Djokic 976 Napisano Decembar 4, 2022 Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Ajd ovde sve u jednu temu. 80e - Muska jakna IXS bas dobra, ja sam oko 175 al 90-i -kusur kila i uspevam da je zakopcam, nema ostecenja.Ima protektore i postavu, sve se vadi/skida. 70e - Modeka zenska jakna, za oko 160-170cm visine.Isto protektori, postava... ima tragova nosenja, vidi se na slikama.Nije pocepana, svi rajfeslusi rade. 60e - Aukma zenske pantalone, postava, protektori, samo probane pre kupovine - nisu nosene -nove.Za neku krupniju gospodju vislju od 160. 100e - Wolf kozna jakna zenska, prava debela koza.Ima podebljane delove - nema protektore.Jaki veliki rajsfeslusi, svi ispravni.Ima tragova nosenja ali nije pocepano nista, postava cela. 40e - Vanucci ranac, odlicno stanje, ima rajsfeslus da se prosiri. 35e - Hein Gericke muske rukavice, koza.Vidi se da su nosene ali sve ok. 35e - Buse zenske kozne rukavice, ko nove 15e - Duchinni kaciga, vadi se unutrasnjost, ima ogrebotina po kacigi i po viziru, naocare oce da zezaju. 40e - Crivit iz linde, ok stanje, ima kutiju i sve sto je doslo uz nju. Za detalje, jos slika itd najbolje na viber 064 207 91 81, radnim danima posle 18h, vikend bilo koje doba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Decembar 5, 2022 Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Nisam u toku bas sa cenama, ako sam nesto mlatnuo javite se za dogovor. Za neke gradove mogu da ponesem da probate na licu mesta i ujedno prodjete bez postarine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Decembar 8, 2022 Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Popus' na sledeci artikli: Modeka jakna 65e Akuma pantalone 55e Wolf koznjak 95e Vanucci ranac 35e Rukavice po 30e Moze dogovor da vam ponesem da pogledate i probate pre kupovine i tako ne platite postarinu a dobijete opremu odmah.To vazi ako ste na ruti; Zajecar-Bor-Paracin-Beograd, moze i Jagodina npr ili bilo koji drugi grad uz autoput ako izadjete do ukljucenja, ja ne mogu da silazim sa autoputa i ako se dogovorimo da se nadjemo cekate vi mene a ne ja vas.Ovo vazi svako vece radnim danima.U bg stizem grubo oko 23h. Inace ja sam tamo napisao da je jakna zenska i pantalone... msm ja sam to kupio zeni, a vi nosite ko kako voli. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Decembar 9, 2022 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Djokic je napisao: Popus' na sledeci artikli: Modeka jakna 65e Akuma pantalone 55e Wolf koznjak 95e Vanucci ranac 35e Rukavice po 30e Moze dogovor da vam ponesem da pogledate i probate pre kupovine i tako ne platite postarinu a dobijete opremu odmah.To vazi ako ste na ruti; Zajecar-Bor-Paracin-Beograd, moze i Jagodina npr ili bilo koji drugi grad uz autoput ako izadjete do ukljucenja, ja ne mogu da silazim sa autoputa i ako se dogovorimo da se nadjemo cekate vi mene a ne ja vas.Ovo vazi svako vece radnim danima.U bg stizem grubo oko 23h. Inace ja sam tamo napisao da je jakna zenska i pantalone... msm ja sam to kupio zeni, a vi nosite ko kako voli. Koja je velicina kožne jakne wolf Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Decembar 9, 2022 Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan 34 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...