1000 RR-R Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da znaš onu od Prljavaca:“sve je lako kad si mlad”Di si točno u Njemačkoj i od kud si točno iz Hrvatske??LPGesendet von iPhone mit Tapatalk ProZnam znam haha istinaU njemackoj sam kod Mannheima, a u HR iz DjakovaGesendet von iPhone mit Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Februar 8, 2023 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moj bruder u Wormsu , to ti je blizu. Bio sam tamo skoro. Jesi na baušteli ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matej 60 Napisano Februar 8, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ludwigshafen, Njemacka Motocikl: Honda CBR 1000 RR-R Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Znam dije to, nekih 20ak km od meneNisam na bausteliGesendet von iPhone mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6024 Napisano Februar 8, 2023 Drug član, 4131 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Znam znam haha istinaU njemackoj sam kod Mannheima, a u HR iz DjakovaGesendet von iPhone mit TapatalkBrat mi živi u Istarkoj ulici u Djakovu.BarišićGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matej 60 Napisano Februar 8, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ludwigshafen, Njemacka Motocikl: Honda CBR 1000 RR-R Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Jeste bas iz djakova ili?Gesendet von iPhone mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...