Cvijanović 1728 Napisano Januar 3, 2023 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ford Fiesta WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Ford Fiesta , 2011. godište, Hečbek, Benzin 1598 cm3, vozilo prešlo 130000 km, Lazarevac. Putnička vozila - Polovni Automobili 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1728 Napisano Januar 6, 2023 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pazi...kad se ukuca broj šasije na par sajtova,uvek je 2012.Što ga vratiše....nek im je na čast. Auto kupljen po preporuci.Amin. Zadnji levi rub i prednji branik,jesu farbani...leva strana prednjeg branik,gde se spaja sa prednjim rubom ide u polje milimetar dva,da ga jebem.... Volan pomorandžina kora,prednja sedišta sa sve bočnom potporom bez nabora i deformiteta. Cvrčci locirani samo na vratima kasete suvozača i polici gepeka. Ovo mi je prvi auto koji ne troši ulje. Zaista nemam nikakvih zamerki osim na nisko postavljenu poziciju vozača i itison koji je....pa ne znam... ali zahtevniji za usisavanje nisam spoznao. Poenta je da mi nije komforan za ulaz/izlaz i da mi je mnogo 30.000 za reg. Po bordu troši 6.3 Avaj,do Vrbasa i nazad,ako vozim 90-100,konstrukciju zatvaram sa 3000din. Ako ga peglam 130+ onda se konstrukcija zatvara sa 6000din. Mislim,nisam otkrio toplu vodu,ali to je to. Cena je fiksna, kako za slučajnog prolaznika,tako i za mnogobrojnu rodbinu i pretelje....pa i za članove ovog foruma. Svi servisi rađeni u Pinosavi,gde su mi rekli da je fijesta do jaja. U suštini je ne bi ni kupio da nije tako,ali lepo je kad ti neko nahrani sujetu. Može zamena za Punta ili neku socijalu tog tipa,ali da je u stanju ukalupljenog odlivka. Prihvatam i glavu za glavu. Može i ovlašćenje do isteka registracije. Sve može...iako nisam očajnik. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Januar 7, 2023 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Što reče meni jedna pre neki dan, hoću da ti upoznam mamu, tatu, mnogobrojnu rodbinu, da idemo zajedno na planinu i more... Ne, nisam udavača, odakle ti to?! Anđelka (39), živi sama. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1728 Napisano Januar 7, 2023 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Venčanica bela,bela.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1728 Napisano Januar 24, 2023 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/21120198/ford-fiesta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1728 Napisano Februar 5, 2023 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...