bijeljinabn 0 Napisano Januar 2, 2023 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro interesuje me misljenje o pomenitim motorima.Naime imam mogucnost da uzmem nov motor pa me zanima misljenje.Zadnjih 20godina vozim maxi skutere,a vise od 30godina je proslo kako nisam vozio motor na brzine.Imam 49g motor kupujem vise radi puta ne van puta.Visok sam skoro 2 metra.Nekako me sve navodi na Africu Twin zbog DCT menjaca naravno i cena igra ulogu.Interesuje me vase misljenje ili mpzda neki drugi 4 motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9655 Napisano Januar 2, 2023 Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zemljače, kupi ono što se tebi sviđa. Kako neko od nas može da ti kaže šta ćeš ti da kupiš za svoje pare? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7179 Napisano Januar 2, 2023 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan DCT je nešto što bi i ja za sebe birao. Imaš i NT1100 DCT, razmisli i o njemu, čisto da ti otežam Za putni motor - nema dalje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Januar 2, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro interesuje me misljenje o pomenitim motorima.Naime imam mogucnost da uzmem nov motor pa me zanima misljenje.Zadnjih 20godina vozim maxi skutere,a vise od 30godina je proslo kako nisam vozio motor na brzine.Imam 49g motor kupujem vise radi puta ne van puta.Visok sam skoro 2 metra.Nekako me sve navodi na Africu Twin zbog DCT menjaca naravno i cena igra ulogu.Interesuje me vase misljenje ili mpzda neki drugi 4 motorMa ako se ima onda GS 1250 i ćao, dalje ne gledaš!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Januar 2, 2023 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Kupi VStroma, pa posle Ariku i na kraju GSa, jer posle nema dalje.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Januar 2, 2023 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne planiras voziti malo off, onda ti 21col nije potreban, izbaci Africu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Januar 2, 2023 (promenjeno) Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Sto pre da se uvede pravilo. Da pre pisanja barem 100 postova u raznim opstim temama ne moze da se pravi nova tema. Ovo je vise apsurdno. Toliko ima tema o ovim motorima gde moze sve da se procita i uporedi. Ima i sekcija foruma gde svi pisu iskustva o sovojim motorima koje su vozili. Klasican bot za istrazivanje trzista. Moj savet je da kupis Tomos APN4 Promenio Januar 2, 2023 član Markone88 2 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Januar 2, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan 6 odgovora a niko nije rekao da kupi 2 full opremljena Benelija.. Nije ovaj forum što je nekad bio. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Januar 2, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan 6 odgovora a niko nije rekao da kupi 2 full opremljena Benelija.. Nije ovaj forum što je nekad bio.Bolje Moto Morini ili VogeSent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7179 Napisano Januar 2, 2023 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, vidakn said: Bolje Moto Morini ili Voge Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Pa realno i jeste bolje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6342 Napisano Januar 2, 2023 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Markone88 je napisao: Sto pre da se uvede pravilo. Da pre pisanja barem 100 postova u raznim opstim temama ne moze da se pravi nova tema. Ovo je vise apsurdno. Toliko ima tema o ovim motorima gde moze sve da se procita i uporedi. Ima i sekcija foruma gde svi pisu iskustva o sovojim motorima koje su vozili. Klasican bot za istrazivanje trzista. Moj savet je da kupis Tomos APN4 Za ovih 10+ godina postojanja foruma je već o svemu pisano, tako da forum može i da se ugasi. Dobro ajde, može da se ostavi tema o palamudjenju i devojka dana 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8310 Napisano Januar 4, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Crno dete, opet mu dosadno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...