RS 132 Napisano Januar 9, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto i pise!!! Potrebni su mi xenoni za moj skuter. 2kom H4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 9, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ne? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=26026.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 9, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto i pise!!! Potrebni su mi xenoni za moj skuter. 2kom H4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Januar 9, 2009 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Znači, da utvrdimoi: Potrebni su ti xenoni za tvoj skuter. 2kom H4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Januar 9, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne... Ono moje je H7 i to nikako ne može da se nabudži i napakuje da radi u H4... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 10, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Mata_16V treba da poruci 10 kompleta a da do sada ima 6 njih koji hoce. Cini mi se da je cena 80e ali nisam siguran. Mozes mu se javiti na 064/3232258 ili ovde preko foruma. Nadam se da sam bio od nekakve pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan da, 80e, 1.5god garancije, placanje unapred, po porudzbini, isporuka max 5 radnih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 410 Napisano Januar 10, 2009 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti xenoni imaju samo kratk svetlo? Izvini za off ali zar tebi nisu sijalice sa 2 vlakna na Madisonu (za kratko i dugo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 10, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti xenoni imaju samo kratk svetlo? Izvini za off ali zar tebi nisu sijalice sa 2 vlakna na Madisonu (za kratko i dugo) Da tako je. Imam 2 fara i na svakom faru po oboreno i dugacko svetlo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 410 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti xenoni imaju samo kratk svetlo? Izvini za off ali zar tebi nisu sijalice sa 2 vlakna na Madisonu (za kratko i dugo) Da tako je. Imam 2 fara i na svakom faru po oboreno i dugacko svetlo.... Znaci gubis dugo?Dal xenon moze da zameni dugo svetlo ??? Ja sam imao Madison 125 2000g i imao je uzasno svetlo,jedva se sta videlo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 13, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti xenoni imaju samo kratk svetlo? Izvini za off ali zar tebi nisu sijalice sa 2 vlakna na Madisonu (za kratko i dugo) Da tako je. Imam 2 fara i na svakom faru po oboreno i dugacko svetlo.... Znaci gubis dugo?Dal xenon moze da zameni dugo svetlo ??? Ja sam imao Madison 125 2000g i imao je uzasno svetlo,jedva se sta videlo... Kada stavis bixenon u jednoj sijalici imas 2 vlakna, oboreno i dugo. A slaba vidljivost je glavni razlog ugradnje xenon-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan sijalica je non stop upaljena, a kad ti treba dugo, pomesi se kapa koja stoji ispred sijalice, i daje efekat dugog svetla.... jer da je jos jedna sijalica xenon, nebi moglo da se blica, jer xenonu treba vremena da se upali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 13, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan ql ql. Samo se ti javi u petak, ili od nedelje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 27, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam ksenone za nekih 80 Eur, H4 komplet za vozila. 1 god. garancije. Idem da ih vidim pa pisem utiske ako nekog zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan to za 80 e je xenon kratko a halogen dugo..... ja sam morao da promenim cenu h4 bi xenon, i kratko i dugo, 120e, nigde nema jeftinije, okrenuo sam sve moguce ljude.... ali u svakom slucaju, samo napred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 27, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan to za 80 e je xenon kratko a halogen dugo..... ja sam morao da promenim cenu h4 bi xenon, i kratko i dugo, 120e, nigde nema jeftinije, okrenuo sam sve moguce ljude.... ali u svakom slucaju, samo napred... Ne znam, kad vidim javljam!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 2, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio. 8800dinara+pdv garancija godinu dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 2, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba samo jedna sijalica h4 itrafo (znači ne par) Hoće li neko da podelimo jedan komplet od Mate . Ne verujem da mogu da se prepolove setovi jer sam dobio gomilu zica sa nekim stabilizatorim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 410 Napisano Februar 2, 2009 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Kad ugradis xenoni okaci slike u novoj temi i objasni postupak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Februar 2, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan uz h4 komplet se dobija dva trafoa, dve sijalice, i jedna instalacija, e, ti releji, sluze da drzi struju kad se blica kad je sijalica ugasena, a posto svi vozimo sa upaljenim svetlom preko dana, to se resava sa dva obicna releja... ja imam zaradu od tog kompleta 1200din, sto smatram da je minimalno, bar za ugradnju, a neki to naplacuju i vise.... slike setova na http://www.cardomain.com/ride/741299/7 postoje moto setovi ali samo H1 i H7 mozete i vi da kupite bilo gde xenone, a ja da ugradim, cena ugradnje 1500din... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusan46 0 Napisano Mart 6, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodajem Xenone,ako vam nesto trba javite se 060-636-0-636 Dusan Arilje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano Mart 14, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam Ksenone obici ksenoni su 70€ A bihenoni su 95€ Sa godinu dana garancijom 063 552055-PIKEC-TUNING Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 14, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam Ksenone obici ksenoni su 70€ A bihenoni su 95€ Sa godinu dana garancijom 063 552055-PIKEC-TUNING Kupio sam ih odavno i ugradio. Opet, hvala !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan oce li biti nekih slika ovde ili ima u nekoj drugoj temi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano April 21, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=29971.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...