69 2 Napisano Januar 9, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ime mi je Emil, "dolazim" iz Zagreba, na motorima sam preko 30 godina. Pomalo vozim i classic moto utrke, pa sam tako bio i kod vas u Vršcu na utrkama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Januar 9, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Januar 9, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan veliki pozdrav i dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 9, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 9, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Januar 9, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 9, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Emile i dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
69 2 Napisano Januar 10, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodošlici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zpal 14 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Kumanovo-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Emil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasa 0 Napisano Januar 11, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Pomalo vozim i classic moto utrke, pa sam tako bio i kod vas u Vršcu na utrkama. Onda smo te gledali Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
69 2 Napisano Januar 11, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Super! Dva puta sam vozio brdo i jednom na aerodromu. Jako dobri doživljaji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 87 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1302 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1170 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juki 3 Napisano Januar 14, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Čerević Motocikl: BMW r25/2 ,Suzuki Intruder VS800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Opak ti broj :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
69 2 Napisano Januar 14, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Opak ti broj :o "Nosim" ga već 13 godina! Isprepliće mi se kroz čitav život. :-) Ali, nije to ono šta misliš. To ti je više kao jing i jang, dve strane istog novčića i slično. Ahahaha! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad Nis 2 Napisano Januar 15, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Nis Motocikl: XVS1300 Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Pa i ti si su cvetu mladosti kao i ja.Dva tocka nam nedaju da omatorimo. Drze nas vecito mladim. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
69 2 Napisano Januar 15, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Pa i ti si su cvetu mladosti kao i ja.Dva tocka nam nedaju da omatorimo. Drze nas vecito mladim. Pozzz Naravno! Naše vreme tek dolazi! Dovoljno smo mladi da znamo uživati, a dovoljno smo stari da ne radimo nepotrebne gluposti. Dobitna kombinacija!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad Nis 2 Napisano Januar 16, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Nis Motocikl: XVS1300 Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan To je 100% tacno. Ako prolazis kroz ove krajeve slobodno se javi. 064/654 1 645 Nenad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
69 2 Napisano Januar 16, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan To je 100% tacno. Ako prolazis kroz ove krajeve slobodno se javi. 064/654 1 645 Nenad Hoću. Hvala Nenade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...