Rade koenig 1053 Napisano Januar 9, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem jako hitno CBR1000f. Od Ulaganja samo da se registruje, cak ne mora ni gorivo, pun je rezervoar jer je zima :-) cena vise negi drugarska 1300 eur. Uz motor moguci i koferi za smesne pare sa sve nosacem ... Iskreno drugari bas gori... gome odlicne, lanac dobar, spreman za sezonu... 10 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8344 Napisano Januar 9, 2023 Solo Rider, 3197 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski motor. Imao dve. Ko ga kupi nek' se udara nogom u dupe. I lep kolor.Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10609 Napisano Januar 9, 2023 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jel ova Honda možda bila na moru u Petrovcu predprošle god? Motorčina i po 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Januar 9, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Motor nigde nisam oglasio osim ovde. Za ove novce samo ovde na forumu. Moze i neku skuter i doplata od bar 700 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 661 Napisano Januar 9, 2023 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Daj Rade jos koju informaciju o motoru kao sto su kilometraza i istorija. Hvala unapred. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Januar 9, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, estel je napisao: Daj Rade jos koju informaciju o motoru kao sto su kilometraza i istorija. Hvala unapred. Pa brate ove godine motora mislio sam da je kilometraza nebitna, bar meni je nebitna. Pise oko 25.000 nesto manje. Koliko je to realno. Stanje motora bas lepo. Ulaganja ,bez! Sta da ti jos kazem, ne znam zaista. Za ove pare bukvalno je kao nov!!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Januar 9, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, estel je napisao: Daj Rade jos koju informaciju o motoru kao sto su kilometraza i istorija. Hvala unapred. Istorija, proizvela honda davne 1997 godine hehe. Kupio motor od joce Profimoto, on se kleo u motor da je kao nov i da je zamenio sve tecnosti na motoru, bas sve. Ja vozim 6 meseci i zaista je kao lutka za voznju. Prodajem ga hitno, imam roj 8 dana da isplatim sta bih trebalo, posle toga verovatno ako ga ne prodam cu se snaci pa ga mozda i ne budem prodavao! Zato je nerealna cena u odnosu na oglase... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Januar 9, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, estel je napisao: Daj Rade jos koju informaciju o motoru kao sto su kilometraza i istorija. Hvala unapred. Zaineresovan za kupovinu??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 661 Napisano Januar 11, 2023 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da jesam. Izvini ako si se ponadao mojim pitanjem. Zelim ti sve najbolje u prodaji. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Januar 11, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo kupis za 1300e, proveris malo motor, zamenis ako nesto treba, registrujes i lagano put pod noge pa na more. Odlicna ponuda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Januar 13, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 9.1.2023. at 23:28, Rade koenig je napisao: Istorija, proizvela honda davne 1997 godine hehe. Kupio motor od joce Profimoto, on se kleo u motor da je kao nov i da je zamenio sve tecnosti na motoru, bas sve. Ja vozim 6 meseci i zaista je kao lutka za voznju. Prodajem ga hitno, imam roj 8 dana da isplatim sta bih trebalo, posle toga verovatno ako ga ne prodam cu se snaci pa ga mozda i ne budem prodavao! Zato je nerealna cena u odnosu na oglase... Izvinjavam se prva reg 06.11. 1996 Dakle 1996god je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Januar 14, 2023 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je situacija u vezi sa motorom? Prodat, nije, kolika je hica? U smeni sam u firmi jos par dana, pa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Januar 14, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, SHOKLA je napisao: Kakva je situacija u vezi sa motorom? Prodat, nije, kolika je hica? U smeni sam u firmi jos par dana, pa... Resio sam dug koji sam imao, tako da nije hica i da te sacekam. Javi se na 0648107875 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Januar 14, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jod neki dan cu drzati samo ovde motor a onda cu ga zakaciti na sve oglase. Do duse zakacio sam ga na facebook ali na oglase kp,Pol.automobili itd. Jos nisam. Reko da ispostujem bracu prvo, jer smatram da ga dajem za korektne novce i sa prostorom da svako uradi neku sitnicu na njemu ako mu bode oci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22449 Napisano Januar 14, 2023 Integrisan, 9631 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To nije motor, to je vucni voz koji ne ume da stane! Vec legendarno pouzdan, udoban, masivan... Vozno bolji od brda anemija koje se prodaju bar za duplo. Bas ponuda drugarska 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Januar 14, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, N.F.S. je napisao: To nije motor, to je vucni voz koji ne ume da stane! Vec legendarno pouzdan, udoban, masivan... Vozno bolji od brda anemija koje se prodaju bar za duplo. Bas ponuda drugarska Slazem se. Zao mi sto u opste moram da ga prodam. Znas ono prodajes a zapravo molid boga da ga ne prodas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...