sasa ns 1 3067 Napisano Januar 21, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kakav je današnji kvalitet chempion svećica auto i moto.Jesu li kina ili nije ni bitno.Nekada su uz bosnu i bosch bile jedino i zastupljene dok ih nisu istisnule ngk i denso . Bile su odlične kao i bilo koje druge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6668 Napisano Januar 21, 2023 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je teško i vrlo nezahvalno licitirati. Ja lično ne volim Champion i tu prvenstveno mislim na ono što može da se kupi u nekoj, da kažem drugoj ruci...jer je iskustvo, da su prvougrađene Champion svećice (kao i mnoge druge) odlične i dugog veka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 315 Napisano Januar 21, 2023 Zainteresovan, 383 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ni desno nije u klasi sa ngk... a kamoli ostali. Barem na našem tržištu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Januar 21, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Odlične su one original što su 10 evra komad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 315 Napisano Januar 21, 2023 Zainteresovan, 383 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neka hvala, dobre su meni i NGK po toj ceni , za Hondu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Januar 21, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje NGK iridium, mirna glava, a ne da razmišljaš ko je to sklepao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1592 Napisano Januar 21, 2023 Drug član, 999 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, na osnovu cega se moze tvrditi koja je svecica bolja ili losija. Generalno mislim da je to sve stvar trzista, kao i za sve proizvode. Stavljam NGK, ne zato sto sam lud za njima vec zato jer su mi dostupne u prodavnici. Ni ne zalazim da li su Kina ili nisu. Stavim i dok sljaka u agregatu su. Iridium nisam stavljao jer su skupe poprilicno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14377 Napisano Januar 21, 2023 moto merkat °°, 4895 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, plumber.ns je napisao: Ni desno nije u klasi sa ngk... a kamoli ostali. Barem na našem tržištu. Mozda se popravilo stanje na trzistu ali ja i za auto koristim Denso (K20TT), sve osim prve dve su imale MASS-ovu nalepnicu na kutiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Januar 21, 2023 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan NGK je još pre neku godinu objavio da postoje falš njihove svećice i da ih nije moguće razlikovati dok ne puknu ili prestanu da rade. Bilo je i na forumu iznetih iskustava još odavno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6032 Napisano Januar 21, 2023 Drug član, 4140 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan I ja koristin DENSO u svim mojim motorin….„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16997 Napisano Januar 21, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Zarkela je napisao: Iskreno, na osnovu cega se moze tvrditi koja je svecica bolja ili losija. Generalno mislim da je to sve stvar trzista, kao i za sve proizvode. Stavljam NGK, ne zato sto sam lud za njima vec zato jer su mi dostupne u prodavnici. Ni ne zalazim da li su Kina ili nisu. Stavim i dok sljaka u agregatu su. Iridium nisam stavljao jer su skupe poprilicno. Kada sam kupio motor na njemu bile svećice Brisk, ja ih nakon desetak hiljada promenio sa NGK iridium i totalno drugačija (bolja) situacija u svim režimima. Nakon oko 50.000 km zamenio ih sa Denso iridium i nema nikakve razlike u odnosu na NGK. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5482 Napisano Januar 21, 2023 Drug član, 1961 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, đunta said: NGK je još pre neku godinu objavio da postoje falš njihove svećice i da ih nije moguće razlikovati dok ne puknu ili prestanu da rade. Bilo je i na forumu iznetih iskustava još odavno. Na njihovom sajtu postoji detaljno objašnjenje na šta obratiti pažnju: How to identify fake spark plugs | NGK spark plugs WWW.NGKNTK.COM Beware of fake spark plugs: 5 step guide how to identify fake vs genuine by NGK spark plugs technical experts... Ja zato naručio iridiumsku iz Louisa, i miran sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Januar 22, 2023 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pre neku godinu, napisali su kako sam naveo. Inače koristim svećice sa jednim pipkom kad god mogu i sa bakarnom elektrodom, imam siguran izvor za Denso, AutoMika u Zemunu, klijenti i ja zadovoljni radom agregata. Kad modela BMWa, kad moram da ugradim NGK, kupujem isključivo u BMWu, upravo zbog valudnosti. Šampion sam koristio, isto jednostruke bakarne, dok sam imao siguran izvor, sad ga nemam i ne ugrađujem ih više. Nekada davno, mogle su se naći, "Made in USA; Belgija i Turska", tim redosledom im je bila performansa, turske nisu bile zadovoljavajuće, barem ne za takmičarske automobile, danas im ne znam gde se sve prave i ima li razlike ko nekad, naravno, mislim na originale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...